Draga Nikita, drži se! Vidim da si prošla puno toga i izvuci snagu sad kad najviše treba.
U našim ste molitvama 💞
Misli sad samo na svoju bebu i probaj misliti dobro, ne daj se negativnim mislima.
Možeš ti to💪🏼

👫💞 35/39
ET-1.2.2025.
12.2.2025.- bhcg 74// 14.2.2025. - bhcg 130//17.2.2025.- bhcg 369✨
27.2.2025. 6tt 💗
1.4.2025. it's a girl🌸
🩷21.10.2025. One step closer✨
Cure grlim vas sve i hvala vam svakoj na svakoj riječi podrške. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Muž mi je došao za vrijeme posjeta i donio između ostalog bw, odmah našli otkucaje. Kad je otišao evo sestre s njihovim bw i curi preko puta mene nisu mogli naći otkucaje 5-6 min, ode po drugi watcher, ne ide, ode po treći i kao ide na meni prvo isprobat, ja sam joj prstom pokazala gdje je i odmah je našla i onda je našla i toj curi. Ali mogu mislit još taj stres, jer ta cura je sinoć došla kad i ja (samo kaj su nju odmah spičili na odjel, a mene ostavili u rađaoni jer nije bilo mjesta na odjelu) njoj je iscurila plodna voda malo. Trudna je 17 tt.
Ja sam sad treći put kakala, mislim da Utrogestan rektalno ima manje smisla trenutno. Krv mi se čini malkice manja ovaj put. Bože molim te. 🙏🏼🍀🥹❤️

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Cure grlim vas sve i hvala vam svakoj na svakoj riječi podrške. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Muž mi je došao za vrijeme posjeta i donio između ostalog bw, odmah našli otkucaje. Kad je otišao evo sestre s njihovim bw i curi preko puta mene nisu mogli naći otkucaje 5-6 min, ode po drugi watcher, ne ide, ode po treći i kao ide na meni prvo isprobat, ja sam joj prstom pokazala gdje je i odmah je našla i onda je našla i toj curi. Ali mogu mislit još taj stres, jer ta cura je sinoć došla kad i ja (samo kaj su nju odmah spičili na odjel, a mene ostavili u rađaoni jer nije bilo mjesta na odjelu) njoj je iscurila plodna voda malo. Trudna je 17 tt.
Ja sam sad treći put kakala, mislim da Utrogestan rektalno ima manje smisla trenutno. Krv mi se čini malkice manja ovaj put. Bože molim te. 🙏🏼🍀🥹❤️
Bit će sve ok. Bebica je još tu,to je najvažnije,a to što nisu napravili UZV mi je baš nevjerojatno. Meni su ga radili i 2 puta dnevno dok sam bila na ležanju zbog GUK profila pa mi je nepojmljivo da za ovakve slučajeve ne naprave UZV bar jednom dnevno,pa mogu te spustit na hitnu dolje di je dobar da pogledaju stanje.
Možda ti je krvarenje zbog te niske posteljice,možda kako se pomiče okrzne neku kapilaru i onda bude izljev krvi. Sjećam se da je meni moj gin na zadnjem oregledu rekao ako budem krvarila da obavezno na hitnoj naglasim da je posteljica u čudnom položaju i skroz blizu ušća pa je očito i zbog toga moguće krvarenje i nadat ćemo se da je to u pitanju i da ćeš samo morati strogo mirovati i da izguraš do termina.
Al ovo za UZV mi je baš mindblowing 🫣 ako ništa barem nisi sama koliko god te psihički to čekanje ubija u pojam. Dočekat ćemo nekako jutro i znati više, samo se držite 🤗

Nikkitta jesi na PT1 ili PT2? Na oba ti preko vikenda muz moze doc bilo kad iza vizite ako se s tim slazu cure u sobi..cisto da znas ako neces bit dobro..
👩🏼 27
🧔🏻♂️ 39
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
01.09.2025. Ajla 🩷
Nikkittajesi na PT1 ili PT2? Na oba ti preko vikenda muz moze doc bilo kad iza vizite ako se s tim slazu cure u sobi..cisto da znas ako neces bit dobro..
Ovo ako neces bit dobro sam mislila psihicki ako ces se brinut, fizicki vjerujem da cete bit super i ti i bebac
👩🏼 27
🧔🏻♂️ 39
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
01.09.2025. Ajla 🩷
Jbte mi u Zadru gledamo tu Petrovu kao ono instituciju , pa cak bi kod nas dobila uzv… ne mozes vjerovati kako se igraju sa tudjim zivotima
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Jbte mi u Zadru gledamo tu Petrovu kao ono instituciju , pa cak bi kod nas dobila uzv… ne mozes vjerovati kako se igraju sa tudjim zivotima
I ja baš gledam da sam puuuuuuno bolju brigu od doktora i sestara imala u Sisku u bolnici.
Nisu mi mogli raditi CTG sa 10tt pa su me slali na UZV svaki drugi dan da bar preko trbuha da vide što se dešava sa bebačem.
Stvarno više ne znaš di ići roditi.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
Osim ako nemaš neku vezu u bolnici pa da ti onda bude ok.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
Ovakva je politika, barem vikendom: na hitnoj dolje ne rade uopće vag uzv (iako sam bila na 5+3 kad sam se ogrebala i krvarila zbog Clexana i tad su normalno me primili i gledali vaginalno) ali ne primaju trudnice iznad 15+6 nego nas vode gore u rađaonu. Tamo “hitna” nema vag uzv, nego abdominalni koji su mi napravili, da vide bebu, puste otkucaje i uzmu mjere. Pregled su napravili vaginalno sa spekulom, odnosno metalnim onim špatulama, i rukom mi je pipala cerviks, utvrdila da je zatvoren. To je sve kaj mogu gore, a tu dolje na odjelu dežurni doktor veli da danas samo gledaju hitne, a ja to valjda nisam. Koji k onda tu radim? Realno, onda sam trebala doma ići jučer i doći u pon. Sve skupa nevjerojatno. Doktor u večernjoj viziti mi se nije obratio, znači niti jednu jedinu riječ, sestra mu veli “to je ta i ta, krvarenje 18 tt”, on samo njoj odgovori “dobro” i ode. Odlična komunikacija. 😬 Zato sam ja još u doba agonije s endo prestala ići na hitnu jer sam već imala svoj sistem borbe s endo napadima. Ono što mi se definitivno iskristaliziralo sinoć vidjevši gore kako sve funkcionira, ja idem na CR.

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Ovakva je politika, barem vikendom: na hitnoj dolje ne rade uopće vag uzv (iako sam bila na 5+3 kad sam se ogrebala i krvarila zbog Clexana i tad su normalno me primili i gledali vaginalno) ali ne primaju trudnice iznad 15+6 nego nas vode gore u rađaonu. Tamo “hitna” nema vag uzv, nego abdominalni koji su mi napravili, da vide bebu, puste otkucaje i uzmu mjere. Pregled su napravili vaginalno sa spekulom, odnosno metalnim onim špatulama, i rukom mi je pipala cerviks, utvrdila da je zatvoren. To je sve kaj mogu gore, a tu dolje na odjelu dežurni doktor veli da danas samo gledaju hitne, a ja to valjda nisam. Koji k onda tu radim? Realno, onda sam trebala doma ići jučer i doći u pon. Sve skupa nevjerojatno. Doktor u večernjoj viziti mi se nije obratio, znači niti jednu jedinu riječ, sestra mu veli “to je ta i ta, krvarenje 18 tt”, on samo njoj odgovori “dobro” i ode. Odlična komunikacija. 😬 Zato sam ja još u doba agonije s endo prestala ići na hitnu jer sam već imala svoj sistem borbe s endo napadima. Ono što mi se definitivno iskristaliziralo sinoć vidjevši gore kako sve funkcionira, ja idem na CR.
Ajme kad se sjetim onog doba odlazaka na hitnu zbog endo, jednom me je hitna dovezla u besvjesnom stanju jer su me bolovi srusili skroz i kad sam dosla sebi dobila inekcije sam opet pala u nesvjest i kaze doktorica sad neka te muz odvede na sendvic od prsuta da ti malo digne tlak i otpustila me takvu, hodati nisam mogla.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji