Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mateil
    16. Ožujak 2025. 20:40

Beba2025 iskreno mi je žao, drži se i brz oporavak ti želim! 🫶🏼
    PuPo24 čestitam i dobrodošla! 
    Crox jel prestalo do sada? Možda tvoje tijelo tako jednostavno reagira na clexane. Javi što će gin sutra reći 🙂

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

+27.12 🌸

• crox
    16. Ožujak 2025. 22:11

Mateil

Beba2025iskreno mi je žao, drži se i brz oporavak ti želim! 🫶🏼
    PuPo24 čestitam i dobrodošla!
    Croxjel prestalo do sada? Možda tvoje tijelo tako jednostavno reagira na clexane. Javi što će gin sutra reći 🙂

Malo se smanjilo do sada, skoro je stalo. Javim se sutra 💕

Inna_92
    17. Ožujak 2025. 07:55

Crox ako ti je bilo što sumnjivo, javi se na hitnu ginekološku.

Evo ja mogu reći za sebe - do neki dan je bilo sve u redu, ja još išla na posao, aktivna, nalaz NIPT-a pokazao sve niski rizik...
    I samo odjednom se prekjučer sluzava krv izlila iz mene, usplašila sam se, javila se na hitnu, primili me u bolnicu. Nešto se s grlića maternice izlilo, čekamo briseve, dobila Duphaston. Sve mi je prestalo jako brzo, bebaču kuca srce i mlataara, nemam bolove, ali ono.. Rizik od insuficijencije vrata maternice i prijevremenog poroda je tu.

Zato svako krvarenje u trudnoći treba provjeriti. Možda je ništa, a možda i nešto ozbiljnije.

Pupo čestitam na 2 GV i sretno dalje. 😊

Beba žao mi je, čuvaj se i samo hrabro dalje.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Clo
    17. Ožujak 2025. 09:26

crox

Jutro, kod mene jutros smedji iscjedak, i to nije bas ni oskudan. Jedva cekam pregled sutra.
    U zadnjih dan dva sam zbog ogromne nadutosti umjesto 3x2 Utrogestana uzimala 3x1, mislite da to moze biti reakcija na smanjenu terapiju? Uradila sam to na svoju ruku, mislim da cu dobiti sutra od doktorice finu lekciju, ali vise nisam mogla izdrzati.

javljaj kakvo stanje i kako proslo na pregledu, držim figeee

beba2025❤

Došla sam samo pozdraviti i poželjeti sreću svima…
    Ona beta ipak nije bila dobra,jer se nije pravilno poduplala…u petak 960,a danas 910…tako da……💔
    Čuvajte se, sretno..

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32
    💙 25.8.2025. U 3:30 💙 Otto 💙

Clo
    17. Ožujak 2025. 09:27

PuPo24

Pozdrav da se i ja javim nakon mnogo pokusaja , 5+1 imam 2 GV , jos samo da ❤️❤️ prokucaju nadam se oba 🙏🏼 jedna GV je 6mm jedna 8mm

aaaaa držim fige i sretnoooooo duploj sreći

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32
    💙 25.8.2025. U 3:30 💙 Otto 💙

Mrs.mom
    17. Ožujak 2025. 13:16

Pupo24 sretnoooo, navijamo ❤️❤️

Mimoza17
    17. Ožujak 2025. 14:02

Sretnooo Pupo  Bit će sve super!! :)

Marina.25
    17. Ožujak 2025. 15:40

Pozdrav cure Osjetite li vi probadanja nekad na nekim dijelovima stomaka? Meni se npr desava sa lijeve strane gdje je jajnik da probode i ponovo kroz par sati... necu da si stvaram paniku ali bi voljela cuti i druge cure

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️
    08/25 Baby A 🩵

• crox
    17. Ožujak 2025. 16:38

Marina.25

Pozdrav cure Osjetite li vi probadanja nekad na nekim dijelovima stomaka? Meni se npr desava sa lijeve strane gdje je jajnik da probode i ponovo kroz par sati… necu da si stvaram paniku ali bi voljela cuti i druge cure

Ja osjecam stalno, bez brige, to je normalno.

Evo me sa pregleda, radili 4D detaljni, sve je hvala Bogu u najboljem redu. 
    Uzrok smedjarenja ne znamo, doktorica kaze da je to stara zaostala krv od krvarenja koje je bilo jako proslog puta tako da se to cisti, iznutra ne vidi apsolutno nista zabrinjavajuce.
    Ostavila mi je dozu Utrogestana 3x2 dok se ne ustabili iscjedak. 
    Eto toliko. 

Mimoza17
    17. Ožujak 2025. 17:07

crox

Evo me sa pregleda, radili 4D detaljni, sve je hvala Bogu u najboljem redu.
    Uzrok smedjarenja ne znamo, doktorica kaze da je to stara zaostala krv od krvarenja koje je bilo jako proslog puta tako da se to cisti, iznutra ne vidi apsolutno nista zabrinjavajuce.
    Ostavila mi je dozu Utrogestana 3x2 dok se ne ustabili iscjedak.
    Eto toliko.

Hvala Bogu, baš mi je drago, mogu mislit koji kamen sa srca ti je pao.🙏🏼☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani