Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nela2105
    13. Ožujak 2025. 18:08

Regina

beba2025❤

Regina

beba2025❤

Cure,jel zna netko,do koliko sati se može vaditi krv za betu u Petrovoj?
    Zvala sam,ali vjerojatno kasno,jer se nitko nije javio…

Joj ja mislim da ti je do 9:30 vadenje. Bilo je kad sam ja jos onda bila ali tipa ako radis hormonski status i OGTT za to se prethodno moras naruciti..kako je sad nakon godinu dana ne znam. Jesi pogledala na stranicama KBC-a jel pise sto?

Evo,javili su mi se,,od 7-9h je za BetaHcg,a OGTT i IR u 7h ujutro se mora doći,više se ne treba naručivati … hvala ti puno na odgovoru ☺️

Super bitno da su se javili i maknuli to naručivanje. Onda su baš imali naljepljeno boldano da se za to prethodno treba naručiti. Sad valjda kako je gotovo rodilište i to je novo. Jel netko zna jel još ulaz u Petrovoj na stražnjoj strani zgrade kroz podrum ili?

Prije tjedan dana je bio ulaza i dalje dole u podrum za vadenje krvi i uzv.. dal se sta promijenilo u tih par dana stvarno ne znam..
    Ima neko novoju informaciju?

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”

beba2025❤
    13. Ožujak 2025. 18:09

Regina

beba2025❤

Regina

beba2025❤

Joj ja mislim da ti je do 9:30 vadenje. Bilo je kad sam ja jos onda bila ali tipa ako radis hormonski status i OGTT za to se prethodno moras naruciti..kako je sad nakon godinu dana ne znam. Jesi pogledala na stranicama KBC-a jel pise sto?

Evo,javili su mi se,,od 7-9h je za BetaHcg,a OGTT i IR u 7h ujutro se mora doći,više se ne treba naručivati … hvala ti puno na odgovoru ☺️

Super bitno da su se javili i maknuli to naručivanje. Onda su baš imali naljepljeno boldano da se za to prethodno treba naručiti. Sad valjda kako je gotovo rodilište i to je novo. Jel netko zna jel još ulaz u Petrovoj na stražnjoj strani zgrade kroz podrum ili?

Ja sam prošli petak išla,otraga,podrum, laboratorij i onda gore na MPO i endokrinologu...dolazili su i na CT,svi su išli tim putem,gore na glavnom je bilo još zakrčeno šutom i radovi su..

beba2025❤
    13. Ožujak 2025. 18:10

Nela2105

Regina

beba2025❤

Regina

beba2025❤

Prije tjedan dana je bio ulaza i dalje dole u podrum za vadenje krvi i uzv.. dal se sta promijenilo u tih par dana stvarno ne znam..

Idem ujutro,pa javim🩵

• Miškica30
    13. Ožujak 2025. 18:31

Bok cure!

Prvi put u zivotu se susrecem s pozitivnim testom i betom!! 😊
    S obzirom da mi gin radi tek sutra, a kome se obratit nego zenama na forumu! Prije sam bila cesta, ali na temama potpomognute oplodnje.
    6.2.25. zadnja menga, ovulacija je bila oko 25.2. (ovaj mjesec uopce nismo vodili racuna o odnosima, ovulaciji, nicemu). Jutros se osjetim lose, napravim ne jedan, nego tri testa i nakon tog vadim betu koja je 450. 
    Jel to dobro??? 

Hvala puno❤️❤️

💁‍♀️ 30 godina
    🙋🏼 38 godina
    ▪️pokušavamo od 2020.
    ▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
    ▪️13.3. ➕️, beta 448 🤗 (prirodno)
    ▪️17.3. beta 2024 🤗
    ▪️1.4. UZV ❤️🎉
    ▪️ 29 4. ✅️
    ▪️27.5.

• Regina
    13. Ožujak 2025. 19:03

Miškica30

Bok cure!

