Pozdrav svima i čestitke na pozitivnim testovima i dobrim pregledima 😊🤗
Pridružujem se i ja.. iznenadio nas je pozitivan test, u travnju smo trebali ići u MPO.. zasad sve OK, klasika priča koliko vidim - smeđarenje (dobila sam Duphaston 2x1)..
Sretno nam dalje 😁
👩 89` endometrioza, hashimoto, AMH- 15,1 ug/L
🧑91` normo
04/2025 Panorama low risk, dečko 💙
Naša mala tajna facebook/forum grupa.
https://www.facebook.com/groups/2124564381317060/?ref=share
Cestitamm novim curama,zelim vam uredne trudnoce i da sve bude uredu.Sto se tice smedjarenja vecina nas je imala,to izgleda normalno 🤨
Sto se tice bolova i ja ih imam,primjetila sam ako duze hodam da me zna zaboliti to je neka lagana,tupa bol ne znam kako objasniti.Mene jos i ledja bole 😐 A nekad bas imam osjecaj i da mi se stomak rasteze i svrbi me.Valjda je to sve normalno
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Cure, danas očaj, oba malo veća obroka (čitaj: pola sendviča i malo bolonjeza) sam ispovraćala. Gricnem malo voća i badema, to nisam ispovraćala odmah, ali konkretni obroci otišli u roku odmah po dizanju od stola.
Mučnine su mi počele rano, u 6. tjednu, ali nisam povraćala. Sad u zadnjih 2-3 dana je krenulo i povraćanje. Mislila sam da će se napokon početi smirivati. Baš sam koma 😭
Dobrodosle cureeee i nadam se lijepom druzenju kroz protekle mjesece🤗❤️
sto se tice bolova, moji grcevi su aktualni kad mirujem i lezim na leđima, kad umjereno hodam i krecem se, sve je okej, i zaboravim😅
💁♀️ 30 godina
🙋🏼 38 godina
▪️pokušavamo od 2020.
▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
▪️13.3. ➕️, beta 448 🤗 (prirodno)
▪️17.3. beta 2024 🤗
▪️1.4. UZV ❤️🎉
▪️ 29 4. ✅️
▪️27.5.
Cure, danas očaj, oba malo veća obroka (čitaj: pola sendviča i malo bolonjeza) sam ispovraćala. Gricnem malo voća i badema, to nisam ispovraćala odmah, ali konkretni obroci otišli u roku odmah po dizanju od stola.
Mučnine su mi počele rano, u 6. tjednu, ali nisam povraćala. Sad u zadnjih 2-3 dana je krenulo i povraćanje. Mislila sam da će se napokon početi smirivati. Baš sam koma 😭
Joj zvuci mi koma…izdrži 💪🏻
ja nisam povraćala uopće al same mučnine sam imala….tipa danas me bas zeza jaka žgaravica -.- a nebi htjela piti tablete, gutam se mineralnom i bademima al ništa to…
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Joj zvuci mi koma…izdrži 💪🏻
ja nisam povraćala uopće al same mučnine sam imala….tipa danas me bas zeza jaka žgaravica -.- a nebi htjela piti tablete, gutam se mineralnom i bademima al ništa to…
E probaj Rennie ako ti bas zagusti, i mene ubi zgaravica, i grcevi, i nadutost i sta sve ne. Stomak mi se vec kuzi, kod vas cure? 🥹
Pozdrav , kada se vama vidio plod s otkucajima?
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Pozdrav , kada se vama vidio plod s otkucajima?
Najbolje za tebe ti je otici iza 8tt tad bi se vec trebalo sve lijepo vidjeti.. ovo sve ranije utjece jako na psihu ako se ne vidi
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Sortiraj odgovore
Najstariji