Zdravo svima
Nova sam ovde, pa vam se pridružujem, zadnja M bila 12.12. Juče sam odradila Betu pokazala je 248.7, ginekolog mi je zakazao u petak 24.01. ultrazvuk, pa ćemo videti šta i kako dalje🍀🥰
Dobro nam došlaa! 🥰 čestitam na trudnoći neka bude školska i dosadna! 🤭❤️🤞
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Čestitam novim curama,zelim vam uredne trudnoce 💖
Ja sam zavrsila sa pregledom,po ZM je 8+1,a po UZ je 7+4,kaze da je uredu sve,narasla je bebica i od nedjelje.Otvorila sam bolovanje za svaki slucan,dala mi jos 6 kutija progesterona,imam tu dvorogu maternicu pa nadam se najboljem,da ce bit uredu sve.
Ja sam zavrsila sa pregledom,po ZM je 8+1,a po UZ je 7+4,kaze da je uredu sve,narasla je bebica i od nedjelje.Otvorila sam bolovanje za svaki slucan,dala mi jos 6 kutija progesterona,imam tu dvorogu maternicu pa nadam se najboljem,da ce bit uredu sve.
Odličnooo 🎀🫶 drago mi je da je sve uredu i neka tako i ostane 🍀
Ima li neko povraćanje? Kod mene ujutro bude mučnina 🤮
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Super bit će to sve super :D
Ja sam zavrsila sa pregledom,po ZM je 8+1,a po UZ je 7+4,kaze da je uredu sve,narasla je bebica i od nedjelje.Otvorila sam bolovanje za svaki slucan,dala mi jos 6 kutija progesterona,imam tu dvorogu maternicu pa nadam se najboljem,da ce bit uredu sve.Odličnooo 🎀🫶 drago mi je da je sve uredu i neka tako i ostane 🍀
pa kod mene ništa evo, nema mučnina, tješim se da ih možda niti neće biti kao što ih nije bilo ni u prvoj trudnoći :)
Kakav je vama iscjedak? Meni je malo onako obliniji, ali ništa previše, a sjećam se da je u početku prošle trudnoće bio baš jaako obilan, sad nije tako pa ne znam ako je to razlog da se brinem :(
Ja sam zavrsila sa pregledom,po ZM je 8+1,a po UZ je 7+4,kaze da je uredu sve,narasla je bebica i od nedjelje.Otvorila sam bolovanje za svaki slucan,dala mi jos 6 kutija progesterona,imam tu dvorogu maternicu pa nadam se najboljem,da ce bit uredu sve.Odličnooo 🎀🫶 drago mi je da je sve uredu i neka tako i ostane 🍀
Ima li neko povraćanje? Kod mene ujutro bude mučnina 🤮pa kod mene ništa evo, nema mučnina, tješim se da ih možda niti neće biti kao što ih nije bilo ni u prvoj trudnoći :)
Kakav je vama iscjedak? Meni je malo onako obliniji, ali ništa previše, a sjećam se da je u početku prošle trudnoće bio baš jaako obilan, sad nije tako pa ne znam ako je to razlog da se brinem :(
Na svu sreću kod mene je samo prilikom dva brisanja bio taj iscjedak i vise se nije vratio ✨️ sad sam dobila utrogestan te se nadam da ga neće ni biti
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Nemam mucnine,nekad se dogodi na momente al nista strasno pa valjda je to okej,mene i to brine 🤣 Osjecam se dobro,grudi su samo tu jedini znak 🤣 Kod mene ima iscjedak,sad je onako boja bijele kafe i bude ga bas ,ne mogu bez dnevnog uloska.a za kevarenje mi je rekla da je moguce da je od odnosa,tako da nista i ni od odnosa 😮💨😮💨
Sad mi je samo vazno da ima dovoljo prostora da se razvija,ostalo cemo sve istrpit.
Sutra idem vadit krv i urin,da vide dal imam secer,moram se narucit i na nuhalnu.Ako tu bude sve uredu ona se radi do 12t onda cu vidjet i na poso da se vratim,al vidjet cemo sve polahko.
Koliko nam ima tu,sve smo razlicite i razliciti simptomi,sve je to uredu samo da nema krvarenje.
Mon sljedeci pregled je tek 05.03.,ko ce izdrzat do tad 😖😖
I ja danas imam malo drugaciji tamniji iscjedak , i standardno bolne grudi.Nadam se da taj iscjedak nije nista opasno 🌸
Normalan je malo obilniji iscjedak ;)
Mene su jučer manje bolile grudi, a danas opet ubijaju 😪
Valjda je dan do dana bitno da se ta prva tri mjeseca izguraju, a onda drugo tromjesečje je milina :)
Normalan je malo obilniji iscjedak ;)
Mene su jučer manje bolile grudi, a danas opet ubijaju 😪
Valjda je dan do dana bitno da se ta prva tri mjeseca izguraju, a onda drugo tromjesečje je milina :)
I kod mene bude tako,il u razlicitim djelovima dana nekad budu prvelike ne smijem pipnit,a onda drugi dio dana slabije.A tjelo se navikava,samo da izguramo,a hocemo sve s Božijom pomoci.
A iscjedak je mislim normalan,i da mora biti obilniji jer stiti da se bakterije ne razmnozavaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji