Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amiiinna
    19. Siječanj 2025. 09:56

Meni se pojavila krv,ne znam sta da radim 😭😭😭

Zamia
    19. Siječanj 2025. 10:04

amiiinna

Hej pa koliko je to krvi? Jel u tragovima, ili je obilnije? Iskreno ja bih se javila ljecniku da pogleda, jesi li ti vec bila na prvom pregledu ili on tek treba biti?

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

December2024
    19. Siječanj 2025. 10:12

amina bilo kakvo krvarenje ja bi se javila doktoru obavezno ! 
    mene od jutros muci neki pritisak neznam jel grcenje od sirenja maternice ili su crijeva .. nije ni malo ugodno ! 
    marina svakako ako se ponovi javi se doktoru ili na hitni prijem posto je nedjelja ! 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

December2024
    19. Siječanj 2025. 10:13

zamia ja pijem samo folnu od solgara i rekao mi ie dokt da ubacim svaki 2-3 dan prenatal 
    pa sam uzela elevit 
    ali posto mi je zeljezo bilo visoko necu ga piti dok ne ponovim nalaze zeljeza 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

Zamia
    19. Siječanj 2025. 10:31

December2024

zamiaja pijem samo folnu od solgara i rekao mi ie dokt da ubacim svaki 2-3 dan prenatal
    pa sam uzela elevit
    ali posto mi je zeljezo bilo visoko necu ga piti dok ne ponovim nalaze zeljeza

E super hvala ti 🫶🏻 svakako cu zvati gin. sutra da se narucim za prvi pregled pa cu pitati dal mi je ok piti oboje. 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Marina.25
    19. Siječanj 2025. 10:32

Amy_94

Marina.25

Ja sam danas imala svijetlo smeđi iscjedak prilikom brisanja nakon nužde(i imam cijelo vrijeme blage grčeve u stomaku) 🥺🤧 vise ga nije bilo, ali me to slomilo 💔
    Nisam išla doktoru, sačekat ću da vidim hoce li se ponoviti… je li neko od vas imao nešto slično 🤐
    Ja sam ti,smeđarila,krvarila,pa ugrušak 2 cm, i evo sve je dobro hvala Bogu…

Jesi li imala grčeve? Jesi dobila neku terapiju? Ja trebam sutra kod ginekologa i nisam više pametna da li da odem sad ili da čekam sutra 🤐

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• amiiinna
    19. Siječanj 2025. 10:49

Zamia

amiiinna

Hej pa koliko je to krvi? Jel u tragovima, ili je obilnije? Iskreno ja bih se javila ljecniku da pogleda, jesi li ti vec bila na prvom pregledu ili on tek treba biti?

Pa onako kad odem na wc bude na papriku ne previse a ni premalo onako srednje.Nemam bolove nikakve,samo izgleda da se grudi vise ne bole.Najgore je sto je nedjelja ,a na hitnoj su bas neljubazni ne znam sta da radim😪

• Mateil
    19. Siječanj 2025. 11:15

amiiinna

Zamia

amiiinna

Pa onako kad odem na wc bude na papriku ne previse a ni premalo onako srednje.Nemam bolove nikakve,samo izgleda da se grudi vise ne bole.Najgore je sto je nedjelja ,a na hitnoj su bas neljubazni ne znam sta da radim😪

Molim te nemoj da ti razlog da ne odeš na hitnu bude taj što su neljubazni, ja bih svakako na tvom mjestu otišla, svako aktivno krvarenje (ne smeđi iscjedak) bez razmišljanja treba biti pregledano. Naravno to je samo moje mišljenje 🙂

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

December2024
    19. Siječanj 2025. 11:17

amina odi na hitnu nek te pogledaju , briga te kakvi su ! 
    prestanak boli u grudima moze bit i normalno , mozda se bol vrati kroz dan / navecer zamia ove sta sam ja uzela od elevita su prenatal 
    pise da imaju 60g zeljeza pa zato ne pijem
    dok ne vidim jel poviseno bilo samo trenutno ili je stalno tako 
    pijem magnezij citrat jedino uz folnu to sam zab 
    njega popijem navecer 
    a znate li sta je dobro za probavu ?? 
    jer vidim da me muci stolica par dana vec .. 
    prirodni ovi ne pomazu 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

• Mateil
    19. Siječanj 2025. 11:20

December jesi li probala psyllium ljuskice? Ima za kupiti u dmu, mene je to prošlu trudnoću spašavalo za probavu.

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.