Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marina.25
    20. Siječanj 2025. 16:07

Ja sam danas isla na pregled, jest da je rano ali je vidio GV i žumanjcanu i eho ploda se nazire. 🍀🤗✨️ samo da ovako i ostane 🎀
    Dobila sam terapiju za taj iscjedak koji je bio i imam bas jaku bakterijsku upalu mjehura, u biti ja sam mislila da imam virozu a ispostavi se da su svi simptomi od upale 🤐

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• amiiinna
    20. Siječanj 2025. 17:56

Drago mi je da je sve uredu i da napreduje,da ostane tako i dalje 🫶
    Ja sam otvorila bolovanje do srijede,imam tad pregled kod svoje doktorice,za sad krvarenje je stalo samo imam iscjedak ko boja bjele kafe skroz malo po par kapi pa nadam se da bude sve uredu.
    Da li je jos neko isao na pregled jeli kod odstalih sve okej,kako se osjecate 

Marina.25
    20. Siječanj 2025. 18:00

amiiinna

Ja sam otvorila bolovanje do srijede,imam tad pregled kod svoje doktorice,za sad krvarenje je stalo samo imam iscjedak ko boja bjele kafe skroz malo po par kapi pa nadam se da bude sve uredu.

Samo pokušaj sa što manje stresa, jer stvarno stres ne utice dobro na razvoj ploda.
    Odmaraj, opusti se i vjeruj da ce sve biti dobro 🫶✨️

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    IR ➕️

Nika_1610
    20. Siječanj 2025. 18:10

Zamia

Hej hej cure kako ste?
    Prijavljujem prvi pregled 11.2. 🫶🏻

Hej hej, bas mi je dragoo, sretno i cuvaj se do tada!🫶🏻 cekamo novosti

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

• Loki
    20. Siječanj 2025. 18:32

Pozdrav curke, evo pridružujem se i ja! Jučer sam saznala da sam opet trudna, nakon što je prva trudnoća završila kao kompletna mola hidatosa prije skoro godinu dana. Vjv ne znate šta je to ali uglavnom rijetko stanje u trudnoći u kojem se zapravo nikad ni ne razvije beba, ali se posteljica razvija i beta nenormalno raste (meni je na dan operacije bila 260 000 u 8 tjednu trudnoće). Prvi pregled mi je 11.2. i držim fige da je ovaj put sve u redu, ali oprat će me stres do tada!
    Ugl ispricavam se na malo većem uvodu ali moram se negdje ispuhati jer osim partnera još nitko ne zna! 

• amiiinna
    20. Siječanj 2025. 18:51

Loki

Pozdrav curke, evo pridružujem se i ja! Jučer sam saznala da sam opet trudna, nakon što je prva trudnoća završila kao kompletna mola hidatosa prije skoro godinu dana. Vjv ne znate šta je to ali uglavnom rijetko stanje u trudnoći u kojem se zapravo nikad ni ne razvije beba, ali se posteljica razvija i beta nenormalno raste (meni je na dan operacije bila 260 000 u 8 tjednu trudnoće). Prvi pregled mi je 11.2. i držim fige da je ovaj put sve u redu, ali oprat će me stres do tada!
    Ugl ispricavam se na malo većem uvodu ali moram se negdje ispuhati jer osim partnera još nitko ne zna!

Cestitam i zelimm ti da ova trudnoca prodje bez ijedne lose stvari.Sretnoo💝💝

• Mateil
    20. Siječanj 2025. 19:22

Amina i Marina jako mi je drago i čestitam na dobrim pregledim, samo neka se tako nastavi i nadam se da se sada možete malo više opustiti! 😊
    Loki Čestitam i dobrodošla! Žao mi je čuti za prvu trudnoću, sigurna sam da će ovaj put biti sve u redu!  🙂

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

Marina.25
    20. Siječanj 2025. 19:40

Loki

Dobrodošla, želim ti mirnu i dosadnu trudnoću 🫶✨️

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    IR ➕️

• amiiinna
    20. Siječanj 2025. 19:54

Marina.25

amiiinna

Samo pokušaj sa što manje stresa, jer stvarno stres ne utice dobro na razvoj ploda.
    Odmaraj, opusti se i vjeruj da ce sve biti dobro 🫶✨️

Hvala ti,pokusavam da se opustim nekako kad pipnem grudi vidim da su tvrdne i malo bolne osjecam se sigurnije 🤣🤣 
    Nadam se da cemo sve nizad uspjesne preglede jedan za drugim,ali eto strah je uvijek prisutan dal je bebica uredu

Zamia
    20. Siječanj 2025. 20:58

Marina.25

Ja sam danas isla na pregled, jest da je rano ali je vidio GV i žumanjcanu i eho ploda se nazire. 🍀🤗✨️ samo da ovako i ostane 🎀
    Dobila sam terapiju za taj iscjedak koji je bio i imam bas jaku bakterijsku upalu mjehura, u biti ja sam mislila da imam virozu a ispostavi se da su svi simptomi od upale 🤐

Jeeej bravo! Bas mi je drago zbog tebe da je sve na mjestu i dobro ☺️☺️❤️ sad samo tako dalje! Ja sam danas radila ponovno CB i pokazao mi je +3 sve mi nekako strah da mi ta Beta nije cak prevelika za tjedne 🤷🏽‍♀️ tek 11.2. Sam naručena sutra sam 5 tjedana 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.