Kod mene isto sve super, narasla je i sve je školski po mjerama😍
Baš mi je bilo fascinantno, vidjeli smo sve organe i sve je na svom mjestu. Idući pregled 17.7.
Baš se veselim, sve mi je nekako stvarnije sada i mislim da ću početi napokon gledati opremu 🙈
Regina ajme hvala ti, al žao mi je i tebe, još uz stariju i muke po zubima 🙈
Ja stvarno ne znam kako prepoznat da je sigurno taj kružni ligament, uhvatilo me kod ustajanja i onda trajalo ko neki grč neko vrijeme, a nakon tog mi je osjetljivije. Onako sa strane trbuha i prema preponi …
Jep,to je to. Ili kad te zaboli do mjere da ne možeš do kraja ustati i treba ti vremena dok to stane da se malo protegneš,da bole nas opet ti kružni 😂😂 valjda će stati za koji dan.
Ma dok me ništa ne boli jedva uspijem s njom jer sam ko nasukani kit od ove vrućine,sad kad sam ju uspavala sam popila normabel i već osjećam da popušta pa se nadam da će do jutra prestati skroz
Leia po opisu to je kružni ligament 1/1.
Ja obavila anomaly tjedan dana ranije radi godisnjeg al beba je ionako par dana veca i sve je hvala bogu uredno. Bio je divlji totalno,sat vremena ga je doktorica hvatala🤣
Imam proteine u urinu,jel koja od vas to imala? Doktorica nije zabrinuta jer ih je malo,al bas ih nr volim vidit. Slj.pregled tek za 6 tjedana,dobila sam zeleno svitlo za kupanje tako da slijede ljetne radosti prjje jesenskog ludila🥰
Ja sam ti imala u prvoj trudnoći,a rekli su kao da to zna biti i od povišenog šećera koji je meni i bio natašte a sve ostalo ok,pa ako ti je iznad granice možda do toga. Svakako će ti se još to provjeravati jer ako budu povišeni ili pređu gornju granicu onda postoji opasnost od preeklampsije,ali ja ju nisam razvila u prvoj trudnoći ako znači nešto 😁
Uživaj na moru i odmaraj maksimalno kolko možeš,iskoristi to jer na godinu nema plaže više po cijele dane 🫣🫣
Cure, meni je preporučio da uzimam magnezij dodatno povremeno jer sam rekla da me zna nekad jako nisko boliti, kao stidna kost nekad, zaboravila sam kako se to kaže. Uglavnom, imam doma magnezij malat, mogu li njega nastaviti piti ili je neki drugi oblik bolji?
Ja sam rodila 2019. u Petrovoj na carski.
Prvo se probudiš u šok sobi i onda prebace na intenzivnu gdje nas je bilo 6 u sobi. Tu sam bila 3 dana i onda su nas prebacili u obične sobe.
Bile su 2 sobe za 2 osobe, 1 za 3 i apartman za 1 što se doplaćuje.
Ja sam bila u sobi di su nas bile 3. Bila je s nama jedna cura kojoj je beba odmah završila na Rebru dok su sređivali papire da može van nekamo na operaciju srca. Bilo mi ju je žao što nije mogao biti u nekoj privatnoj sobi, a ne s nama koje smo mogle biti sa svojim bebama 😢.
Popodne poslije carskog su nas sestre poprale u krevetu dok smo još bili na intenzivnoj. Drugo jutro je bilo buđenje oko pola 6 i ustajanje pranje zuba i kasnije redom ustajanje i tuširanje.
Bebe smo dobivale svakih 3 puta dnevno na 1-2 sata i po noći su bile u dječjoj sobi. Dohranili su ako se tražilo.
Za dojenje nisu bili od pomoći. Slabo objašnjenje i totalno krive informacije. Ja sam se na kraju izdajala ručno u ručnik, umjesto da su mi dali bočicu da onda to mlijeko mogu dati bebaču. Poslije kad mi je sve naišlo bila sam ljutaaaaaa.
Sutra je anomaly i mene iskreno više zanima što je s posteljicom 🫣... Da li se diže i di je, da znam što mogu dalje očekivati i planirati, bolnica, porod,...
Brač raste sigurno... Udarci i migoljenje su sve jači. Jučer navečer kad sam legla baš je imao 5 minuta "divljanja". Prvo kvrga desno, pa se vidjelo kako putuje, pa plivanje, pa lupkanje....
Cure sretno svima i samo pozitiva.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
24.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
14.5. mini anomaly - 13+6tt
🌟✨💫
Baccarat super za uzv, sad možeš opuštenija na more. Za proteine u urinu nemam iskustva, nadam se da neće rasti nego da su prolazna stavka. OGTT ćeš onda radit iza mora?
Leia uf, to su baš ti okrugli ligamenti. Mene je to boljelo tjednima strašno, ne bih mogla stat na noge neke dane. Sad mi je zadnjih 3-4 dana hodanje baš bezbolno, pa i kihanje, pa se onda zaboravim i neoprezno sjedam na kauč i zabole me. Znači tu su, bolni su i dalje, ali trenutno ne ubijaju. Kad se krivo ustanem, zabole toliko da moram ostat ležat 5-10 min nepomično.
Cure. Ne znam koliko dugo će ti ligamenti boljeti, nije valjda cijelu trudnoću?! 😬😅
Regina super da imaju posebne sobe i njega za žene nakon CR. Ovo za krv iz pupkovine znam za Petrovu, ali nije mi to bitno ako ne mogu pohranit baš tkivo pupkovine. Budem se konzultirala s gin na uzv, zna ona sve iz prve ruke i neka mi kaže koje opcije su moguće, a pitat ću i u Podobniku. Uzimaš Normabel za bolove u ligamentima ili da se naspavaš? ☺️
Rozi_lak super za uzv! 😍 Za Mg ti je bolji citrat za grčeve.
Plavuša uživaj na moru. 😍
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Ana_ZK hvala na podijeljenom iskustvu CR u Petrovoj, ne zvuči idealno, ali ne zvuči ni strašno, sve se to da izdržat par dana. Sretno sutra na big anomaly scanu. 😍🍀
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Hvala Nikkitta, uzet ću onda taj kad odem u ljekarnu 🤗
Sretno svima na pregledimaa
Sortiraj odgovore
Najstariji