Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amiiinna
    14. Ožujak 2025. 21:00

crox

Cure, je li neka dijelila neki savjet vezano za zatvor i nadutost? Ja vise ne znam sta da radim, donat, sok od sljive, glicerinski cepici, nis ne pomaze. Uzasno sam napuhana i ne mogu fino otici u wc.

Lactecon,mene je spasio.Ja sam prva 3-4 dana pila svaki dan po pola cepa,i sad u 2-3 dana popijem meni je super.Ako zelis pokusaj

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

Clo
    14. Ožujak 2025. 21:24

crox

Cure, je li neka dijelila neki savjet vezano za zatvor i nadutost? Ja vise ne znam sta da radim, donat, sok od sljive, glicerinski cepici, nis ne pomaze. Uzasno sam napuhana i ne mogu fino otici u wc.

Hmmm, jel konzumiras magnezij? Tipa meni je rekla gin da pijem 2 kao jel bebac dosta uzima a i to je dobro sa to. Ja nemam problem s tim kod mene bas suprotno, idem vise na wc nego prije 😅

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• crox
    14. Ožujak 2025. 21:48

amiiinna

crox

Lactecon,mene je spasio.Ja sam prva 3-4 dana pila svaki dan po pola cepa,i sad u 2-3 dana popijem meni je super.Ako zelis pokusaj

Sta je to, sirup? Je li dozvoljen u trudnoci i mozes li provjeriti koja je aktivna supstanca, prirodna je baza ili? Mozda je u BiH pod drugim nazivom, nisam cula nikad za njega. 

• crox
    14. Ožujak 2025. 21:48

Clo

crox

Hmmm, jel konzumiras magnezij? Tipa meni je rekla gin da pijem 2 kao jel bebac dosta uzima a i to je dobro sa to. Ja nemam problem s tim kod mene bas suprotno, idem vise na wc nego prije 😅

Uzimam glicinat, svaku vecer jednu kapsulu. 

Clo
    14. Ožujak 2025. 21:57

crox

Clo

crox

Jebemu ne znam, meni stvarno to za sad pomaze… možda netko ima bolje rješenje :/ 
    Jedeš vlakna dosta ili?

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• crox
    14. Ožujak 2025. 22:19

Clo

crox

Clo

crox

Jebemu ne znam, meni stvarno to za sad pomaze… možda netko ima bolje rješenje :/
    Jedeš vlakna dosta ili?

A ne znam, nastojim jesti koliko mi mucnine dozvoljavaju. Mozda da predjem na citrat, citala sam da je on bolji za probavu… nisam vise pametna. 🥲

• blondie_145
    14. Ožujak 2025. 22:34

Glicinat je vise za misice, citrat za kakanje 💩

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙

Mrs.mom
    14. Ožujak 2025. 23:21

crox

Biolaks sirup imas od biovitalisa. 
    Takvi sirupi su na bazi laktuloze. Ovaj ima dodatak kruske jos. 

• Miškica30
    15. Ožujak 2025. 08:04

Zenskice hvala na dobrodoslici❤️❤️ nadam se da do kraja ostajem tud vama🤗

ja se trudim citat sve s foruma, ali jednostavno zaspem.. Od svih simptoma imam umor, cice bole uzasno i grceve doli koji su nekad blagi nekad intezivni..🙈 jel jos koga umor satra?

💁‍♀️ 30 godina
    🙋🏼 38 godina
    ▪️pokušavamo od 2020.
    ▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
    ▪️13.3. ➕️, beta 448 🤗 (prirodno)
    ▪️17.3. beta 2024 🤗
    ▪️1.4. UZV ❤️🎉
    ▪️ 29 4. ✅️
    ▪️27.5.

• Miškica30
    15. Ožujak 2025. 08:10

Gledam slikice s vaših uzv😍😍😍😍 prekrasno❤️

💁‍♀️ 30 godina
    🙋🏼 38 godina
    ▪️pokušavamo od 2020.
    ▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
    ▪️13.3. ➕️, beta 448 🤗 (prirodno)
    ▪️17.3. beta 2024 🤗
    ▪️1.4. UZV ❤️🎉
    ▪️ 29 4. ✅️
    ▪️27.5.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.