S obzirom da mi gin radi tek sutra, a kome se obratit nego zenama na forumu! Prije sam bila cesta, ali na temama potpomognute oplodnje.
    6.2.25. zadnja menga, ovulacija je bila oko 25.2. (ovaj mjesec uopce nismo vodili racuna o odnosima, ovulaciji, nicemu). Jutros se osjetim lose, napravim ne jedan, nego tri testa i nakon tog vadim betu koja je 450.
    Jel to dobro???

Hvala puno❤️❤️

Obzirom da je danas 16DPO to je i više nego dobro! Čestitam nakon toliko truda da je došao plusić! Znam taj osjećaj iako smo mi imali zakazane konzultacije i cca mjesec dana prije samih konzultacija nas je iznenadio spontani plusić nakon 3 godine bezuspješnog pokušavanja. Želim od srca da bude mirna, dosadna i laka 🥰🥰🥰

• Regina
    13. Ožujak 2025. 19:04

beba2025❤

Nela2105

Regina

beba2025❤

Regina

beba2025❤

Idem ujutro,pa javim🩵

Hvala ti 💜

• Miškica30
    13. Ožujak 2025. 19:17

Regina

Miškica30

Bok cure!

Jel to dobro???

Hvala puno❤️❤️

Obzirom da je danas 16DPO to je i više nego dobro! Čestitam nakon toliko truda da je došao plusić! Znam taj osjećaj iako smo mi imali zakazane konzultacije i cca mjesec dana prije samih konzultacija nas je iznenadio spontani plusić nakon 3 godine bezuspješnog pokušavanja. Želim od srca da bude mirna, dosadna i laka 🥰🥰🥰

Veliko olaksanje mi je cut to! Hvala❤️❤️
    Naravno u subotu cu vadit jos jednu i cekam gin sutra da mi se javiii!

Mi smo prosli 3 postupka i ko zna koliko injekcija, transfera, epruveta krvi i pretraga i evo najspontanije ikad 🤗

💁‍♀️ 30 godina
    🙋🏼 38 godina
    ▪️pokušavamo od 2020.
    ▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
    ▪️13.3. ➕️, beta 448 🤗 (prirodno)
    ▪️17.3. beta 2024 🤗
    ▪️1.4. UZV ❤️🎉
    ▪️ 29 4. ✅️
    ▪️27.5.

• 🦋BlueIvy🦋
    13. Ožujak 2025. 19:33

Miškica30 čestitam i dobro nam došla...  Drago mi je da ste uspjeli nakon toliko truda i želim ti laku, mirnu i urednu trudnoću...

Nama je sljedeci pregled 25.03., a termin bi trebao biti po uzv 19.10.

11/18 - blighted
    3/20 - missed ab
    7/22 - missed ab
    10/23 🩷E

Nela2105
    13. Ožujak 2025. 20:07

Mrs.mom

PREGLED:sara_34 - 17.3
    Blondie_145 - 21.3.
    pticica29 - 25.3.
    Mateil - 3.4.
    Mrs.mom - 11.4.

TERMIN:
    amiiinna ❤️ - 2.9 / 6.9.
    Maravillosa 💙 - 4.9.
    Blondie _ 145 💙 - 5.9.
    bika_444 ❤️
    Nela2105 ❤️Mateil ❤️ -5.9.
    MIHACH993 - 11.9.
    Marina.25 - 20.9
    Inna_92 - 22.9.
    Zamia - 23.9.
    Maka15 - 27.9.
    Clo - 5.10.
    i_am_ivy - 1.10.
    Leich - 12.10.
    Mimoza17 - 15.10.
    Mrs.mom - 17.10.
    Lana2110 - 21.10.
    Anica88 - 22.10.

Ja imam sljedeci pregled 18.03.
    A termin je za sad 12.09.

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”

Mimoza17
    13. Ožujak 2025. 21:04

Miškica30

Bok cure!

Jel to dobro???

Hvala puno❤️❤️

Ajme kako lijepo za čut!!☺️☺️ Super beta!
    Čestitam i želim ti sretnu trudnocu❤️

Ja bi samo dodala da je meni idući pregled ako Bog da 28.03. ☺️
    Trenutno mi se taj datum čini miljama daleko 🫠

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.