Cure koje su u višljim tjednima, sve ove dane, svaki dan od 17+2 osjetim bebicu više puta dnevno, lagano krčkanje, mjehuriće i to, ali danas od jutra jako slabo, gotovo ništa i tako evo cijeli dan. Jel to normalno za ovo razdoblje?

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Cure koje su u višljim tjednima, sve ove dane, svaki dan od 17+2 osjetim bebicu više puta dnevno, lagano krčkanje, mjehuriće i to, ali danas od jutra jako slabo, gotovo ništa i tako evo cijeli dan. Jel to normalno za ovo razdoblje?
Normalno skroz, normalno je i da ti se ne javi dan dva pa se opet javi ko da nis nije bilo.. znam da ces se ti brinut ja i sad odem na hitnu ak je ne osjetim kroz dan 🤷🏼♀️
👩🏼 27
🧔🏻♂️ 39
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
01.09.2025. Ajla 🩷
Nikita identicno mi se desilo prije 10ak dana,čini mi se da sam pisala i pitala. Uglavnom 2 dana ga nije bilo i onda po starom. I od tad mi se dogodi svako par dana. Doktorica kaze da je to normalno sve tamo do 25-26 tjedna jer im puno mjesta u trbuhu. Evo sad na anomaliju,on se bacaka na sve strane,udara rukama i nogama a ja ne osjetim ništa.
Luna moja kuma je imala jako skraćen cerviks radi ranijeg zahvata,nije radila serklaž i samo je malo više mirovala. Tako skraćen cerviks ostao ke isti tijekom čitave trudnoće.Rodila u 40 tjednu bez ikakvih komplikacija.

Nikita bez brige, skroz normalno. To je jedina mana kad se krenu micati, čim su mirni odmah panikica. Tako je i meni, ova moja je skroz aktivna i onda se odmah zabrinem kad miruje. Probaj pojesti nešto šećerno ako dugo ne budeš osjetila, preporuka za gumene bombone, to kod mene super funkcionira i za par minuta dobijem pokrete.

👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸
Najnormalnije. Beba još nije toliko velika i snažna da osjetiš nešto jako. Tek tamo iza 20TT kad se krene češće javljati si prati tokom dana kada je javi i zapiši negdje ili upamti (ako još nemaš trudnički mozak 😂) i onda ćeš znati bebin obrazac kroz par tjedana. Moja malena i ova beba su razlika nebo i zemlja. Todlerica mi nikada nije udarala jako kao ova beba,a javila se samo kad bi ju dugo bockala i kad bi poživčanila bi se javila kao tek toliko da ju pustim na miru. Baš je bila mirna beba u trbuhu,al je sad aktivna da više i noću nije mirna koliko se prevrće po krevetu dok druga beba svakodnevno udara i javlja se da me prije par dana zabrinulo jer nisam znala jel postoji nešto kao preaktivna beba u ovim tjednima jer s malenom to nikada nisam doživjela🫣

Nove curke dobrodošle i da sve sretno doguramo do kraja do termina 💪🏻💪🏻
Imam pitanjce za sve vas koje ste već možda razmišljale o imenima beba. Jel imate spremna imena za curice i dečke ili samo za jedan spol pa ne znate što ćete ako ispadne suprotno kao kod mene? Još mi nije 100% potvrda da je curka,iako ih dosta oko mene misli da je dečko i ne uzimaju ovu doktorovu pretpostavku kao uklesano u kamen dok se ne pokaže definitivno,al kad bi bio dečko nemam nikakvih baš imena na izbor,dok za curku imam 🫣
Jeste ikako razmišljale o tome ili vam je još rano i ako jeste o kojim imenima razmišljate? Možda mi koje vaše može biti inspiracija (ali ako ih imate više za izbor 🤣)

Imam pitanjce za sve vas koje ste već možda razmišljale o imenima beba. Jel imate spremna imena za curice i dečke ili samo za jedan spol pa ne znate što ćete ako ispadne suprotno kao kod mene? Još mi nije 100% potvrda da je curka,iako ih dosta oko mene misli da je dečko i ne uzimaju ovu doktorovu pretpostavku kao uklesano u kamen dok se ne pokaže definitivno,al kad bi bio dečko nemam nikakvih baš imena na izbor,dok za curku imam 🫣
Jeste ikako razmišljale o tome ili vam je još rano i ako jeste o kojim imenima razmišljate? Možda mi koje vaše može biti inspiracija (ali ako ih imate više za izbor 🤣)
Ja sam jako htjela da bude Nora, ali je bilo tolko komentara kao zajebavat ce ti svi djete Nora-Fora tak da ne znam ni sama dal sam odustala od tog imena ili mi je i dalje top 🤷🏼♀️
Ima koja mozda u obitelji ili poznanstvu to ime, jel zovu djete tako?
👩🏼 27
🧔🏻♂️ 39
Today I’m drowning!”
01.09.2025. Ajla 🩷
Ja sam jako htjela da bude Nora, ali je bilo tolko komentara kao zajebavat ce ti svi djete Nora-Fora tak da ne znam ni sama dal sam odustala od tog imena ili mi je i dalje top 🤷🏼♀️
Ajme Nora. Pa dobro nije tako često ime,ja se sjetim uvijek srednje i lektire jer se spominjala Nora pa mi nije ovo prva asocijacija 🤣 inače moja kolegica iz osnovne je rodila curku 2mj prije mene i malenoj je ime Nora. Zajedno će sadau vrtić na jesen iako si mi mame nismo u najboljim odnosima,tko zna možda one dvije budu 🤭 nesvakidašnje ime,al za curku već imam spremno iako,mogla bi i ovo dodat na listu jer ovdje stvarno nije to ime tako često,a naginjem tome da nema neko ime di će mi ih se okrenut njih 5 kad zazovem na ulici 🤣

Ajme Nora. Pa dobro nije tako često ime,ja se sjetim uvijek srednje i lektire jer se spominjala Nora pa mi nije ovo prva asocijacija 🤣 inače moja kolegica iz osnovne je rodila curku 2mj prije mene i malenoj je ime Nora. Zajedno će sadau vrtić na jesen iako si mi mame nismo u najboljim odnosima,tko zna možda one dvije budu 🤭 nesvakidašnje ime,al za curku već imam spremno iako,mogla bi i ovo dodat na listu jer ovdje stvarno nije to ime tako često,a naginjem tome da nema neko ime di će mi ih se okrenut njih 5 kad zazovem na ulici 🤣
Pa kuzis, nije neko premoderno ime, ali opet nije ni neki starinsko ili sta ja znam..
Bas sam onak, ne bi htjela bas da mi djete zezaju zbog imena, a opet lijepo mi je 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
👩🏼 27
🧔🏻♂️ 39
Today I’m drowning!”
01.09.2025. Ajla 🩷
Hvala na dobrodošlici. Očekujemo dječaka 23.9.
Jeste li odlučile gdje ćete roditi? Vidim da ste neke skeptične u vezi Podobnika, ima li netko iskustvo iz prve ruke s njima?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji