Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Clo
    17. Ožujak 2025. 09:27

PuPo24

Pozdrav da se i ja javim nakon mnogo pokusaja , 5+1 imam 2 GV , jos samo da ❤️❤️ prokucaju nadam se oba 🙏🏼 jedna GV je 6mm jedna 8mm

aaaaa držim fige i sretnoooooo duploj sreći

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

Mrs.mom
    17. Ožujak 2025. 13:16

Pupo24 sretnoooo, navijamo ❤️❤️

Mimoza17
    17. Ožujak 2025. 14:02

Sretnooo Pupo  Bit će sve super!! :)

Marina.25
    17. Ožujak 2025. 15:40

Pozdrav cure Osjetite li vi probadanja nekad na nekim dijelovima stomaka? Meni se npr desava sa lijeve strane gdje je jajnik da probode i ponovo kroz par sati... necu da si stvaram paniku ali bi voljela cuti i druge cure

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• crox
    17. Ožujak 2025. 16:38

Marina.25

Pozdrav cure Osjetite li vi probadanja nekad na nekim dijelovima stomaka? Meni se npr desava sa lijeve strane gdje je jajnik da probode i ponovo kroz par sati… necu da si stvaram paniku ali bi voljela cuti i druge cure

Ja osjecam stalno, bez brige, to je normalno.

Evo me sa pregleda, radili 4D detaljni, sve je hvala Bogu u najboljem redu. 
    Uzrok smedjarenja ne znamo, doktorica kaze da je to stara zaostala krv od krvarenja koje je bilo jako proslog puta tako da se to cisti, iznutra ne vidi apsolutno nista zabrinjavajuce.
    Ostavila mi je dozu Utrogestana 3x2 dok se ne ustabili iscjedak. 
    Eto toliko. 

Mimoza17
    17. Ožujak 2025. 17:07

crox

Evo me sa pregleda, radili 4D detaljni, sve je hvala Bogu u najboljem redu.
    Uzrok smedjarenja ne znamo, doktorica kaze da je to stara zaostala krv od krvarenja koje je bilo jako proslog puta tako da se to cisti, iznutra ne vidi apsolutno nista zabrinjavajuce.
    Ostavila mi je dozu Utrogestana 3x2 dok se ne ustabili iscjedak.
    Eto toliko.

Hvala Bogu, baš mi je drago, mogu mislit koji kamen sa srca ti je pao.🙏🏼☺️

Clo
    17. Ožujak 2025. 18:40

curke mene boli s desne strane i naprijed kod kuka i iza, nikako se namjestiti -.- valjda se sve to siri...

crox baš baš baš mi je dragooooo

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• annie92
    17. Ožujak 2025. 21:08

Pozdrav cure, pridružila bih vam se na temi. Čestitam svima na pozitivnim testovima i da nam trudnoće budu školske i dosadne 

Nakon jedne neuspješne trudnoće (vanmaterična), pozitivan test u siječnju donosi nam bebu u listopadu.

Trenutno sam na utrogestanu 3x1, zbog smeđarenja izazvanog decidualnim polipom. Sljedeći pregled je sada u srijedu, s velikim nestrpljenjem ga iščekujemo 

Clo
    17. Ožujak 2025. 22:05

annie92

Pozdrav cure, pridružila bih vam se na temi. Čestitam svima na pozitivnim testovima i da nam trudnoće budu školske i dosadne

Nakon jedne neuspješne trudnoće (vanmaterična), pozitivan test u siječnju donosi nam bebu u listopadu.

Trenutno sam na utrogestanu 3x1, zbog smeđarenja izazvanog decidualnim polipom. Sljedeći pregled je sada u srijedu, s velikim nestrpljenjem ga iščekujemo

Čestitke od srca i vjerujem da ste uzbuđeni 😬 javljaj sve 

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

Inna_92
    18. Ožujak 2025. 06:07

Annie92 čestitam i dobrodošla! 😊

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.