Nela2105, Baccarat i Nala48 hvala vam puno na odgovorima😍😍😍. Ja sam morala ipak prvi put bez muža uzet baby watcher koji koristimo samo utorkom, i odmah sam iste sekunde našla otkucaje večeras prije šetnje. Ostalo mi je u glavi da se već pisalo da je normalno da osjetim, pa 2-3 dana ništa, ali treba izdržat još taj period dok se ne krene redovito javljat. Ja jesam opuštenija, ali priznajem da sam zapravo stalno podsvjesno u strahu da će mi ovaj dar biti oduzet. Valjda jer sam toliko dugo čekala i sad se bojim uživati u toj sreći. Prokletstvo čovjeka i prethodnih trauma.
Regina vodim ja od prvog dana dnevnik, tako da imam zapisano sve i tako i zapisujem kad sam osjetila i koliko puta u danu bebicu. Zgodno će mi kasnije biti čitati, a i sad odem nekad provjerit kad sam koje lijekove ukidala, kad su bili bolovi ovakvi, onakvi, mučnine. Imam užas pregnancy brain; tu si moram screenat svaki komentar da bih odgovorila, jer sve za minutu zaboravim. 😂Svakako su mi mučnine i dalje intenzivne danima, tako da očito je ono par dana (4-5 dana) bez njih bilo samo privremeno, jer od tad opet valjaona. 😂 Što se tiče imena, ja sam muku mučila s time godinama, i onda sam se prije 2 godine odlučila za curicu, bila sam uvjerena da ću rodit curicu, a za dečka imam samo jedno ime, sva druga su zauzeta, jebiga kad čekam postati majka skoro 12 godina. Ili mi se ne sviđaju. Slabiji je izbor za dečkiće - po meni.
Nela2105 Nora je naša tinejdžerica i nitko je nikad nije zvao Nora-fora nego po prezimenu. Ime Nora je i na listi Najčešćih 50 imena u HR, mislim na 29. mjestu tako da i nije više toliko rijetko. Bacite oko na listu, ako već niste, čisto da vidite što je najčešće. Mislim da svatko treba slušat sebe i svoju intuiciju, a to hoće li se netko rugat djetetu, pa i od normalnog imena se mogu rugati ako su tako odgojeni. Ne bih se time opterečivala, naravno sve u granicama zdravog razuma. Nora je predivno ime, internacionalno, razumljivo svima. 😍 Meni su uvjeti da ime sad za našeg dečkića ne bude na listi najčešćih i da se nitko u obitelji široj i od prijatelja s kim se družimo, tako ne zove. I da ima max 5-6 slova, bez lj, č, š, đ, ć, j. Dala bih ti neke svoje ideje, ali sam jako kratka s njima. Imamo tablicu od svega par imena koja se kao sviđaju meni, djeci i mužu i u nijednom se trenutno ne poklapamo. 😂 Nisam ti baš pomogla. 🤓

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Ovaj zadnji dio sam pisala Regini da ti nemam kaj dati od ideja za ime za dečkića. 😂
Alba meni su za sad opcija B. Čisto radi moje anamneze i povijesti, ne radi ne znam čega.

04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Alba evo sorry, moj pregnancy brain, objavih post a nisam ti rekla najvažnije - čestitam na dečkiću! 💙

04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Nikkita a da znam, stvarno lijepo ime, ali znas kako su djeca okrutna i kako znaju maltretirat i zbog puno banalnijih stvari 🤦🏼♀️
Cure, koje idete ili ste isle u Petrovu, jel zbate za nekog doktora Joska?
Izbacuje mi samo Josko Lesin, a on mi malo djeluje prestaro da jos uvijek odraduje porodaje 🤷🏼♀️
👩🏼 27
🧔🏻♂️ 39
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
01.09.2025. Ajla 🩷
Mi smo imali tablicu imena u mobitelu, sve kao napisano ali ništa wow. Kad sam vidjela malenog na 4D, samo sam u sebi izgovorila jedno od tih imena, tako je nekako izgledao (ovo sad zvuci ludo ali neki ljudi obilježavaju neko ime) , i kad sam pokazala sliku muzu i rekla, rekao je da je to to.
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne
Nela2105 da kužim skroz o čemu pričaš. A vidiš tek sam ti sad u potpisu vidjela za ime curke koje nam je vodeće da ga imaš i baš mi je malo teško sad palo zbog toga 🥺
A ovo za doktora…eventualno Joško Zekan ako je u Petrovoj u to je to što znam, al izbjegavaj Planinića 😂
Nikkitta najvažnije je da si dočekala da iskoristiš to ime ako Bog da. Nama kad je doktor spomenuo da imamo MPO u planu pa sam krenula čitati temu potpomognute i čitala tvoju priču baš sam se naježila jer nisam znala da je ta Endo toliko užasna jer je i moja sestra imala spontane zbog nje i tek nakon operacije i šopanja vitaminima po savjetu doktora koji ju je operirao je nakon 6mj ostvarila trudnoću i uspjela izgurati do kraja,a sjećam se da je pričala da joj je bilo najteže preživjeti dane kad bi dobila koliko ju boli. Kao cijeli ciklus joj je bolan i navikla je na to,al su ju dani kad bi dobila baš ubili u pojam pa kad sam vidjela da i ti s tim vodiš bitku s tim da je kod tebe još duže bila neotkrivena,hvala Bogu da si pobijedila to i uspjela ostvariti svoj cilj da budeš mama. Što se muških imena tiče mi smo kao imali opciju Benjamin i onda kako se ovo u svijetu sve dogodilo nekako mi je to ime postalo kao da ne bi ljudi kasnije povezivali ime s tim događajima jer jbg to je ista godina,par mjeseci razlike,a pak mi je drugi izbor za dečka Arian, mada je sestra predložila možda Lukas jer joj je lijepo a ona ga nije mogla iskoristiti jer njezina šogorica ima maloga 6mj starog koji se tako zove, al mi je pak Lukas prestandardno,maltene isto ko i Luka što je jako često pa mi je odmah off. Baš sam si nekako teška oko tih imena a svako malo znam tražit imena. Išla sam do granice da sam tražila savjet ChatGPT-a oko muških imena i dao je većinu prijedloga loša imena,možda bi jedno uzela u obzir al znam da muž ne bi i opet smo u problemu 😂😂

Mi smo imali tablicu imena u mobitelu, sve kao napisano ali ništa wow. Kad sam vidjela malenog na 4D, samo sam u sebi izgovorila jedno od tih imena, tako je nekako izgledao (ovo sad zvuci ludo ali neki ljudi obilježavaju neko ime) , i kad sam pokazala sliku muzu i rekla, rekao je da je to to.
Meni je moja todlerica totalno na 4D uzv kao ime koje ima, a totalno joj se slaže uz karakter i sve to kakva je 😂😂🤭 nomen est omen! 🤓

Regina onda shvaćaš sto pricam, mnogi su ono kao wtf izgorila si od svega 😅 ali neke ljude kad pogledam bezlični su, paše im svako ime, a neke kad pogledam oni su to i gotovo, karakterna crta radi svoje 😆😆😆
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
16.11.⭐️⚽️
Nikita potpuno te razumijem, iako je tvoja borba nemjerljiva s mojom, ali bol je vjerujem ista. Ja sam do te mjere uplašena uživati i pričati o tome, bojim se pohvaliti da mi to netko ne oduzme. Dosta ljudi okreće ocima i kao šta si sad nezadovoljna, a toliko si to htjela. Ustvari sam jadna i emotivno u rasulu, dok ne zaplače pokušavam ignorirati sama svoje emocije. Nekad kad mi Dr kaže da je sve ok, uvijek cekam da nešto iskoči jer sve ne vjerujem da je sve dobro. I dalje ne gledam robicu…
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
16.11.⭐️⚽️
Nikkitta ja jedem i kozice, a nešto nisam fan drugih morskih plodova tako da ne znam bi li se suzdržavala. Ali kažem kužim sve … Prvih 12 tjedana sam mogla jest samo pet stvari, tako da su tad kozice i salate gorile. 😂
Što se tiče pokreta, ja sam dosta rano osjetila, sa 16 tjedana, što je za prvu trudnoću dosta rano. I bilo mi je tako kao tebi, dva tri dana ne bi osjetila te mjehuriće pa bi opet bi. Super da imaš baby watcher, mene je spašavao dok nisam osjećala. Od cca 17 su kod mene baš pravi udarci, ali kod mene očito igra ulogu to šta je posteljica iza i rekao je dr to šta nema masnog tkiva baš na trbuhu.
![]()
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji