Evo idem na hitnu,sad vec 2x nista nije bilo na papiru al idem provjerit.Samo da sve bude uredu
Ja sam danas imala svijetlo smeđi iscjedak prilikom brisanja nakon nužde(i imam cijelo vrijeme blage grčeve u stomaku) 🥺🤧 vise ga nije bilo, ali me to slomilo 💔
Nisam išla doktoru, sačekat ću da vidim hoce li se ponoviti… je li neko od vas imao nešto slično 🤐Ja sam ti,smeđarila,krvarila,pa ugrušak 2 cm, i evo sve je dobro hvala Bogu…Jesi li imala grčeve? Jesi dobila neku terapiju? Ja trebam sutra kod ginekologa i nisam više pametna da li da odem sad ili da čekam sutra 🤐
Ja sam ti dva dana za redom išla na hitnu,dok su oni kolutali očima,al sam htjela bit sigurna da je sve ok..
Ali evo na kraju je sve ok,a terapiju ja imam od transfera,ti ako nemaš možda ti daju nešto ,ali sam.i par dana mirovala, tu i tamo malo smeđarenje i to je to..
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
Evo idem na hitnu,sad vec 2x nista nije bilo na papiru al idem provjerit.Samo da sve bude uredu
Amiiinna sretno!! Nadam se da ce sve proci u najboljem redu i da je to smedarenje nesto bezveze. 🙏🏻❤️
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Ja sam danas imala svijetlo smeđi iscjedak prilikom brisanja nakon nužde(i imam cijelo vrijeme blage grčeve u stomaku) 🥺🤧 vise ga nije bilo, ali me to slomilo 💔
Nisam išla doktoru, sačekat ću da vidim hoce li se ponoviti… je li neko od vas imao nešto slično 🤐Ja sam ti,smeđarila,krvarila,pa ugrušak 2 cm, i evo sve je dobro hvala Bogu…Jesi li imala grčeve? Jesi dobila neku terapiju? Ja trebam sutra kod ginekologa i nisam više pametna da li da odem sad ili da čekam sutra 🤐Ja sam ti dva dana za redom išla na hitnu,dok su oni kolutali očima,al sam htjela bit sigurna da je sve ok..
Ali evo na kraju je sve ok,a terapiju ja imam od transfera,ti ako nemaš možda ti daju nešto ,ali sam.i par dana mirovala, tu i tamo malo smeđarenje i to je to..
Ja sam sinoć nešto radila u kuhinji i digla sam malo teže i posle 3 sekunde sam osjetila kao da nešto krenu, otisla na wc i obrišem tu smeđu krv. Jutros nakon veće nužde isto jako malo ali još tamnije od sinoć... ako ne bude svijetle krvi sacekat cu sutra...
Amiiinna, javi nam se kad se vratiš 🤞🍀
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Evo zavrsila sam,srce kuca pustila mi to je prelijep osjecaj 🥹🥹 Trudnoca 7t tacno,kaze da je sve uredu da sve odgovara.Dala mi je utogestan vaginalete i ako bude vece krvarenje da se javim.Za sad je smedje,nema puno pa nadam se da ce sve biti uredu da ce prestat.Pisat cu sutra za bolovanje,i gine. Pise da sejavim u srijedu kad samni narucena.Nadam se da ce sve biti uredu.
Marina cuvaj se,sigurno nije ozbiljno, al mozda i da odes na hitnu nekako se covjek malo smiri.Meni je ovo prvi put da dozivim da cujem srce smo se nadam da ce biti uredu
Evo zavrsila sam,srce kuca pustila mi to je prelijep osjecaj 🥹🥹 Trudnoca 7t tacno,kaze da je sve uredu da sve odgovara.Dala mi je utogestan vaginalete i ako bude vece krvarenje da se javim.Za sad je smedje,nema puno pa nadam se da ce sve biti uredu da ce prestat.Pisat cu sutra za bolovanje,i gine. Pise da sejavim u srijedu kad samni narucena.Nadam se da ce sve biti uredu.
Marina cuvaj se,sigurno nije ozbiljno, al mozda i da odes na hitnu nekako se covjek malo smiri.Meni je ovo prvi put da dozivim da cujem srce smo se nadam da ce biti uredu
Predivno, bas mi je drago zbog tebe i bebice🙏🏻❤️
+ 10.1.2025
Marina cuvaj se,sigurno nije ozbiljno, al mozda i da odes na hitnu nekako se covjek malo smiri.Meni je ovo prvi put da dozivim da cujem srce smo se nadam da ce biti ureduPredivno, bas mi je drago zbog tebe i bebice🙏🏻❤️
Hvala ti,nadam se da ce bit sve uredu.Bas se bojim da ne dodje do pobacaja,ali eto nista vise ne mogu samo lezatbi odmarat
amina odi na hitnu nek te pogledaju , briga te kakvi su !
prestanak boli u grudima moze bit i normalno , mozda se bol vrati kroz dan / navecerzamiaove sta sam ja uzela od elevita su prenatal
pise da imaju 60g zeljeza pa zato ne pijem
dok ne vidim jel poviseno bilo samo trenutno ili je stalno tako
pijem magnezij citrat jedino uz folnu to sam zab
njega popijem navecer
a znate li sta je dobro za probavu ??
jer vidim da me muci stolica par dana vec ..
prirodni ovi ne pomazu
Za probavu, magnezij
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Amiiinna, bas mi je drago da je sve u redu, cestitam! 🥰 kak su cure rekle, ne dajte se obeshrabriti time sto ce drugi misliti/reci. Slusajte svoje tijelo i ako mislite da nesto nije u redu pravac hitna i neka vas pogledaju
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️
Hej hej cure kako ste?
Prijavljujem prvi pregled 11.2. 🫶🏻
+ 10.1.2025
Sortiraj odgovore
Najstariji