Meni je jucee stigla twistshake kadica sa postoljem , ima umetak za novorodjence i onu posudicu za ispiranje i upecala sam neki popust zadovoljna sam kako izgleda 👌 gledala sam najvise zbog postolja jer se nakon carskog sigurno necu sagibati i cucati mjesecima.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Cure hvala na savjetima, udomit ću onda i Stokke kadicu, a ako nam neće odgovarati, lako ju poklonim dalje 😊

👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸
Što se vožnje tiče, čula sam da s vremenom koncentracija bude slabija a počela sam to primjećivati i kod sebe, nekako se isključim samo. Dodatno me brine pojas pa ga stalno navlačim da je raširen, rekli su mi da stavim samo onaj dio preko prsa ali ne osjećam se tako sigurno a opet me strah i ovog donjeg dijela. Ne znam nikoga da je koristio onaj besafe pojas za trudnice da vidim valja li uložiti u to?
Imam ja taj besafe pojas i meni je super jer sam svaki dan u autu i bit ću vjerojatno do daljnjeg, lijepo ti sjedne donji dio pojasa ispod trbuha i super. Ja bi ga bas preporucila iako ovaj koji ja imam je malo nezgodan kad nosis haljine jer ti taj nastavak ide izmedu nogu al meni to ne smeta, bitnija mi je sigurnost, namjestim si nekako..
![]()
Nala kako su međusobno povezani Panda i magnezij? Ja već sad pijem Pandu, ali pijem i dalje Biolectrin direkt Mg i planiram piti do 36 tt jer imam noćima užasne grčeve u nogama. Panda je koliko znam probiotik. Magnezij se tada prestaje piti jer sprječava kontrakcije, a kada uđemo u termin, to više ne želimo...
Naša mala je inače otčepila više puta čvrstu kadicu, tako da to nema veze sa Stokkeom, mi smo sad isto dobili Stokke sklopivu s postoljem.
Maravillosa to je normalno, meni su isto bijele mrljice na bradavicama skoro otpočetka trudnoće...
Što se tiče vožnje, ja sam isto prisiljena i dalje voziti jer mala ide u vrtić udaljen nekoliko km, stavim donji dio pojasa preko bedara i ne smeta mi...
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
9/2025 stiglo nam još jedno 🌞
Što se vožnje tiče, čula sam da s vremenom koncentracija bude slabija a počela sam to primjećivati i kod sebe, nekako se isključim samo. Dodatno me brine pojas pa ga stalno navlačim da je raširen, rekli su mi da stavim samo onaj dio preko prsa ali ne osjećam se tako sigurno a opet me strah i ovog donjeg dijela. Ne znam nikoga da je koristio onaj besafe pojas za trudnice da vidim valja li uložiti u to?
Imam ja taj besafe pojas i meni je super jer sam svaki dan u autu i bit ću vjerojatno do daljnjeg, lijepo ti sjedne donji dio pojasa ispod trbuha i super. Ja bi ga bas preporucila iako ovaj koji ja imam je malo nezgodan kad nosis haljine jer ti taj nastavak ide izmedu nogu al meni to ne smeta, bitnija mi je sigurnost, namjestim si nekako..
U biti taj pojas samo drži donji dio originalnog pojasa koji ide preko trbuha inače, skroz nisko? Ako sam dobro skužila preko slika.
Morat ću si naručiti, previše razmišljam o tome a s tim će mi bar glava biti mirnija

U biti taj pojas samo drži donji dio originalnog pojasa koji ide preko trbuha inače, skroz nisko? Ako sam dobro skužila preko slika.
Morat ću si naručiti, previše razmišljam o tome a s tim će mi bar glava biti mirnija
Da, sjedne ti lijepo na zdjelicu i još meni bas pase jer mi ne steze onda taj donji dio trbuha
![]()
Clo drago mi je da si se javila, već sam se pitala gdje si. 😍 Odlično, posao još samo par dana i onda imaš vremena za sve pripreme. Žao mi je za OGTT, vjerojatno će te barem mjesec dana stavit na onu dijetu.
Rainbow kad smo već kod toga, jesi ti još na toj dijeti i jel se to jednom kad moraš, mora držat do kraja ili te mogu skinut?
Plavuša ja planiram ići na taj test u 24tt.
Lea25 hematom je u prolasku, kontrola za to u bolnici mi je tek 21.07., ali nažalost opet sam sinoć radi par kapi krvi morala na hitnu. Bila je dežurna moja gin, pregledala me i sve je ok, ogrebao me jbni Utrogestan!! Od kad me prebacila na njega imam problema sa stavljanjem, suha je tableta i jedva je uguram, kaže da je to sigurno, da nije od hematoma. Prebacila me na Cyclogest i odmah sinoć klizne unutra, no issues. ‘Bem ti Utrogestan, odmah sam znala da ne valja i osjetila sam otpor u tijelu kad je predložila promjenu terapije, a kako sam tek prvi put bila kod nje i prošle smo 1h niz tema, tako smo zbrzale na kraju kao da pređem na Utrogestan jer je mikronizirani progesteron. Kad me brzo počelo to mučiti, guglala sam i shvatila da za dozu 300 to nema veze, jer mikroniziran znači da se može i oralno, a od 300 se ionako samo vag stavlja, tako da sve skupa samo nepotreban stres. Imam sutra big anomaly kod nje privatno, a mali koliko ga gledamo već vjerojatno pizdi. 😂 Sinoć dok smo čekali papire, mali lupao kao lud. 😍 Što se tiče vožnje, vozila sam samo do 8 tt i nakon toga - no way. Muž me svuda vozi, a htjela sam kupit trudnički pojas i nikako. Nisam ga našla u Areni, a sad nikud ne hodam pa mogu samo online..
Nala48 dočekat će i tvoj udarce a da nije video🥰, ja sam skužila da se pritaje, ali ako dulje muž zadrži dlan i ne stisne tako jako kao do sad, onda se javi. 😂
Maravillosa ja sam čitala da kolostrum može krenut full rano, valjda već od 20 tt pa postoji i to neko “prikupljanje kolostruma” koje neke cure prakticiraju. Odmah sam zaključila ako meni tako krene, ja ne bum niš prikupljala. Ne vidim smisao. Jedino ako do tad kupim novi hladnjak, a kupnja je propala jer sam baš tad kad smo to planirali bila završila u bolnici i sad strogo mirovanje. 😬
Rozi_lak mene promet u ZG jako stresira, luđaci i agresivci posvuda. 😩
Leia gdje ima taj besafe pojas? U Baby centru?

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Sinoć kako sam hodočastila opet na hitnu, pa gore u rodilište, cure moje takva gužva, i dolje na hitnoj barem 5-6 ženica, i gore u rodilištu kaos. I kakva slučajnost, opet muž sreo frenda iz poslovnih krugova. Njegova žena je bila sa mnom u predrađaoni tu prvu večer kad sam došla s jakim krvarenjem. Ona je tad bila u 31 tt i došla je na CTG i otišla doma. I dolazimo mi sinoć, i evo njih opet, odnosno samo njega sam vidjela, ona je na CTG u drugoj sobi bila. Morali na hitni carski s 32 tt, kolestaza i loši protoci kao u posteljici, ako sam dobro shvatila. Tako da je muž imao društvo u čekaoni i njih dva su se raspričali. Nadam se da je sve ok, baš sam rekla mužu da mu pošalje poruku i pita. Mi žene što prolazimo u borbi za naše bebe, to je čudesno. Samo da sve bude svima ok. ❤️

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji