Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zamia
    22. Siječanj 2025. 08:40

Mikana

Zdravo svima
    Nova sam ovde, pa vam se pridružujem, zadnja M bila 12.12. Juče sam odradila Betu pokazala je 248.7, ginekolog mi je zakazao u petak 24.01. ultrazvuk, pa ćemo videti šta i kako dalje🍀🥰

Dobro nam došlaa! 🥰 čestitam na trudnoći neka bude školska i dosadna! 🤭❤️🤞

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• amiiinna
    22. Siječanj 2025. 10:41

Čestitam novim curama,zelim vam uredne trudnoce 💖
    Ja sam zavrsila sa pregledom,po ZM je 8+1,a po UZ je 7+4,kaze da je uredu sve,narasla je bebica i od nedjelje.Otvorila sam bolovanje za svaki slucan,dala mi jos 6 kutija progesterona,imam tu dvorogu maternicu pa nadam se najboljem,da ce bit uredu sve.

Marina.25
    22. Siječanj 2025. 11:23

amiiinna

Ja sam zavrsila sa pregledom,po ZM je 8+1,a po UZ je 7+4,kaze da je uredu sve,narasla je bebica i od nedjelje.Otvorila sam bolovanje za svaki slucan,dala mi jos 6 kutija progesterona,imam tu dvorogu maternicu pa nadam se najboljem,da ce bit uredu sve.

Odličnooo 🎀🫶 drago mi je da je sve uredu i neka tako i ostane 🍀 
    Ima li neko povraćanje? Kod mene ujutro bude mučnina 🤮

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• bika_444
    22. Siječanj 2025. 12:31

amiiinna

Super bit će to sve super :D

• bika_444
    22. Siječanj 2025. 12:33

Marina.25

amiiinna

pa kod mene ništa evo, nema mučnina, tješim se da ih možda niti neće biti kao što ih nije bilo ni u prvoj trudnoći :) 
    Kakav je vama iscjedak? Meni je malo onako obliniji, ali ništa previše, a sjećam se da je u početku prošle trudnoće bio baš jaako obilan, sad nije tako pa ne znam ako je to razlog da se brinem :(

Marina.25
    22. Siječanj 2025. 12:41

bika_444

Marina.25

amiiinna

pa kod mene ništa evo, nema mučnina, tješim se da ih možda niti neće biti kao što ih nije bilo ni u prvoj trudnoći :)
    Kakav je vama iscjedak? Meni je malo onako obliniji, ali ništa previše, a sjećam se da je u početku prošle trudnoće bio baš jaako obilan, sad nije tako pa ne znam ako je to razlog da se brinem :(

Na svu sreću kod mene je samo prilikom dva brisanja bio taj iscjedak i vise se nije vratio ✨️ sad sam dobila utrogestan te se nadam da ga neće ni biti 

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• amiiinna
    22. Siječanj 2025. 12:59

Marina.25

amiiinna

Nemam mucnine,nekad se dogodi na momente al nista strasno pa valjda je to okej,mene i to brine 🤣 Osjecam se dobro,grudi su samo tu jedini znak 🤣 Kod mene ima iscjedak,sad je onako boja bijele kafe i bude ga bas ,ne mogu bez dnevnog uloska.a za kevarenje mi je rekla da je moguce da je od odnosa,tako da nista i ni od odnosa 😮‍💨😮‍💨 
    Sad mi je samo vazno da ima dovoljo prostora da se razvija,ostalo cemo sve istrpit.
    Sutra idem vadit krv i urin,da vide dal imam secer,moram se narucit i na nuhalnu.Ako tu bude sve uredu ona se radi do 12t onda cu vidjet i na poso da se vratim,al vidjet cemo sve polahko.
    Koliko nam ima tu,sve smo razlicite i razliciti simptomi,sve je to uredu samo da nema krvarenje.
    Mon sljedeci pregled je tek 05.03.,ko ce izdrzat do tad 😖😖

• mimix
    22. Siječanj 2025. 13:48

I ja danas imam malo drugaciji tamniji iscjedak , i standardno bolne grudi.Nadam se da taj iscjedak nije nista opasno 🌸

• bika_444
    22. Siječanj 2025. 14:07

Normalan je malo obilniji iscjedak ;)
    Mene su jučer manje bolile grudi, a danas opet ubijaju 😪
    Valjda je dan do dana bitno da se ta prva tri mjeseca izguraju, a onda drugo tromjesečje je milina :)

• amiiinna
    22. Siječanj 2025. 14:59

bika_444

Normalan je malo obilniji iscjedak ;)
    Mene su jučer manje bolile grudi, a danas opet ubijaju 😪
    Valjda je dan do dana bitno da se ta prva tri mjeseca izguraju, a onda drugo tromjesečje je milina :)

I kod mene bude tako,il u razlicitim djelovima dana nekad budu prvelike ne smijem pipnit,a onda drugi dio dana slabije.A tjelo se navikava,samo da izguramo,a hocemo sve s Božijom pomoci.
    A iscjedak je mislim normalan,i da mora biti obilniji  jer stiti da se bakterije ne razmnozavaju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.