Zenskice hvala na dobrodoslici❤️❤️ nadam se da do kraja ostajem tud vama🤗
ja se trudim citat sve s foruma, ali jednostavno zaspem.. Od svih simptoma imam umor, cice bole uzasno i grceve doli koji su nekad blagi nekad intezivni..🙈 jel jos koga umor satra?
Dobro nam došlaaa! Zelim ti mirnu i lijepu trudnocu 😊💛
Ja sam ko pregažena cijelo prvo tromjesječje tako da, nemam ti sto reci osim spavaj koliko i kad god mozes. ☺️ koliko si trudna?
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
ja se trudim citat sve s foruma, ali jednostavno zaspem.. Od svih simptoma imam umor, cice bole uzasno i grceve doli koji su nekad blagi nekad intezivni..🙈 jel jos koga umor satra?
Ja sam tu u redu! Zaspem kad i mala i budim se JEDVA u 7 ujutro kad zvoni alarm i u podne sam vec gotova i spremna za novu rundu. Mislim da nas ima ovdje sa tim bas nekim teskim umorom. Mozda prode kad rodimo 🙈
Dobro nam došlaaa! Zelim ti mirnu i lijepu trudnocu 😊💛
Ja sam ko pregažena cijelo prvo tromjesječje tako da, nemam ti sto reci osim spavaj koliko i kad god mozes. ☺️ koliko si trudna?
Znaci spavanje je pod normalno🙈 inace sam spavalica, al sad sam stvarno out vecinu vremena.
ZM je bila 6.2. i nekako kako sam racunala 5+3, jos se snalazim u ovom svemu🙈
Prvi pregled mi je 1.4. i do tada sam oprezna..
💁♀️ 30 godina
🙋🏼 38 godina
▪️pokušavamo od 2020.
▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
▪️13.3. ➕️, beta 448 🤗 (prirodno)
▪️17.3. beta 2024 🤗
▪️1.4. UZV ❤️🎉
▪️ 29 4. ✅️
▪️27.5.
https://www.facebook.com/groups/2124564381317060/?ref=share
Stavljam link za facebook grupu. Tajna je, i ne skupljamo clanice da nas bude cim vise, nego da smo samo mi sa foruma.
PREGLED:
Martinaaa_ - 26.2.
sara_34 - 17.3.
Nela2105 - 18.3.
Blondie_145 - 21.3.
Regina 24.3.
pticica29 - 25.3.
BlueIvy - 25.3.
Mimoza17 - 28.3.
Miškica30 - 1.4.
Mateil - 3.4.
bika_444 - 4.4.
Mrs.mom - 11.4.
je je tako je, Petrova 3 mi piše adresa koju mi rekla gin. Nisam isla uopće kažem do sad tamo pa nemam pojma valjda ću se snaći
Bila sam ja prekjučer isto. U Petrovoj 3 se sve to vadi, samo u podrumu na Petrova 13 vadis za kombinirani. Tako da sam na obe lokacije bila taj dan.
Ude se pored neke derutne kućice u dvorište i na kraju tog puta ćeš vidjeti stepenice. Popni se njima, ali skreni desno po kao terasi i tu ulaziš u zgradu. Uzimaš broje za trudnice i popuni oba obrasca koja stoje na ulazu. Onda sjedni i čekaj, ide jako brzo ☺️
hvala i tebi i curkama na objašnjenju ;)
jesi se morala naručiti za te markere i to ili samo dodjes?
Samo dođeš ☺️
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Bok svima ☺️
Obavila sam sinoć uzv i potvrdio je gestacijski mjehur unutar maternice za 5+3...sutra ću opet vaditi betu pa ću napokon nesto više znati☺️ sretno svima 🩵
Cure, je li neka dijelila neki savjet vezano za zatvor i nadutost? Ja vise ne znam sta da radim, donat, sok od sljive, glicerinski cepici, nis ne pomaze. Uzasno sam napuhana i ne mogu fino otici u wc.
Lactecon,mene je spasio.Ja sam prva 3-4 dana pila svaki dan po pola cepa,i sad u 2-3 dana popijem meni je super.Ako zelis pokusaj
Sta je to, sirup? Je li dozvoljen u trudnoci i mozes li provjeriti koja je aktivna supstanca, prirodna je baza ili? Mozda je u BiH pod drugim nazivom, nisam cula nikad za njega.
Ej ne znam ja sam kupila u Sloveniji,otisla u apoteku i to su mi dali objasnila sam im situaciju.Odakle si ti?
Ja sam pokusala sve,ukinila slatkise,supe svaki dan,hljeb nisam jela,jogurt nista nije pomoglo.Ima jos u dm to mi je djelimicni pomoglo sol od sljive,to ujutro na prazan zeldac hladan jednu casu sam pila. A ovo je kao sirup,neka rastopina laktoza tako nesto pise.Dozvoljeno je za trudnice,dojilje djecu.
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Bok svima ☺️
Obavila sam sinoć uzv i potvrdio je gestacijski mjehur unutar maternice za 5+3…sutra ću opet vaditi betu pa ću napokon nesto više znati☺️ sretno svima 🩵
Cestitamm,da se tako i nastavi 😊😊
Miskica30 cestitam i zelim ti urednu trudnocu 😊😊
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Bok svima ☺️
Obavila sam sinoć uzv i potvrdio je gestacijski mjehur unutar maternice za 5+3…sutra ću opet vaditi betu pa ću napokon nesto više znati☺️ sretno svima 🩵
Mi se onda pratimo🤗
Di si isla ranije na uzv? Meni su svi rekli da je rano...
Ja svoju drugu betu vadim tek u pon jer danas nigdi nisam mogla. Kolika ti je bila prva beta?
Sori na puno pitanja, sve mi je novo😅
💁♀️ 30 godina
🙋🏼 38 godina
▪️pokušavamo od 2020.
▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
▪️13.3. ➕️, beta 448 🤗 (prirodno)
▪️17.3. beta 2024 🤗
▪️1.4. UZV ❤️🎉
▪️ 29 4. ✅️
▪️27.5.
Sortiraj odgovore
Najstariji