Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 🦋BlueIvy🦋
    08. Ožujak 2025. 12:43

Lana  jako mi je zao da to opet prolazis... 🤗🤗 Šaljem podrsku..
    Kod mene u prvoj trudnoći je sve samo otislo, rekla bi malo jači menstrualni bolovi, u više navrata ali kroz mozda 3h sve gotovo. Drugi put kiretaza, uspavaju te probudis se, fizički meni najbezbolnije, o psihi neću pričati. Treći put tablete+ vakum.. molila sam za te tablete jer ih nisu tad bas davali, nebi to više nikad uzela, kod mene je dugo trajalo i bolovi su bili gori nego na porodu, opet nije kod svakoga isto, zavisi i od trajanja trudnoće.. nisam poslje nijednog postupka imala neka krvarenja ni probleme... Pišem to čisto ako ti nesto znači tudje iskustvo.. 

11/18 - blighted
    3/20 - missed ab
    7/22 - missed ab
    10/23 🩷E

• Lana2110
    08. Ožujak 2025. 13:05

🦋BlueIvy🦋

Lanajako mi je zao da to opet prolazis… 🤗🤗 Šaljem podrsku..
    Kod mene u prvoj trudnoći je sve samo otislo, rekla bi malo jači menstrualni bolovi, u više navrata ali kroz mozda 3h sve gotovo. Drugi put kiretaza, uspavaju te probudis se, fizički meni najbezbolnije, o psihi neću pričati. Treći put tablete+ vakum.. molila sam za te tablete jer ih nisu tad bas davali, nebi to više nikad uzela, kod mene je dugo trajalo i bolovi su bili gori nego na porodu, opet nije kod svakoga isto, zavisi i od trajanja trudnoće.. nisam poslje nijednog postupka imala neka krvarenja ni probleme… Pišem to čisto ako ti nesto znači tudje iskustvo..

Hvala ti ❤️ ma najradije bi sama - pa ako krene na loše uvijek stignem i tamo.. bas imaju praksu sad tih tableta- pogotovo kad krene- a to stvarno nema šanse .. 
    Neću vas sad vise zamarati- predivan je dan ustvari- sunce.. toplo.. i ja sjedim na terasi i koliko mogu se pokušavam opustiti …

Zamia
    08. Ožujak 2025. 16:31

Lana2110

🦋BlueIvy🦋

Lanajako mi je zao da to opet prolazis… 🤗🤗 Šaljem podrsku..
    Kod mene u prvoj trudnoći je sve samo otislo, rekla bi malo jači menstrualni bolovi, u više navrata ali kroz mozda 3h sve gotovo. Drugi put kiretaza, uspavaju te probudis se, fizički meni najbezbolnije, o psihi neću pričati. Treći put tablete+ vakum.. molila sam za te tablete jer ih nisu tad bas davali, nebi to više nikad uzela, kod mene je dugo trajalo i bolovi su bili gori nego na porodu, opet nije kod svakoga isto, zavisi i od trajanja trudnoće.. nisam poslje nijednog postupka imala neka krvarenja ni probleme… Pišem to čisto ako ti nesto znači tudje iskustvo..

Hvala ti ❤️ ma najradije bi sama - pa ako krene na loše uvijek stignem i tamo.. bas imaju praksu sad tih tableta- pogotovo kad krene- a to stvarno nema šanse ..
    Neću vas sad vise zamarati- predivan je dan ustvari- sunce.. toplo.. i ja sjedim na terasi i koliko mogu se pokušavam opustiti …

Jako mi je zaooo 😔😔😔 ali mislim da si dobro odlucila, pusti neka ide samo, i kroz koji dan odi neka te pregledaju da se uvjere da je sve cisto, ovako ce te mozda bespotrebno izmučiti a moze se mozda samo rjesiti. Zelim ti sto brzi oporavak, i sto prije da ostvariš novu trudnocu. 🙏🏻❤️

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

• Lana2110
    08. Ožujak 2025. 21:38

Nakon cijelog dana bolova i grčeva i krvi.. ipak sam otišla do bolnice.. znaci “srce” kucaaaaaa… mirovanje do utorka.. nije obecavajuca situacija.. gestacijska se je malo spustila.. ali kaže medicina nije 2+2 i svega smo vidjeli i samo pozitivni i u slučaju krvarenja sa ugruscima - odmah na hitnu ❤️

Zamia
    09. Ožujak 2025. 01:39

Lana2110

Nakon cijelog dana bolova i grčeva i krvi.. ipak sam otišla do bolnice.. znaci “srce” kucaaaaaa… mirovanje do utorka.. nije obecavajuca situacija.. gestacijska se je malo spustila.. ali kaže medicina nije 2+2 i svega smo vidjeli i samo pozitivni i u slučaju krvarenja sa ugruscima - odmah na hitnu ❤️

Ovo su divneee vijesti!!! 😍😍❤️ jako sam sretna zbog tebe i bebiceeee!🙏🏻 Bogu hvala da srčeko kuca i da je sve dobro.❤️🧸

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

Anica88
    09. Ožujak 2025. 07:16

Lana2110

Vauuuu 🥳 koja lijepa vijest za dobro jutro 😊

Sretnooo, cijeli forum navija za tebe i bebu 🤞🤞🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Lana2110
    09. Ožujak 2025. 07:25

Jako me to iznenadilo kako se bori ❤️ nije bas naravno najbolja situacija..ali daje šansu sto je meni najvažnije 😁😁 hvala vam 

• crox
    09. Ožujak 2025. 07:39

Ako srce kuca, ja mislim da ce to sve biti ok, samo uzimaj progesteron i strogo lezi! Ovo je zaista cudo, drzimo fige. ❤️

• 🦋BlueIvy🦋
    09. Ožujak 2025. 08:04

Stvarno lijepe vijesti... Nadam se da ce sve nakraju izaći na dobro... Zbilja je borac... Istina je to sto kazu, nista nije tako jednostavno kako se cini na prvu, postoji i razlog zasto su i startu rekli da cekas bez obzira na betu... Mene samo zanima jesu ti dali bilo kakvo objasnjenje, sto bi moglo biti ili do cega?

11/18 - blighted
    3/20 - missed ab
    7/22 - missed ab
    10/23 🩷E

• Lana2110
    09. Ožujak 2025. 08:15

🦋BlueIvy🦋

Stvarno lijepe vijesti… Nadam se da ce sve nakraju izaći na dobro… Zbilja je borac… Istina je to sto kazu, nista nije tako jednostavno kako se cini na prvu, postoji i razlog zasto su i startu rekli da cekas bez obzira na betu… Mene samo zanima jesu ti dali bilo kakvo objasnjenje, sto bi moglo biti ili do cega?

Bok, ovako piše na nalazu : dijagnoza naravno : prijeteći pobačaj, u kavumu se prikazuje pravilna GV i ZV s odjekom za plod, CRL 3mm - još nejasne embriokardije- ovo naravno je isto li la.. dojma da se formirao retroplacentalni hematom.
    Moj ginekolog u petak je rekao da nema hematoma, nema odjeka.. i da je CRL 4.3 mm.. ona je jučer rekla da je u mm teško procijeniti - da nije to 100 % kad je tako maleno.. magnezij, folna, duphaston, prenatalni vitamini .. i samo je rekla situacija nije bajna, no mi smo se tu svega nagledali i ne mogu reci ništa.. nekad bude super, nekad ne …

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani