Pozdrav curke, evo pridružujem se i ja! Jučer sam saznala da sam opet trudna, nakon što je prva trudnoća završila kao kompletna mola hidatosa prije skoro godinu dana. Vjv ne znate šta je to ali uglavnom rijetko stanje u trudnoći u kojem se zapravo nikad ni ne razvije beba, ali se posteljica razvija i beta nenormalno raste (meni je na dan operacije bila 260 000 u 8 tjednu trudnoće). Prvi pregled mi je 11.2. i držim fige da je ovaj put sve u redu, ali oprat će me stres do tada!
Ugl ispricavam se na malo većem uvodu ali moram se negdje ispuhati jer osim partnera još nitko ne zna!
Heeej, dobro nam došla! Prije svega cestitke! I zelim ti mirnu i dosadnu trudnocu do kraja ☺️❤️
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Cao cure, i ja sam docekala svoj prvi pregled danas, sve je u redu, plod je vidljiv,srce kuca, dobili smo i slikicu ultrazvuka, opet imam termin za 2 sedmice. Po ZM sam 7+3 a po ultrazvuku 6+2 nadamoo se najboljem, ali barem sam malo mirnija 😊
Srecno svimaa 🌸
Cao cure, i ja sam docekala svoj prvi pregled danas, sve je u redu, plod je vidljiv,srce kuca, dobili smo i slikicu ultrazvuka, opet imam termin za 2 sedmice. Po ZM sam 7+3 a po ultrazvuku 6+2 nadamoo se najboljem, ali barem sam malo mirnija 😊
Srecno svimaa 🌸
Bas mi je drago cuti da je dobro prosao pregled, cestitke na trudnoći i sretno i mirno do kraja ti zelim. 🙏🏻❤️
+ 10.1.2025
Cure kako ste vi sa simptomima u kojim ste fazama?
Meni se cini kao da nikad necu docekati taj prvi pregled. 😒
Kod mene su mucnine malo manje nego prosli tjedan pojave se u danu malo pa prođu i blage su, grudi su mi bas bolne, povremeno i dalje imam one menstr. grčeve , i primjetila sam da mi se jako tesko probuditi ujutro ( kao da me kamion pregazio se osjecam 😅) najradije bi cijeli dan samo ležala i gledala netflix 🤭🤭
+ 10.1.2025
Ja imam uglavnom mucnine bez povracanja, i bolne grudi, to mi je nekako ustaljeno od samog pocetka, grcevi koji su bili u prvim tjednima u predjelu jajnika su se smanjili…
Kod mene isto slabo sve skupa (danas smo po ZM 7tt+4) - cice i umor. Mucninica me lagana lovila par puta kad bi kao pregladnila, pa sam pocela doruckovati i paziti na to. Ostalo nista posebno - mlatila sam za vikend grah i repu, sinoc pizzu, tak da nemam problema s hranom 😂 cak ni zatezanje neko ne osjetim, vise tu i tamo kao da mi je u maternici nesto “osteceno” pa je kao “nateceno”
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️
Kod mene isto slabo,grudi manje nego prije neka lagana bol,kad sam prva smjena zna me malo ulovit mucnina,al prodje brzo.Samo ova zadnja 3 dana me tako umor savladao,nista mi se ne radi nemam snage,samo bi spavala,osjecam se premoreno.Apetit trenutno nemam nesto posebno,nista mi se ne jede.Samo sam zedna,nista ne pomaze osjecam se bas osuseno haha I ako duze stojim ledja me bole,et nista posebno 🤣
Sutra imam pregled pa se nadam da ce sve biti uredu
Bok jesenske mamice!
Evo i ja vam se pridružujem. Zadnja M bila 10.12.ali mislim da sam kasnije ovulirala pošto su mi se ciklusi malo poremetili u zadnje vrijeme. Pozitivan test sam imala 5 dana prije očekivane M i lijepo je tamnilo. Beta se pravilno duplala.
Prvi pregled imam 6.2., a kod privatnika idući tjedan. Mislim da ću ovu trudnoću voditi privatno jer sam se prošli put, s prvim djetetom, opekla malo kod svoje socijalne.
Ima li još koja da će privatno voditi trudnoću? Od simptoma imam samo umor i bolne cice ništa drugo :D
Bok jesenske mamice!
Evo i ja vam se pridružujem. Zadnja M bila 10.12.ali mislim da sam kasnije ovulirala pošto su mi se ciklusi malo poremetili u zadnje vrijeme. Pozitivan test sam imala 5 dana prije očekivane M i lijepo je tamnilo. Beta se pravilno duplala.
Prvi pregled imam 6.2., a kod privatnika idući tjedan. Mislim da ću ovu trudnoću voditi privatno jer sam se prošli put, s prvim djetetom, opekla malo kod svoje socijalne.
Ima li još koja da će privatno voditi trudnoću? Od simptoma imam samo umor i bolne cice ništa drugo :D
Heeej, dobro nam došla! 🥰❤️
Cestitkee na trudnoći neka bude školska i dosadna do kraja! 🤞🥰❤️
+ 10.1.2025
Zdravo svima
Nova sam ovde, pa vam se pridružujem, zadnja M bila 12.12. Juče sam odradila Betu pokazala je 248.7, ginekolog mi je zakazao u petak 24.01. ultrazvuk, pa ćemo videti šta i kako dalje🍀🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji