Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Regina
    27. Lipanj 2025. 23:48

lea25

Mi smo imali tablicu imena u mobitelu, sve kao napisano ali ništa wow. Kad sam vidjela malenog na 4D, samo sam u sebi izgovorila jedno od tih imena, tako je nekako izgledao (ovo sad zvuci ludo ali neki ljudi obilježavaju neko ime) , i kad sam pokazala sliku muzu i rekla, rekao je da je to to.

Meni je moja todlerica totalno na 4D uzv kao ime koje ima, a totalno joj se slaže uz karakter i sve to kakva je 😂😂🤭 nomen est omen! 🤓

lea25
    27. Lipanj 2025. 23:58

Regina onda shvaćaš sto pricam, mnogi su ono kao wtf izgorila si od svega 😅 ali neke ljude kad pogledam bezlični su, paše im svako ime, a neke kad pogledam oni su to i gotovo, karakterna crta radi svoje 😆😆😆

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
    UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.

lea25
    28. Lipanj 2025. 00:05

Nikita potpuno te razumijem, iako je tvoja borba nemjerljiva s mojom, ali bol je vjerujem ista. Ja sam do te mjere uplašena uživati i pričati o tome, bojim se pohvaliti da mi to netko ne oduzme. Dosta ljudi okreće ocima i kao šta si sad nezadovoljna, a toliko si to htjela. Ustvari sam jadna i emotivno u rasulu, dok ne zaplače pokušavam ignorirati sama svoje emocije. Nekad kad mi Dr kaže da je sve ok, uvijek cekam da nešto iskoči jer sve ne vjerujem da je sve dobro. I dalje ne gledam robicu… 

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
    UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.

• leia
    28. Lipanj 2025. 00:19

Nikkitta ja jedem i kozice, a nešto nisam fan drugih morskih plodova tako da ne znam bi li se suzdržavala. Ali kažem kužim sve … Prvih 12 tjedana sam mogla jest samo pet stvari, tako da su tad kozice i salate gorile. 😂 
    Što se tiče pokreta, ja sam dosta rano osjetila, sa 16 tjedana, što je za prvu trudnoću dosta rano. I bilo mi je tako kao tebi, dva tri dana ne bi osjetila te mjehuriće pa bi opet bi. Super da imaš baby watcher, mene je spašavao dok nisam osjećala. Od cca 17 su kod mene baš pravi udarci, ali kod mene očito igra ulogu to šta je posteljica iza i rekao je dr to šta nema masnog tkiva baš na trbuhu. 

• leia
    28. Lipanj 2025. 00:22

Regina ja ti nažalost isto nemam prijedlog za ime. 😬 mi ime za curku imamo odavno, a da je dečko imali bi par koji su nam okej, ali mislim da ti se ne bi svidjeli. Mi smo više za klasiku zbog neobičnog prezimena tako da naginjemo tim čestim imenima 

Nala48
    28. Lipanj 2025. 07:18

Mi smo čak imali obrnutu situaciju, za dečka smo imali ime koje sam slučajno bubnula u autu (Tin), ali onda smo otkrili na Niftyju da je curka pa sad opet nemamo. Kod nas je stvar u tome da se mom dečku apsolutno ništa ne sviđa od imena. 😔

Inače imam listu u trudničkoj aplikaciji s desetak imena za curicu, ali što ću kad ni jedno ne prolazi. Moram priznati da me to čak dosta rastužuje. Isto kao Nikitta gledam ovu listu top 50 imena i cilj je da ne bude ništa s nje. Sjećam se svog djetinjstva u ranim 00-tim gdje su bile 4 Petre i 2 Ivana u razredu pa bih to svakako htjela izbjeći. Imam jedno ime koje je br. 1, nije na listi i malo je starinsko i trenutno ju tako zovem. Generalno dobivam i jako puno pozitivnih reakcija da je lijepo pa se nadam da će mi "proći" na kraju. Imamo i još jedan backup, ali bih ipak voljela ovo što sam odabrala jer mi se puno više sviđa (i bolje ide uz prezime). 

Nora mi je isto divno ime, to imam na listi i baš mi je i kul taj nadimak Nora-Fora. 😊

4.11. termin 🩷🐤

• Ana_
    28. Lipanj 2025. 07:32

Alba ja uskoro idem na ogtt i mislim da ću ih pitati da mi stave braunilu ili nešto jer baš imam problema s vađenjem krvi. Evo jučer sam vadila krv i prvi uboda je bio neuspješan a bolan, iz druge su uspjeli. Ako mi na ogttu budu tako boli, bit ću kao jastucic za igle 🤣
    I čestitam na dečkiću ❤️

Baccarat tako i ja, dođem na pregled, frajer u akciji sto na sat, ja ne osjećam ništa 🤣
    Zadnjih dana se dosta javlja, evo jutros konstantno divlja, ali neka ga ❤️

Regina za prvog je muz odmah znao ime, ja sam imala svoju ideju koja nije prošla 🤣
    Sad za drugo dijete imala sam spremno ime za curicu, ali kako je dečko još se dogovaramo, ali mislim da smo se usuglasili oko imena Erik 🥰

Da imam curicu, zvala bi se Dea, toliko mi je divno to ime da vam ne mogu opisati 🙂
    Pa eto, tko čeka curicu imate još jednu ideju 😊

Rainbow_Hope 🌈
    28. Lipanj 2025. 07:58

Luna samo sam ti htjela reći da je meni cerviks oko 20 tt bio 2,65 i doktor se nije nešto uzbuđivao, ali bila sam zatvorena. Samo je rekao da više mirujem, ne sad da ležim, ali da ne ludujem. Na pregledu 3 tjedna nakon toga bio je 4,5. I u prvoj trudnoći mi se vrtio oko 3, dok se beba nije malo podigla pa se isto bio izdužio. Uglavnom, detaljno sam to istraživala jer mi je šogorica izgubila blizanke zbog insuficijencije cerviksa i isto su joj u drugoj trudnoći preventivno odmah radili serklaž, do 2,5 nije kritično, između 2 i 2,5 obično preporučuju mirovanje, a serklaž se radi ispod 2, nekad čak i ispod 1,5. Čisto da te to možda malo utješi, drži se 💪
    Inna kako ste nam vas dvoje?
    Nikkitta ja sam u prvoj trudnoći skroz na sve pazila što se hrane tiče, sad ipak pojedem šampinjone i bukovače i kozice jer mi je zbog gestacijskog ionako prehrana ograničena. Evo, 29 tt i ja na +2,5 kg, tu i tamo priuštim si nešto što kao ne smijem jer je GUK profil bio dobar i jer držim kile pod kontrolom. Ali ovo suhomesnato nikako ne jedem, znam pojesti PIK pečenu ili kuhanu šunku
    Regina mi smo još dugo prije prve trudnoće odabrali dva imena, jedno za curku i jedno za dečka, za curku smo iskoristili i sad ćemo za dečka. Ispalo je da je ime za curku najmelodioznije ime na svijetu 🤭, ali paše joj jer je zbilja mala mudrica, a za dečka će biti tradicionalno naše zagorsko
    Dobrodošle nove cure, čestitke svima na dobrim pregledima, ne stignem sve detaljnije popratiti i odgovoriti jer opet radim + toddlerica u punom sjaju neposluha 🤦
    Mi smo inače u čet obavili pregled, malac je nekih 10-ak dana veći, ima 1600 g, radili smo odmah i 4 D i svi kažu da je ista seka 🤭
    I da, što se tiče anomaly scana, ako je beba dobro namještena i doktor iskusan, traje oko 20 minuta.

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Nala48
    28. Lipanj 2025. 08:03

Ana Dea mi je super ime i nije nešto previše često.

Meni su od ovih ne-Top 50 lijepa Daria, Irena i Marlena (ako netko voli Maneskin bit će mu poznato ovo zadnje).

Od ovih češćih mi se sviđa Eva, Nora, Maja i Magdalena.

Meni ovo ništa nije prošlo, ali možda nekome posluži. 

4.11. termin 🩷🐤

• pikulica6
    28. Lipanj 2025. 08:33

Joj mi isto muku mucimo s imenima. Za curicu sam ih imala bas puno, a za decka imamo svega dva pa kao jos razmisljamo. Prvi mi je Leon, znam da je cesto ime, al nije nam smetalo.

Ja sam isto nakon spontanih i dalje u strahu da ce mi netko oduzeti ovu srecu koju trenutno osjecam pa svako malo kad legnem pipkam trbuh i cekam neki povratni znak. Sva sreca dosta je to sad ucestalo pa kako prolaze tjedni, vjerujem da cu biti bolje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.