Ja nisam planirala govoriti nikome dok ne prođe neki rizik period
Tako smo se i mi dogovorili kao necemo nikome, ali ja nisam mogla sakriti od moje dvije kume, jedna je znala odmah a i druga je posumnjala, tako da sam samo njima rekla i nadam se da cu izdrzati da sutim 😬😬 cekam prvi pregled pa cu vec biti malo opuštenija, ali necemo sigurno govoriti svima barem ta tri prva mjeseca
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Dobar dan cure, kako ste danas? 🥰
Imam jedno pitanje, jeste li vec nekom rekle za T, i kad planirate obznaniti sretne vijesti? 🤭☺️
Kod mene zna samo muz i prijateljica koja radi sa mnom.Navise bih voljela poslije nuhalne aBd ako sve bude uredu da kazem,al moram poslije pregleda u srijedu rec sefu jer imam velike komade koje ne bi smjela radit,a kad mu kazem svi ce na poslu znat ne znam kako bi izvela.Najvise bi voljela sutiti dok ne pocne rast stomak 🤣🤣🤣
Ja imam jednu nedoumicu,planiram na prvi pregled da pitam da ide i muz sa mnom,al me strah sta ako ne bude nesto okej.Da li su vasi isli ?
Zamia a rekla mi je ova iz laba da se javim svom gin radi secera i zeljeza .
Ja sam jutros popila kavu i pojela kroasan ( ako ne jedem) povracan .
tako da je njima cudno sto mi je nakon unosa hrane i pica secer ispod donje granice
a zeljezo preko gornje jer ne uzimam nikakve suplemente sa zeljezom ..
mjerila sam u 1:38 bio mi je secer 4.7 kao i to je opet nisko donja granica kod nas je 4.7 tako da je meni na donjoj granici nakon jela ja sam rekla sefu za trudnocu a on je razglasio svima okolo .
cak gazda od mog muza zna jer mu je moj direktor rekao
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Moram mjerit opet veceras i ujutro nataste bas
alo bude ispod donje granice moram na odjel se javit jer je vikend kao .. a i oni na odjelu mogu puno vise pretraga napraviti ..
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Zamiaa rekla mi je ova iz laba da se javim svom gin radi secera i zeljeza .
Ja sam jutros popila kavu i pojela kroasan ( ako ne jedem) povracan .
tako da je njima cudno sto mi je nakon unosa hrane i pica secer ispod donje granice
a zeljezo preko gornje jer ne uzimam nikakve suplemente sa zeljezom ..
mjerila sam u 1:38 bio mi je secer 4.7 kao i to je opet nisko donja granica kod nas je 4.7 tako da je meni na donjoj granici nakon jelaja sam rekla sefu za trudnocu a on je razglasio svima okolo .
cak gazda od mog muza zna jer mu je moj direktor rekao
Nadam se da ce ti se to stabilizirati, a ovo za zeljezo mozda kroz neku hranu unosiš vise? Meni je jednom prije bilo povišeno ali tad sam jela puno tune ( znam da je ona sad zabranjena u trudnoći).A ovo za šefa to mi je tako glupo, trebali bi uvest neki zakon da ne smiju to širit haha mislim privatna je stvar sta mora znat i Mika i žika pogotovo tako rano…
+ 10.1.2025
zamia ja ostala sokirana
ajd sto je svima u firmi rekao .. al nekom trecem ic govorit msm halo
onda smo morali rec nasima doma , pa mojima .. al ok
svakako smo planirali
nisam ni s prvim cekala tih 12 tj da prode . rekli smo nasima odma .. a poslije kako smo koga vidli
tako i sada nasi znaju , a za druge kako kog vidimo
mala je sredina pa se sve brzo sazna / vidi ..
sram me rec al hranim se ocaajno pogotovo jer mi je cijelo dan neki znj osjecaj u zelucu pa zderem samo gluposti 🙄🙄 tako da tesko da sam kroz hranu unijela
kamo srece da jesam hahah
al po mojoj prehrani rekla bi prije da ce mi secer bit 100 a ono pljuc 😂😂
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
zamia ja ostala sokirana
svakako smo planirali
nisam ni s prvim cekala tih 12 tj da prode . rekli smo nasima odma .. a poslije kako smo koga vidli
sram me rec al hranim se ocaajno pogotovo jer mi je cijelo dan neki znj osjecaj u zelucu pa zderem samo gluposti 🙄🙄 tako da tesko da sam kroz hranu unijela
al po mojoj prehrani rekla bi prije da ce mi secer bit 100 a ono pljuc 😂😂
I to sto kazes ne moze se dugo ni skrivat… kod mene ce vec po odbijanju case vina skužiti da je nesto 🤭 a imamo sad rođendana i svega… meni je vise zbog prijašnjih losih iskustava, nebih voljela da svi znaju pa da nedaj Boze nesto bude odma svi dolaze sa savjetima i dodatno me to onda opterećuje, cak su mi znali rec kao pa da imas i puno godina vec trebali ste ranije krenut na to Itd Itd da sad ne duljim, pa onda vise iz tog razloga za sigurnost zelim sto duze čuvati za nas…
+ 10.1.2025
December2024 ja imam IR I imala sam jako nizak jutarnji šećer nakon kave i doručka( kroasan ili nešto lagano). Sve se da regulirati lijekovima, tako da no sikiriki 😇
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Marina jesi imala jos kakvih simptoma osim niskog secera ?
koliko nizak je bio tvoj ako smijem pitat
moj je 4.2 nakon kave i kroasana .
msm nije full nisko al kao nisko je pa ih cudi
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
zamia ja ostala sokirana
svakako smo planirali
al po mojoj prehrani rekla bi prije da ce mi secer bit 100 a ono pljuc 😂😂I to sto kazes ne moze se dugo ni skrivat… kod mene ce vec po odbijanju case vina skužiti da je nesto 🤭 a imamo sad rođendana i svega… meni je vise zbog prijašnjih losih iskustava, nebih voljela da svi znaju pa da nedaj Boze nesto bude odma svi dolaze sa savjetima i dodatno me to onda opterećuje, cak su mi znali rec kao pa da imas i puno godina vec trebali ste ranije krenut na to Itd Itd da sad ne duljim, pa onda vise iz tog razloga za sigurnost zelim sto duze čuvati za nas…
O kriste boze - 28 je puno godina?! 😂 reci ti njima da imas priju na forumu koja je par dana od 36. i “tek” sada radi na 1. djetetu pa neka se na moj racun zgrazaju a tebe ostave na miru 😂 sebi s 28 ne bi ni kamen dala na cuvanje a kamoli dijete 😂
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji