I kod nas ce biti razlika 2 god i 2 mjeseca, a spava s nama u krevetu sad vec skoro pa godinu, i nije neki spavac, budi se nocu idalje iz kojekakvih poznatih i nepoznatih razloga, ali nam je isto u planu da je odvojimo na ljeto, oko drugog rodjendana a nakon te zadnje regresije. Ali sta ce biti od toga obzirom da nije idealan spavac i hocu li to moci podnijeti i hodati iz sobe u sobu, ostaje da vidimo. Alternativa je svi zajedno uz bijeli sum i nadat se najboljem 🤷♀️ Eventualno muz s njom u drugoj sobi, mada u toku noci iskljucivo trazi mene ali joj nije problem s njim zaspati 🤷♀️ Budemo vidjeli.
Da,moja nece spavati u kinderbetu kada se prvi put probudi i onda ju se uspava i stavi u krevet,samo podignemo ogradu i to je to,nema je do jutra,jedino ovih dana imamo rusvaj nocu. Evo nocas je bilo slabo spavanje jer nam izlaze gornje i donje cetvorke,a nisam bas za to da joj svaku vecer dajem sirup iako su mi na hitnoj savjetovali da dam ako su toliko jaki bolovi da smo cijelu noc budni vise nego spavamo,ali nekako smo nocas izgurali pa ako se veceras ponovi dat cu joj sirup za bolove opet. Otkad su prvi izbijali bez sirupa ne prode nijedno izbijanje bar jednu ili dvije noci koji je to plac cijelu noc i nije sto nas iscrpi nego je ona sva nikakva i samo ude u krug premora pa se jedva vratimo na ritam cjelonocnog spavanja,a bas spava po 10-12 sati u komacu bez ikakvih problema
Isto prolazimo trenutno. To je takav plac da sam pomislila da je nesto ozbiljnije ali i njoj izbija zadnja cetvorka i preko dana je jos okej, ali navece svako malo ucviljeni plac ni otkud. Jesu li joj izbile trojke ? Kod nas jos nema 🤷♀️
Ne ne,trojke ti da te “usrecim” dolaze poslije cetvorki i za njih kazu da su pri izbijanju kao cetvorke ili jos i gore tako da..bit ce nam veselo..a sto ja kazem samo neka to sve poizbija dok rodim jer ako bude tek onda mislim da ce muz past s nogu na poslu od umora i ovako ja jedva danas funkcioniram,on je ajde odspavao s njom 3 sata popodne drijemku,al bas je to zeznuto. Nadam se da ce brzo jer je inace do sada svaki put bio vrhunac tako kada se nije spavalo par dana za redom i odjednom stalo pa su samo virili vani jedno jutro 😊
Čestitam svim zenicama na dobrim pregledima i svim novim curkicama koje nam dolaze 🩷🩷🩷
Netko je vodio termine i spolove al mislim da za sad nadvladale curke :)
Vidjela sam i da je netko pitao za sajam za bebe i trudnice ja sam mislila navratiti jer mi blizu, to je od sutra do nedjelje.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Cure,jel zna netko,do koliko sati se može vaditi krv za betu u Petrovoj?
Zvala sam,ali vjerojatno kasno,jer se nitko nije javio…
Joj ja mislim da ti je do 9:30 vadenje. Bilo je kad sam ja jos onda bila ali tipa ako radis hormonski status i OGTT za to se prethodno moras naruciti..kako je sad nakon godinu dana ne znam. Jesi pogledala na stranicama KBC-a jel pise sto?
Joj ja mislim da ti je do 9:30 vadenje. Bilo je kad sam ja jos onda bila ali tipa ako radis hormonski status i OGTT za to se prethodno moras naruciti..kako je sad nakon godinu dana ne znam. Jesi pogledala na stranicama KBC-a jel pise sto?
Evo,javili su mi se,,od 7-9h je za BetaHcg,a OGTT i IR u 7h ujutro se mora doći,više se ne treba naručivati ... hvala ti puno na odgovoru ☺️
PREGLED:
sara_34 - 17.3
Blondie_145 - 21.3.
pticica29 - 25.3.
Mateil - 3.4.
Mrs.mom - 11.4.
TERMIN:
amiiinna ❤️ - 2.9 / 6.9.
Maravillosa 💙 - 4.9.
Blondie _ 145 💙 - 5.9.
bika_444 ❤️
Nela2105 ❤️
Mateil ❤️ -5.9.
MIHACH993 - 11.9.
Marina.25 - 20.9
Inna_92 - 22.9.
Zamia - 23.9.
Maka15 - 27.9.
Clo - 5.10.
i_am_ivy - 1.10.
Leich - 12.10.
Mimoza17 - 15.10.
Mrs.mom - 17.10.
Lana2110 - 21.10.
Anica88 - 22.10.
Moras doci tamo do 9. Ja sam bila u 9:07 i sve je bilo pusto
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Moras doci tamo do 9. Ja sam bila u 9:07 i sve je bilo pusto
Hvala ti puno 🤗
Daaa, bilo je do 9:30 prije godinu i pol kad sam bila prosli put trudna. Bas su me neugodno iznenadili kad sam poljubila vrata
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
PREGLED:sara_34 - 17.3
Blondie_145 - 21.3.
pticica29 - 25.3.
Mateil - 3.4.
Mrs.mom - 11.4.
TERMIN:
amiiinna ❤️ - 2.9 / 6.9.
Maravillosa 💙 - 4.9.
Blondie _ 145 💙 - 5.9.
bika_444 ❤️
Nela2105 ❤️Mateil ❤️ -5.9.
MIHACH993 - 11.9.
Marina.25 - 20.9
Inna_92 - 22.9.
Zamia - 23.9.
Maka15 - 27.9.
Clo - 5.10.
i_am_ivy - 1.10.
Leich - 12.10.
Mimoza17 - 15.10.
Mrs.mom - 17.10.
Lana2110 - 21.10.
Anica88 - 22.10.
Hej,evo kad stigneš i ako vidiš mi imamo pregled 24.03. I termin je po M 31.10. A ako bude kakvih korekcija javim ☺️
Evo,javili su mi se,,od 7-9h je za BetaHcg,a OGTT i IR u 7h ujutro se mora doći,više se ne treba naručivati … hvala ti puno na odgovoru ☺️
Super bitno da su se javili i maknuli to naručivanje. Onda su baš imali naljepljeno boldano da se za to prethodno treba naručiti. Sad valjda kako je gotovo rodilište i to je novo. Jel netko zna jel još ulaz u Petrovoj na stražnjoj strani zgrade kroz podrum ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji