Čestitam curke, želim vam mirne i lijepe trudnoće🥰🥰
Mene je danas nakon ne znam koliko dana bolio trbuh, sad je kao prestalo..Nadam se da nije ništa..
Postoji li još netko da ga par dana ne boli trbuh pa onda zaboli i tako u krug?
Bok svima ☺️
Obavila sam sinoć uzv i potvrdio je gestacijski mjehur unutar maternice za 5+3…sutra ću opet vaditi betu pa ću napokon nesto više znati☺️ sretno svima 🩵
Mi se onda pratimo🤗
Di si isla ranije na uzv? Meni su svi rekli da je rano…
Ja svoju drugu betu vadim tek u pon jer danas nigdi nisam mogla. Kolika ti je bila prva beta?
Sori na puno pitanja, sve mi je novo😅
Eejj🤗
Nakon pozitivnih testova me pošalju vaditi betu,da potvrde trudnoću,zbog habitualnih pobačaja,na uzv sam išla jako rano ,da potvrde da je u maternici trudnoća što prije,pa će mi dati heparin..
Prvu betu sam vadila 14dan nakon potvrdjene ovulacije,bila je 155mIU/ml,a drugu me poslao nakon tjedan dana,bila je 960...sutra ću vaditi na svoju ruku, privatno,da vidim ,kakva je nakon 48h....na puno mjesta piše da se treba pravilno duplati,ali nije to baš tako...mene su smirile ovdje cure🥰jer,koliko god da čitaš i paziš ...kad se radi o tebi,sve zaboraviš... Od straha.....
.. želim ti lijepu i mirnu trudnoću i zdravu bebu💙❤️
Aminnaa i Mimoza,,hvala cure❤️❤️da nam je svima sa srećom ❤️❤️
Mimoza,mene u svakoj trudnoći boli trbuh,bubrezi,kičma,ma sve živo i to počne već 4-5tj...onaj osjećaj kao da će svaki trenutak stići mjesečnica..većina umjerenih bolova je normalno...mene muči što simptomi dolaze i odlaze,iako je i to kao normalno...eto...nije da sam ti išta pomogla🤔ali, valjda te ne boli jako?
Čestitam curke, želim vam mirne i lijepe trudnoće🥰🥰
Mene je danas nakon ne znam koliko dana bolio trbuh, sad je kao prestalo..Nadam se da nije ništa..
Postoji li još netko da ga par dana ne boli trbuh pa onda zaboli i tako u krug?
Evo ja imam već nekoliko tjedana taj problem. U cet sam bila na pregledu i pitala za to rekla je da je sve to normalno i bebica je super, tako da dok ne krvaris i da je neka bol bas bas jaka uz krvarenje i ako ti se ne smiri tipa kad se legnes i namjestiš onda bi otišla pogledati. Al mene čim zaboli nekako se bolje namjestim i prodje. Sve se dole razvija i širi i to je proces tako da ne brini se trebalo bi proci nakon prvog tromjesječja.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Također pozdravljam sve nove zenice i sretno vam dalje da sve prodje u najboljem redu neka nam sto vise bebaca
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Aminnaa i Mimoza,,hvala cure❤️❤️da nam je svima sa srećom ❤️❤️
Mimoza,mene u svakoj trudnoći boli trbuh,bubrezi,kičma,ma sve živo i to počne već 4-5tj…onaj osjećaj kao da će svaki trenutak stići mjesečnica..većina umjerenih bolova je normalno…mene muči što simptomi dolaze i odlaze,iako je i to kao normalno…eto…nije da sam ti išta pomogla🤔ali, valjda te ne boli jako?
Evo isti problem, do poslijepodne nisam mogla doc sebi od muke i umora, sad me sve proslo. Cice ne bole, jedem normalno, ne steze nista😪
💁♀️ 30 godina
🙋🏼 38 godina
▪️pokušavamo od 2020.
▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
▪️13.3. ➕️, beta 448 🤗 (prirodno)
▪️17.3. beta 2024 🤗
▪️1.4. UZV ❤️🎉
▪️ 29 4. ✅️
▪️27.5.
Jutro, kod mene jutros smedji iscjedak, i to nije bas ni oskudan. Jedva cekam pregled sutra.
U zadnjih dan dva sam zbog ogromne nadutosti umjesto 3x2 Utrogestana uzimala 3x1, mislite da to moze biti reakcija na smanjenu terapiju? Uradila sam to na svoju ruku, mislim da cu dobiti sutra od doktorice finu lekciju, ali vise nisam mogla izdrzati.
Jutro, kod mene jutros smedji iscjedak, i to nije bas ni oskudan. Jedva cekam pregled sutra.
U zadnjih dan dva sam zbog ogromne nadutosti umjesto 3x2 Utrogestana uzimala 3x1, mislite da to moze biti reakcija na smanjenu terapiju? Uradila sam to na svoju ruku, mislim da cu dobiti sutra od doktorice finu lekciju, ali vise nisam mogla izdrzati.
Jesi li imala kakve teže poslove ili nešto? Je li stalo do sada?
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Jucer sam isla neka dva sata hodala da nesto zavrsim, umorila se jesam, ali sumnjam da je od toga. Jos nije stalo, samo je smedje, nema krvi.
Došla sam samo pozdraviti i poželjeti sreću svima...
Ona beta ipak nije bila dobra,jer se nije pravilno poduplala...u petak 960,a danas 910...tako da......💔
Čuvajte se, sretno..
Sortiraj odgovore
Najstariji