Pozdrav da se i ja javim nakon mnogo pokusaja , 5+1 imam 2 GV , jos samo da ❤️❤️ prokucaju nadam se oba 🙏🏼 jedna GV je 6mm jedna 8mm
aaaaa držim fige i sretnoooooo duploj sreći
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Pozdrav cure Osjetite li vi probadanja nekad na nekim dijelovima stomaka? Meni se npr desava sa lijeve strane gdje je jajnik da probode i ponovo kroz par sati... necu da si stvaram paniku ali bi voljela cuti i druge cure
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Pozdrav cureOsjetite li vi probadanja nekad na nekim dijelovima stomaka? Meni se npr desava sa lijeve strane gdje je jajnik da probode i ponovo kroz par sati… necu da si stvaram paniku ali bi voljela cuti i druge cure
Ja osjecam stalno, bez brige, to je normalno.
Evo me sa pregleda, radili 4D detaljni, sve je hvala Bogu u najboljem redu.
Uzrok smedjarenja ne znamo, doktorica kaze da je to stara zaostala krv od krvarenja koje je bilo jako proslog puta tako da se to cisti, iznutra ne vidi apsolutno nista zabrinjavajuce.
Ostavila mi je dozu Utrogestana 3x2 dok se ne ustabili iscjedak.
Eto toliko.
Evo me sa pregleda, radili 4D detaljni, sve je hvala Bogu u najboljem redu.
Uzrok smedjarenja ne znamo, doktorica kaze da je to stara zaostala krv od krvarenja koje je bilo jako proslog puta tako da se to cisti, iznutra ne vidi apsolutno nista zabrinjavajuce.
Ostavila mi je dozu Utrogestana 3x2 dok se ne ustabili iscjedak.
Eto toliko.
Hvala Bogu, baš mi je drago, mogu mislit koji kamen sa srca ti je pao.🙏🏼☺️
curke mene boli s desne strane i naprijed kod kuka i iza, nikako se namjestiti -.- valjda se sve to siri...
crox baš baš baš mi je dragooooo
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Pozdrav cure, pridružila bih vam se na temi. Čestitam svima na pozitivnim testovima i da nam trudnoće budu školske i dosadne
Nakon jedne neuspješne trudnoće (vanmaterična), pozitivan test u siječnju donosi nam bebu u listopadu.
Trenutno sam na utrogestanu 3x1, zbog smeđarenja izazvanog decidualnim polipom. Sljedeći pregled je sada u srijedu, s velikim nestrpljenjem ga iščekujemo
Pozdrav cure, pridružila bih vam se na temi. Čestitam svima na pozitivnim testovima i da nam trudnoće budu školske i dosadne
Nakon jedne neuspješne trudnoće (vanmaterična), pozitivan test u siječnju donosi nam bebu u listopadu.
Trenutno sam na utrogestanu 3x1, zbog smeđarenja izazvanog decidualnim polipom. Sljedeći pregled je sada u srijedu, s velikim nestrpljenjem ga iščekujemo
Čestitke od srca i vjerujem da ste uzbuđeni 😬 javljaj sve
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Annie92 čestitam i dobrodošla! 😊
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji