Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leia
    25. Lipanj 2025. 23:24

Regina kužim, hvala ti na info, moj još ne želi pričat o tome u smislu prerano je za tu dijagnozu, a ja sam svakako u struci i previše već znam i on zna kakva sam pa se trudi ne plašit me hahah
    Nadam se da će nas onda sreća pomazit obje i da neće ić preko ušća 💪🏼

lea25
    26. Lipanj 2025. 00:00

Hvala ti na odg. Carski me zanima u zadnje vrijeme dosta od kad je počela hematom saga jer vjerujem da naprezanje pri porodu i ovakvo stanje nije 100% sigurno, a s druge strane ne bojim se poroda već imam traumu od operacija i ne želim još jednu jer mi je svaka do sad zahtijevala dugotrajne oporavke i nekako imam averziju prema tome, dok se boli ili nečega  na vaginalnom porodu uopće ne bojim. 

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
    UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.