Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrs.mom
    14. Ožujak 2025. 16:49

Ja sam radila briseve na mikoplazmu, ureaplazmu, klamidiju pcr metodom, gljivice i bhsb. Sve neg., bhsb pozitivan, dobila sam amoksiciklin 10 dana. 
    U svakoj trudnoci sam imala, u provoj ne na vrijeme otkrive i doslo je do prijevremenog poroda. 
    Sad prva tura, pa ce me pustit tamo do cca 30 tjedna onda ce me opet nafilat antibioticima.

• Regina
    14. Ožujak 2025. 16:52

Zamia

Mrs.mom

Zamia

Regina

Zamia

Trenutno nisam kuci imam samo ovako uslikano, nadam se da se da vidjeti 🤭

https://ibb.co/vC8YL95j

https://ibb.co/TqHYVgtZ

Ajde ako ces htjet nadi jos koju slikicu koja je iz ranijih tjedana..suuumnjam na spol,al me zanima po drugoj slikici jel bi vidjela isto 🙈

https://ibb.co/8gpN2q45

Imam ovako od 8 tjedna , reci mi molim te nemoj me držati u neizvjesnosti 😆

Ovo mi ide na curku.

Hahhaha pa nista mi niste olakšale sada 🤭🙈

Ha čuj,jedna od nas je u pravu sigurno. Nadam se da nismo obje 😂😂

• Regina
    14. Ožujak 2025. 16:55

Clo

beba2025❤

Clo

ma iskreno nije nam ni bitno, planiramo mi i još koje dijete tako da al eto malo ima znatiželje hahaha

Clo,jutros je u Petrovoj ispred mene bila žena i rekla da treba vaditi krv za markere i hepatitis i poslala ju je u Petrovu 3,ali ne znam da li se to odnosi i na trudnice..

je je tako je, Petrova 3 mi piše adresa koju mi rekla gin. Nisam isla uopće kažem do sad tamo pa nemam pojma valjda ću se snaći

E to ti je onda zgrada prije i bas je ulaz onako skucen na lijevu stranu moras dobro gledati…e sad jbg nista ne znaci zgrada prije ili poslije kad ovisi iz kojeg smjera se dolazi. Uglavnom iz smjera Rebra s KBC-a kad se dolazi u Petrovu je meni bilo sve to lijevo,a uvučena zgrada sa uskim prolazom je prije same petrove.. ima i tabla da je zavod za transfuziju al baš trebaš dobro gledati. Nadam se da sam dobro objasnila 🙈

• Regina
    14. Ožujak 2025. 16:57

Mrs.mom

Ja sam radila briseve na mikoplazmu, ureaplazmu, klamidiju pcr metodom, gljivice i bhsb. Sve neg., bhsb pozitivan, dobila sam amoksiciklin 10 dana.
    U svakoj trudnoci sam imala, u provoj ne na vrijeme otkrive i doslo je do prijevremenog poroda.
    Sad prva tura, pa ce me pustit tamo do cca 30 tjedna onda ce me opet nafilat antibioticima.

Ta je beštija baš gadna. Ona je mojoj kumi ubila bebu možda mjesec dana pred termin. Nitko joj nikako nije radio briseve i na kraju tužila bolnicu,dobila odštetu al ništa ti to ne znači kada se ne pazi. Zato sam ja jako ljuta kad čujem da ginekolozi u trudnoći ne rade kompletni pregled na te beštije :(

Mrs.mom
    14. Ožujak 2025. 17:02

Regina

Mrs.mom

Ta je beštija baš gadna. Ona je mojoj kumi ubila bebu možda mjesec dana pred termin. Nitko joj nikako nije radio briseve i na kraju tužila bolnicu,dobila odštetu al ništa ti to ne znači kada se ne pazi. Zato sam ja jako ljuta kad čujem da ginekolozi u trudnoći ne rade kompletni pregled na te beštije :(

Meni zamirna mog gimekoliga nije htjela pravit prije 30 tjedna briseve, 
    dolazim u 26 tjednu toi istoj zamjeni s krvarenjem i posalje me kuci, da neka stavim jastuk pod guzicu i dignem noge u zrak. 
    Drugo jutro meni ispada sluzni cep. Sanitetom me sele u petrovu, spajaju me na tokolizu i pronalaze bhsb koji mi je pravio probleme. 
    Ali eto, rijetko tko pravi bris na bhsb prije ili ga ne lijece kroz trudnocu kao nije opasno. Itekako, ako se uvuce i napada plodni ovoj.

Mrs.mom
    14. Ožujak 2025. 17:07

Ja sam na kraju rodila u 31 tjednu. I zao mi je sto nisam pisala neki progovor toj zamjeni, prijavu.. 
    No evo, iza nas je. I sve uredu hvala bogu.  Moj ginic je bas oprezan u svezi trudnoca. 

Vesca
    14. Ožujak 2025. 17:44

Clo

je je tako je, Petrova 3 mi piše adresa koju mi rekla gin. Nisam isla uopće kažem do sad tamo pa nemam pojma valjda ću se snaći

Bila sam ja prekjučer isto. U Petrovoj 3 se sve to vadi, samo u podrumu na Petrova 13 vadis za kombinirani. Tako da sam na obe lokacije bila taj dan.
    Ude se pored neke derutne kućice u dvorište i na kraju tog puta ćeš vidjeti stepenice. Popni se njima, ali skreni desno po kao terasi i tu ulaziš u zgradu. Uzimaš broje za trudnice i popuni oba obrasca koja stoje na ulazu. Onda sjedni i čekaj, ide jako brzo ☺️

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Clo
    14. Ožujak 2025. 17:51

Vesca

Clo

Bila sam ja prekjučer isto. U Petrovoj 3 se sve to vadi, samo u podrumu na Petrova 13 vadis za kombinirani. Tako da sam na obe lokacije bila taj dan.
    Ude se pored neke derutne kućice u dvorište i na kraju tog puta ćeš vidjeti stepenice. Popni se njima, ali skreni desno po kao terasi i tu ulaziš u zgradu. Uzimaš broje za trudnice i popuni oba obrasca koja stoje na ulazu. Onda sjedni i čekaj, ide jako brzo ☺️

hvala i tebi i curkama na objašnjenju ;)
    jesi se morala naručiti za te markere i to ili samo dodjes?

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

Mrs.mom
    14. Ožujak 2025. 18:20

https://fb.me/g/9JiIS7oF4/eeZ71iYw

Stavljam opet link za facebook grupu. Istekne nakon nekog vremena jer je grupa tajna.
    Sad nas je 5 odavde sa foruma. I samo mi dolazimo u obzir. Nije cilj da brojimo nekolikp tisuca clanica, vec mi odavde samo.

• Regina
    14. Ožujak 2025. 18:21

Mrs.mom

https://fb.me/g/9JiIS7oF4/eeZ71iYw

Stavljam opet link za facebook grupu. Istekne nakon nekog vremena jer je grupa tajna.
    Sad nas je 5 odavde sa foruma. I samo mi dolazimo u obzir. Nije cilj da brojimo nekolikp tisuca clanica, vec mi odavde samo.

Kada ju stavim u trazilicu izbacuje mi da ne postoji..ne znam do cega je 🙈 probat cu opet

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.