Jucer sam isla neka dva sata hodala da nesto zavrsim, umorila se jesam, ali sumnjam da je od toga. Jos nije stalo, samo je smedje, nema krvi.
Trebala si ipak nazvati doktoricu pa pitati da li smijes smanjiti,jer nije ti bezveze sigurno dala toliku dozu.Ako je smedje vjerovatno nije nista opasno,ali opet nazovi pa se posavjetuj to ti je najbolje.Sutra ce brzo doci i zelim da sve prodje u najboljem redu🥰🥰
Beba2025 Zao mi je sto je takva situacija,jesi li dobila krvarenje ili bolove,kad imas sljedeci pregled?
Nadam se da ce ti na kraju sve biti uredu,jer uvijek ima nade.Drzi se i budi jaka 💝💝
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Jucer sam isla neka dva sata hodala da nesto zavrsim, umorila se jesam, ali sumnjam da je od toga. Jos nije stalo, samo je smedje, nema krvi.
Trebala si ipak nazvati doktoricu pa pitati da li smijes smanjiti,jer nije ti bezveze sigurno dala toliku dozu.Ako je smedje vjerovatno nije nista opasno,ali opet nazovi pa se posavjetuj to ti je najbolje.Sutra ce brzo doci i zelim da sve prodje u najboljem redu🥰🥰
Beba2025 Zao mi je sto je takva situacija,jesi li dobila krvarenje ili bolove,kad imas sljedeci pregled?
Nadam se da ce ti na kraju sve biti uredu,jer uvijek ima nade.Drzi se i budi jaka 💝💝
Da trebala sam pitati, ali evo danas sam nakon deset dobrih dana sigurno, otisla na wc kako spada. Tako da sutra cu joj reci sve i nadam se da cemo naci neku mjeru u ovoj terapiji. Mozda se samo tijelo prilagodjava na manju dozu sto uopce ne znaci da nije dovoljna, dapace bila sam na max mogucoj terapiji. Od 12 tjedna svakako i posteljica luci progesteron tako da mislim da nisam napravila nikakvu stetu, vidjecemo sutra. ❤️
Došla sam samo pozdraviti i poželjeti sreću svima…
Ona beta ipak nije bila dobra,jer se nije pravilno poduplala…u petak 960,a danas 910…tako da……💔
Čuvajte se, sretno..
Žao mi je😪💔
💁♀️ 30 godina
🙋🏼 38 godina
▪️pokušavamo od 2020.
▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
▪️13.3. ➕️, beta 448 🤗 (prirodno)
▪️17.3. beta 2024 🤗
▪️1.4. UZV ❤️🎉
▪️ 29 4. ✅️
▪️27.5.
Pozdrav da se i ja javim nakon mnogo pokusaja , 5+1 imam 2 GV , jos samo da ❤️❤️ prokucaju nadam se oba 🙏🏼 jedna GV je 6mm jedna 8mm
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Da trebala sam pitati, ali evo danas sam nakon deset dobrih dana sigurno, otisla na wc kako spada. Tako da sutra cu joj reci sve i nadam se da cemo naci neku mjeru u ovoj terapiji. Mozda se samo tijelo prilagodjava na manju dozu sto uopce ne znaci da nije dovoljna, dapace bila sam na max mogucoj terapiji. Od 12 tjedna svakako i posteljica luci progesteron tako da mislim da nisam napravila nikakvu stetu, vidjecemo sutra. ❤️
Mah ne vjerujem da si napravila stetu,da zbog tog se moze nesto desiti ali eto najbolje je pitati i kad odes posavjetujes se.Predugo je cekati 4 sedmicice ali eto.Sretnoo sutra
PuPo cestitamm,zelim ti od srca da prokucaju da sve bude uredu i da imas urednu trudnocu 🫶🫶
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Ona beta ipak nije bila dobra,jer se nije pravilno poduplala…u petak 960,a danas 910…tako da……💔
Čuvajte se, sretno..
Tako mi je žao 😔😔 Nadam se da će se to riješiti sada samo od sebe i u miru
Molim te javi kako je prošlo🙏🏼
Beba2025 iskreno mi je žao, drži se i brz oporavak ti želim! 🫶🏼
PuPo24 čestitam i dobrodošla!
Crox jel prestalo do sada? Možda tvoje tijelo tako jednostavno reagira na clexane. Javi što će gin sutra reći 🙂
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
+27.12 🌸
Beba2025iskreno mi je žao, drži se i brz oporavak ti želim! 🫶🏼
PuPo24 čestitam i dobrodošla!
Croxjel prestalo do sada? Možda tvoje tijelo tako jednostavno reagira na clexane. Javi što će gin sutra reći 🙂
Malo se smanjilo do sada, skoro je stalo. Javim se sutra 💕
Crox ako ti je bilo što sumnjivo, javi se na hitnu ginekološku.
Evo ja mogu reći za sebe - do neki dan je bilo sve u redu, ja još išla na posao, aktivna, nalaz NIPT-a pokazao sve niski rizik...
I samo odjednom se prekjučer sluzava krv izlila iz mene, usplašila sam se, javila se na hitnu, primili me u bolnicu. Nešto se s grlića maternice izlilo, čekamo briseve, dobila Duphaston. Sve mi je prestalo jako brzo, bebaču kuca srce i mlataara, nemam bolove, ali ono.. Rizik od insuficijencije vrata maternice i prijevremenog poroda je tu.
Zato svako krvarenje u trudnoći treba provjeriti. Možda je ništa, a možda i nešto ozbiljnije.
Pupo čestitam na 2 GV i sretno dalje. 😊
Beba žao mi je, čuvaj se i samo hrabro dalje.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Jutro, kod mene jutros smedji iscjedak, i to nije bas ni oskudan. Jedva cekam pregled sutra.
U zadnjih dan dva sam zbog ogromne nadutosti umjesto 3x2 Utrogestana uzimala 3x1, mislite da to moze biti reakcija na smanjenu terapiju? Uradila sam to na svoju ruku, mislim da cu dobiti sutra od doktorice finu lekciju, ali vise nisam mogla izdrzati.
javljaj kakvo stanje i kako proslo na pregledu, držim figeee
Čuvajte se, sretno..
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji