Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    17. Siječanj 2025. 20:39

December2024

Marina jesi imala jos kakvih simptoma osim niskog secera ?
    koliko nizak je bio tvoj ako smijem pitat
    moj je 4.2 nakon kave i kroasana .
    msm nije full nisko al kao nisko je pa ih cudi

Ja upadam, pratim temu jer se nadam prikljuciti ako uspijemo. Koliki ti je secer nataste? Meni je na ogttu u prvoj trudnoci bio 3.6 i nisu mi bas nista oko toga komentirali da je problem za trudnocu. Jedino mi je jedan doktor kojemu je specijalnost gestacijski rekao da tako niske vrijednosti kakve sam ja imala znaju ukazivati na mogucnost dijabetesa kasnije u zivotu, kad budem stara. Ali za trudnocu je rekao da nije nikakav problem

Zamia
    17. Siječanj 2025. 20:40

blondie_145

Zamia

December2024

zamia ja ostala sokirana
    ajd sto je svima u firmi rekao .. al nekom trecem ic govorit msm halo
    onda smo morali rec nasima doma , pa mojima .. al ok
    svakako smo planirali
    nisam ni s prvim cekala tih 12 tj da prode . rekli smo nasima odma .. a poslije kako smo koga vidli
    tako i sada nasi znaju , a za druge kako kog vidimo
    mala je sredina pa se sve brzo sazna / vidi ..
    sram me rec al hranim se ocaajno pogotovo jer mi je cijelo dan neki znj osjecaj u zelucu pa zderem samo gluposti 🙄🙄 tako da tesko da sam kroz hranu unijela
    kamo srece da jesam hahah
    al po mojoj prehrani rekla bi prije da ce mi secer bit 100 a ono pljuc 😂😂
    I to sto kazes ne moze se dugo ni skrivat… kod mene ce vec po odbijanju case vina skužiti da je nesto 🤭 a imamo sad rođendana i svega… meni je vise zbog prijašnjih losih iskustava, nebih voljela da svi znaju pa da nedaj Boze nesto bude odma svi dolaze sa savjetima i dodatno me to onda opterećuje, cak su mi znali rec kao pa da imas i puno godina vec trebali ste ranije krenut na to Itd Itd da sad ne duljim, pa onda vise iz tog razloga za sigurnost zelim sto duze čuvati za nas…
    O kriste boze - 28 je puno godina?! 😂 reci ti njima da imas priju na forumu koja je par dana od 36. i “tek” sada radi na 1. djetetu pa neka se na moj racun zgrazaju a tebe ostave na miru 😂 sebi s 28 ne bi ni kamen dala na cuvanje a kamoli dijete 😂

Ma ljudi su stvarno uzas… mi smo izgubili 2 trudnoce prije ove, za prvu nije puno ljudi znalo ali za drugu kada se sumnjalo na vanmaternicu, nakon sto sam se oporavila, naravno svi su dolazili ispitivali, tocno sam znala tko mi je dobrom namjerom uputio neke rijeci, a tocno sam znala i kada me je tko htio dodatno bocnut, pa sam se jos gore osjecala i puno razmisljala o nekim riječima… zato sada ne zelim da svi saznaju i da budemo u miru. 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Marina.25
    17. Siječanj 2025. 20:59

December2024

Marina jesi imala jos kakvih simptoma osim niskog secera ?
    koliko nizak je bio tvoj ako smijem pitat
    moj je 4.2 nakon kave i kroasana .
    msm nije full nisko al kao nisko je pa ih 

Moj je bio 3,9. Ja sam imala "napade" gladi, bukvalno da ne mogu da izdržim koliko u trenutku ogladnim...i nakon kafe kao da mi se tresu mišići.

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

December2024
    18. Siječanj 2025. 08:15

Jutro cure 
    moja secer saga se nastavlja 
    nisam jela nista ni pila nakon 21 
    jucer sam normalno jela i jutros nataste secer 5.5
    ko tu koga 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

Martinaaa_
    18. Siječanj 2025. 10:40

Meni je u prvoj trudnoci  kad sam vadila ogtt bio 2.9
    Isto tako mi nitko nista nije komentirao za to. Samo je gin rekao da je nizak ali to je to 

💓

Zamia
    18. Siječanj 2025. 17:58

Zenice kako ste vi danas?
    Meni nesto zadnja dva dana manje muka, i vise mi se jede pa me malo to zabrinjuje + imam pojačano grčeve onako slicne menstruacijskim,  valjda je to sve okej 🤷🏽‍♀️😬 

+ 10.1.2025

Marina.25
    18. Siječanj 2025. 21:17

Ja sam danas imala svijetlo smeđi iscjedak prilikom brisanja nakon nužde(i imam cijelo vrijeme blage grčeve u stomaku)  🥺🤧 vise ga nije bilo, ali me to slomilo 💔 
    Nisam išla doktoru, sačekat ću da vidim hoce li se ponoviti... je li neko od vas imao nešto slično 🤐

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Zamia
    19. Siječanj 2025. 00:44

Marina.25

Ja sam danas imala svijetlo smeđi iscjedak prilikom brisanja nakon nužde(i imam cijelo vrijeme blage grčeve u stomaku) 🥺🤧 vise ga nije bilo, ali me to slomilo 💔
    Nisam išla doktoru, sačekat ću da vidim hoce li se ponoviti… je li neko od vas imao nešto slično 🤐

Hej Marina, bas mi je zao da se to pojavilo, nadam se da vise nece. 😔 Znam da je jako puno žena imalo to smeđarenje u ranoj T, i da sve bude dobro nakraju. Ali predlazem ti da se svakako javis svom gin. i da te pregledaju, sada bi se vec mozda nesto i moglo vidjeti. 🙏🏻❤️❤️

+ 10.1.2025

• Amy_94
    19. Siječanj 2025. 09:25

Marina.25

Ja sam danas imala svijetlo smeđi iscjedak prilikom brisanja nakon nužde(i imam cijelo vrijeme blage grčeve u stomaku) 🥺🤧 vise ga nije bilo, ali me to slomilo 💔
    Nisam išla doktoru, sačekat ću da vidim hoce li se ponoviti… je li neko od vas imao nešto slično 🤐

Ja sam ti,smeđarila,krvarila,pa ugrušak 2 cm, i evo sve je dobro hvala Bogu...

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt

Zamia
    19. Siječanj 2025. 09:54

Cure pijete li vi folnu i prenatale ili samo prenatale? Ja sam si uzela novalac i imam folnu od solgara, tjedan dana pijem oboje, ali sad razmisljam mozda je to prevelik unos folne? :O

+ 10.1.2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.