Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marina.25
    23. Siječanj 2025. 13:44

draga amiiinna ja bi svakako otišla na hitnu posebno ako je krv crvene boje i nemoj se toliko stresirati, probaj se malo opustiti Ja radim uglavnom kao i do sada s tim da ne dižem teško i odmaram na svakih 5 minuta jer se baš umorim i zadišem

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Zamia
    23. Siječanj 2025. 14:25

Marina.25

draga amiiinna ja bi svakako otišla na hitnu posebno ako je krv crvene boje i nemoj se toliko stresirati, probaj se malo opustiti Ja radim uglavnom kao i do sada s tim da ne dižem teško i odmaram na svakih 5 minuta jer se baš umorim i zadišem

Daa slazem se s Marinom.
     Amiiina svakako mislim da bi bilo pametno da se javis i da te pogledaju, pa neka je bez razloga to je tvoje pravo, a ovo za secer isto nadam se da ce i to biti sve dobro 🙏🏻🫶🏻
    Hahaha ja se isto sva zadišem vec dok se uz stepenice popnem gotovo 🤭 
    Jel imate vi i dalje one kao neke grčeve dolje? Meni to bude cesto, pogotovo kad nesto vise radim i krecem se… nadam se da to nije neki razlog za brigu :/ neka bude onako malo jaci grč ali traje svega 10-15 sec pa popusti, isto sam primjetila nekada kad se npr okrenem na lijevu stranu pocne me boliti kao i onda se ispravim i prestane, nadam se da je to ok 🤷🏽‍♀️😏 imam osjecaj da nikad necu docekati taj svoj pregled da mi se potvrdi da je sve na svom mjestu… 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• amiiinna
    23. Siječanj 2025. 15:06

Ma nije crveno,bilo je roze na papiru kad se obrisem,ali evo vise nema.Razmisljam da nije i od jucerasnjeg pregleda,ugl ako se pojavi opet idem na hitnu.Ma to za secer salju svalog bas su dosadno.
    Mene ne isto privih sedmica bolio stomak,sad je stalo.Mislim da je to sve uredu.Ja se osjecam super,samo eto to me rozo zabrnie valjda se nece vise ponavljat.Imam progesteron koristim i odmaram,ne mogu mi vise nista pomoc,ako bas bude svjeza krv hitno idem na hitnu.
    Za pregled ti vjerujem svaki je ko godina,ja za 4 sedmice imam nuhalnu,za 6 sedmica tek pregled ponovo.Bas je predugo cekat,al eto nije uredu ni da se stalno ide,nije zdravo ni dole bas stalno da cackaju😬

Marina.25
    23. Siječanj 2025. 15:42

Zamia

Marina.25

Daa slazem se s Marinom.
    Amiiina svakako mislim da bi bilo pametno da se javis i da te pogledaju, pa neka je bez razloga to je tvoje pravo, a ovo za secer isto nadam se da ce i to biti sve dobro 🙏🏻🫶🏻
    Jel imate vi i dalje one kao neke grčeve dolje? Meni to bude cesto, pogotovo kad nesto vise radim i krecem se… nadam se da to nije neki razlog za brigu :/ neka bude onako malo jaci grč ali traje svega 10-15 sec pa popusti, isto sam primjetila nekada kad se npr okrenem na lijevu stranu pocne me boliti kao i onda se ispravim i prestane, nadam se da je to ok 🤷🏽‍♀️😏 imam osjecaj da nikad necu docekati taj svoj pregled da mi se potvrdi da je sve na svom mjestu…

Meni se isto dešava kad se okrenem ili kad nešto dugo radim da osjetim grcece ili pritisak... a znaju biti lagani i dok ležim, ali više u denom dijelu a ne znam jel to ima veze gdje je bila O.

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• mimix
    23. Siječanj 2025. 15:45

amiiinna  ako nije svjeza krv moguce da je od pregleda, meni je isto bio malo tamniji izcjedak dan nakon pregleda, doktorica je uzimala bris i radila vaginalni pregled, pa mi je juce kada sam zvala rekla da ako nije svjeza krv, da je sigurno od toga i ako se ne ponavlja da je u redu. Ja sam juce imala isto nesto smeđarenja ali danas je vec okej, standardno mucnina i bolne grudi, vec moram da nosim samo one grudnjake vise sportske 😁😁
    Drzim palceve da sve bude u redu sa svima 🌸🌸

• amiiinna
    23. Siječanj 2025. 16:18

Ma ne kao roze je kad obrisem,ali nema vise za sad je stalo,pa cemo vidjet.Moje grudi su isto cas ko da ce explodirat sinoc me i topic zuljao 🤣🤣 Danas me bas fata glad 3x sam jela katastrofa haha Inace imam samo 2 obroka🤣 
    Juce mi je rekla kao da je to sitni krvarenje normalno da svaka dr zena ima,ali eto pratut cu pa vidjet.
    A mislim da su ti bolovi normalni,mene je recimo znala bolit lijeva strana a beba je smjestena u lijevom rogu.Ti bolovi su mi prestali oko 6 sed.,mislim

Nika_1610
    23. Siječanj 2025. 19:52

Zamia

Marina.25

Daa slazem se s Marinom.

Imam i ja povremeno te grceve, jedino mučnina još nemam🤷🏽‍♀️ 
    Kako je kod tebe? I kako si stavila ovu traku s tjednima?

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

Zamia
    23. Siječanj 2025. 20:53

Nika_1610

Zamia

Marina.25

Daa slazem se s Marinom.

Kod mene su prosli tjedan bile prisutne mucnine svaki put kad bi se probudila i prilikom vožnje u autu, međutim sad ovaj tjedan su se smanjile gotovo da ih nema, valjda je to isto sve okej ne znam… 🤔🤷🏽‍♀️
    Traku sam napravila na ovoj stranici:
    https://www.tickerfactory.com/design/Pregnancy/   Koraci: 1. namjestiš izgled trake i datum poroda, 2. Nakon toga na zadnjoj stranici dobit ces tri linka, tebi treba srednji link pod nazivom BBCode, njega kopiras. 3. kopirani link dodaš u opis na svoj profil ovdje, ali moras ga dodati na vrh opisa. Nadam se da sam dobro objasnila, ako negdje zapneš slobodno pitaj,  meni su super te trake da se mozemo pratiti po tjednima. ☺️

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Nika_1610
    23. Siječanj 2025. 21:40

Zamia

Nika_1610

Zamia

Marina.25

Daa slazem se s Marinom.
    Kod mene su prosli tjedan bile prisutne mucnine svaki put kad bi se probudila i prilikom vožnje u autu, međutim sad ovaj tjedan su se smanjile gotovo da ih nema, valjda je to isto sve okej ne znam… 🤔🤷🏽‍♀️
    Traku sam napravila na ovoj stranici:
    https://www.tickerfactory.com/design/Pregnancy/Koraci: 1.namjestiš izgled trake i datum poroda, 2. Nakontoga na zadnjoj stranici dobit ces tri linka, tebi treba srednji link pod nazivomBBCode, njega kopiras.3.kopirani link dodaš u opis na svoj profil ovdje, ali moras ga dodati na vrh opisa. Nadam se da sam dobro objasnila, ako negdje zapneš slobodno pitaj, meni su super te trake da se mozemo pratiti po tjednima. ☺️

Drago mi je da su ti mučnine kratko trajale i da te nisu dugo mučile, a povraćala nisi? Sad uživaj dok ih više nema🥳.
    Mene zasad ti grčevi povremeno smetaju, glavobolja, cicke me bole i znam bit baš umorna ali možda mi je samo još “rano za mučnine” ili se čak nadam da ih i ne bude, vidjet ćemoo🤷🏽‍♀️😂

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

Nika_1610
    23. Siječanj 2025. 21:41

Zamia- komentar mi je bio predugačak pa moram ovdje napisati drugi dio😂😂
    Ma ne brini odlično si objasnila, sad ćemo vidjet jesam li ja dobro shvatila i jesam li uspjela haha😂😂punoo ti hvala, vidjela sam to već kod dosta žena i zadnje kod tebe reko idem tebe pitat.. pa da puno se lakše pratimo😊
    Makar ja sam nakon nekog vrijeme više za to da se prebacimo negdje drugdje jer ovaj forum koliko je super toliko zna baš biti nespretan.

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.