Pozdrav , kada se vama vidio plod s otkucajima?
Meni se sa 5+6 vidjela samo gestacijska i žumanjčana, i onda sam išla 2 tjedna nakon i sve se lijepo vidjelo.. Tako da i ja kao Nela preporučam da ne ideš prije 7-8. tjedna :D
Crox - ma pokušavam sa svime samo da ne pijem nikakve tablete… sto se trbuha tiče to je kid mene znatno vidljivo, samu sebe zovem bacvica 🤣
PuPo24 - ja sam sa 6TT + 3 imala pregled i lijepo se sve čulo. Al istina je pričekati bolje samo znam i sama koliko je to sve na iglama i teško izvedivo… ja da nisam imala smedjarenje isto bi malo duže pričekala.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
Ja sam primijetila da puno bolje pocinjem jesti.
Zadnje dvije noci sam kod mame na veceri - ja jedem sve, sve mi godi, a kad sama kuham jedva par zalogaja uzmem i muka mi bude. Ne znam sta je to tako.
Smedjarenje jucer bukvalno nista, a danas opet ima. I zanimljivo da uvijek krene u toku noci kad lezim i spavam. Sad mi je zao sto mi nije pogledala grlic ili uradila kolposkopiju jer pocinjem stvarno misliti da je ovo iritacija od utrogestana, jednostavno mi nema logike da je nesto drugo. Nisam pametna. Jel uzima neka utrogestan oralno, koju dozu i kako ste reagirale? Nataste ili uz obrok?
Crox - ja apetit imam povećan pod početka bez obzira na mučnine stalno gladna i stalno moram nes grickati, sto je dosta zamorno. Ako ne jedem tako onda mi je muka da ću se srusiti…
Ja ti oralno koristim Duphaston od 5 tjedna i rekla mi je da još pijem do idućeg pregleda koji će biti sa 15 tj i da bi me skidala s toga. Za njega znam da možeš piti nevezano za hranu i to pijem 3 puta dnevno. Možda stvarno ako misliš da je do toga da se prebaciš na oralno, treba slušati i svoju intuiciju…
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Ma pital vas jer sam jucer bila kod dr. rekla je da se vidi ZV u obe GV (6+3) ali se ne vidi plod ni nista osim ZV i doslovno mi je rekla da ne zna hoce li biti sto od oba ploda. Malo je reci da sam ono ko istriskana ostala.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Jooj ne, nemoj joj vjerovati ni slučajno!! Pa nije da si 9 tjedana trudna pa da je čudno...
Meni je eto sa samo 4 dana manje od tebe bila ista situacija, i ginekologica nije bila nimalo uznemirena, dapače rekla je da je baš onako kako treba biti..Tako da stvarno nemoj se sekirati, sigurnooo će sve biti dobro!! Odi opet za 2 tjedna i vidjet ćeš da će biti super :))
Ma pital vas jer sam jucer bila kod dr. rekla je da se vidi ZV u obe GV (6+3) ali se ne vidi plod ni nista osim ZV i doslovno mi je rekla da ne zna hoce li biti sto od oba ploda. Malo je reci da sam ono ko istriskana ostala.
Moram biti prosta al jebote kaj je vise s tim doktorima…pa to sve radi preko one stvari niti empatije niti ništa… bas me to tako ljuti…
ja bi na tvom mjestu definitivno promijenila, nit ti takva energija i pristup treba…ostani pozitivna i imamo tu slučajeva gdje su rekli nis od toga a plod se lijepo razvija tako da samo pozitiva i kroz tjedan-dva ponovi pregled… šaljem pozitivnu energiju 🤗
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Pozdrav , kada se vama vidio plod s otkucajima?
Meni se u prvoj trudnoći na 5+6 vidjela GV 14mm sa potencijalnim EO,na 7+0 na kontroli smo imali srce i plod veličine 2mm,a sada sam u drugoj trudnoći naručena tek u 9TT na prvi pregled tako da..jedva preživljavam,ali bar ću znati da je ili sve dobro ili ništa nije dobro. Koliko je to neizvjesnost i čupanje živaca,toliko se poštediš suza i straha za vrijeme čekanja,barem je meni sada puno lakše čekati ovaj prvi pregled nego srce u prvoj trudnoći
Ali treba imat na umu da ti imaš blizanačku trudnoću i samim time je usporenije sve i treba duže vremena jer doslovno oba ploda crpe cijelu tebe da se izbore. Nerviraju me s tim pričama i pesimizmom u startu kad ubiju u pojam,fakat bezosjećajno
Slazem se s vama i definitivno vise necu kod te dr. ici. Sada samo treba dati vremenu vremena da odradi svoje i da mi se samo jedan razvije ja bi bila sretna nakon 5IVF postupaka
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji