Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rozi_lak
    26. Lipanj 2025. 14:37

Meni je neki dan pokazivao posteljicu ali sam zaboravila gdje je, ugl na nekom dobrom je mjestu. I ne znam je li ovo bio anomaly sad kod mene, nismo u tim terminima pričali, ali svaki organ mi je pokazao i sve je ok. U svakom slučaju idući put smo dogovorili 3d uzv, veli da je i bolje ranije to napraviti dok ima mjesta, a i sad je već imala rukicu preko glave 🙈 joj gledam stalno video i topim se 🥰 jedino oko glave nisam apsolutno ništa skužila što je što 😂

lea25
    26. Lipanj 2025. 15:40

Nikita imala sam jednu abdominalnu, rez u ravnini želudca, nije bilo ništa strašno, ali bome trudnoća ga je pošteno razvukla unatoč mazanju. I imala sam prometnu nakon koje sam operirala koljeno i dobila 18 šavova na leđima po sredini. Sve to super zaraste, ali nekako mi je možda zbog Teen godina to ostalo kao težak proces, svi su negdje nešto a ja sam bila u krevetu dugo, dugo. Ali naravno za bebu šta god treba, nisam ju izabrala u izlogu, bio je to dugotrajan proces 😅 htjela bih svakako izbjeći i najmanji rizik, ne želim “možda” ili probavat nešto.

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
    UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.

Cotton
    26. Lipanj 2025. 17:19

Drage cure, baš ste se fino raspisale ovih dana.. Sve sam pročitala, ali ne i zapamtila 😅

Ja sam isto malo pobjegla na more, samo na par dana i moram priznati da mi baš godi. U ned i pon sam još bila doma i baš mi je bilo teško od vrućine, čak i slabo. Sad malo napuniti baterije pa se vraćam doma u stan pod klimu, kako je krenulo s vrućinama očito ću tako provesti ljeto zatvorena.. 

Pisale ste o odjeći, ja volim haljine lepršave šire tako da sam za ljeto opskrbljena, a za jesen ćemo vidjeti.. ima vremena da obavim shopping do tada 🙃

Nove curke dobrodošle 😊

Paola preporuku privatnog hematologa nemam, ja se vodim u Vinogradskoj i kontroliraju mi tamo kks, bilirubin, ast i alt na svakoj kontroli… dal treba nesto drugo ne znam.

I drago mi je da su svi pregledi super prošli i da ste se podružile sa svojim bebicama ❣️

🙋🏻‍♀️ 33
    🙋🏻‍♂️ 38
    2022- IVF - et ❌, nema ❄️
    2023- IVF, et ❌, 3 ❄️ -> 1 neuspjesni, 2 spontana
    Promjena klinike ->Trombofilija -> clexan
    2024- ICSI, et ❌, 3 ❄️
    03/25 FET 1 bc, beta 12dpt 549/14dpt 1493
    05/25 Panorama - stiže 🩷

plavuša
    26. Lipanj 2025. 18:31

Nikitta bome uzivam, makar je pakleno, zocno nije za izac nikud, cak ni na plazu, samo ispod klime 🙈
    Cotton rashladi se u moru kolko je to moguce, uzivajte 😊
    E a da cas pitam, jer jede koja od vas gorgonzolu? Ja sam ju prije trudnoce normalno jela, a onda citala kao te plijesni se ne preporucaju bas u trudnoci.. Pa me zanima kolko se strogo drzite toga? Mislim ni ananas se kao ne bi smio, al njega jedem 🤔

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

Nikkitta
    26. Lipanj 2025. 21:24

Martina ufff u 31 tt lupa pošteno. Znam da nije ugodno i da bude bolno, ali i dalje jedva čekam. 😂
    Paola_32 nemam ti preporuku za hematologa, ali mislim da su Andol i Aspirin ista stvar, tako da je fakat svejedno. Ja bih uzela Aspirin čisto jer je češće u protokolima što se tiče IVF-a barem. 😊
    Rozi_lak meni uvijek pokazuju organe i to, ali big anomaly scan bi, koliko pretpostavljam, trebao trajati dulje (barem 30-40 min) i detaljno se gledaju svi organi, uključujući srce. Izvodi se idealno s 20 tt (a može i od 18-22 tt). Kad ti je idući uzv ono? Možda ti je sad to bilo, možda tek idući put. Glavno da je sve okej! 🥰
    Cotton mi koje uživamo pod klimom u ZG nemamo kaj nego tu tipkati, barem ja. 😂 Fakat na ove vrućine ne idem nikud, pa ni predvečer u šetnju jer se nemre disati. Samo ti uživaj na moru, a mi te čekamo kad se vratiš. 😎
    Plavuša ja ne jedem nikakve meke ni pljesnive sireve, jer su rizik. Gorgonzolu sam jela naravno prije trudnoće, ali isto rijetko, iako obožavam sve sireve, ali sad ništa osim pasteriziranih, kuhanih / tvrdih sireva i mozzarelle. Za ananas ne znam zašto se ne bi smio, naravno u manjim količinama, kolut, dva? Znam da zbog bromelaina kao jer omekšava cerviks, ali to bi se trebalo pojesti 5-6 cijelih ananasa u jednom takeu. 😂Jedino ako nam izaziva žgaravicu ili alergijske reakcije, inače ga smijemo jesti i ja ga obožavam iako ga ne jedem nikako zadnje vrijeme, ne nalazim dobre. 😎

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Nikkitta
    26. Lipanj 2025. 21:26

Lea25 bome si prošla dosta zahtjevne zahvate, tako da te razumijem. I meni su se već dosta razvukli brojni rezovi po trbuhu. Tijelo je čudesno. 😍

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Martinaaa_
    26. Lipanj 2025. 23:14

Ja nikad dosad nisam jela gorgonzolu i evo bas u trudnoci sam ju probala prvi put. Nisu to bile neke velike kolicine, ali uopce nisam znala da je to rizik.

💓

• Baccarat
    27. Lipanj 2025. 08:20

Gorgonzola se navodno može jest ako je termicki obrađena (u umacima recimo) al ja je ni tako ne jedem. 
    Što se tiče hematologa,mene isto prate u Vinogradskoj,a da se probaš naručit? Vrlo brzo dođeš na red i stvarno su svi super,puno je trudnica. Menj su te vrijednosti iz krvi nekad ispremiješane,nešto visoko nešto nisko a nalaz komentiraju svaki put drugačije,kao u trudnoći su druge vrijednosti,tako da ne znam kako bi sama to isčitavala da privatno samo vadiš krv. 
    Jel ima koja problema s grčevima u nogama da koristi magnezij ulje? Jel pomaže? Svaku noc nakon tog nevoljnog istezanja😁me uhvati grč. Noćas u obe noge istodobno. Jutros jedva hodam.

plavuša
    27. Lipanj 2025. 08:39

Dobro kazes nikkitta za ananas, to bi vjerojatno trebale bit ogromne kolicine bas.. A gorgonzole cu se suzdrzavat onda.. Hvala cure 🫶

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

• Luna23
    27. Lipanj 2025. 09:29

Ja sam završila pregled. Rekla je doktorica kako je cerviks skraćen te predlaže serklaz, ali poslala me u bolnicu na drugo mišljenje. Bas sam van sebe…

Vjerojatno nosim curicu, nije mogla bas sto posto tvrditi jer je bebica bila jako aktivna tijekom ultrazvuka😅🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.