Meni je krenula svježa krv jutros.. E sad.. čekati doma ili ići u bolnicu? Imam bolove u trbuhu.. ledjima.. tako da neće na dobro.. jedino nisam pametna da pričekam prvo doma da možda sama obavim ili ipak do bolnice- strah me je da nebi nešto na živo radili.. imam nagon na ići na wc .. ali ne mogu :(( dodjem na wc i ništa - samo broj 1 obavim i onda je svježa krv .. sama sam doma tako da bi sama trebala i do bolnice..
A joooj 😔😔😔
Jako mi je zao 😔
Ne znam ima li potreba ici do bolnice, ali ja bi otisla bas iz razloga jer si sama doma pa da se ne bi nesto desilo… ili bi zvala muza da dodje doma da me pazi
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Meni je krenula svježa krv jutros.. E sad.. čekati doma ili ići u bolnicu? Imam bolove u trbuhu.. ledjima.. tako da neće na dobro.. jedino nisam pametna da pričekam prvo doma da možda sama obavim ili ipak do bolnice- strah me je da nebi nešto na živo radili.. imam nagon na ići na wc .. ali ne mogu :(( dodjem na wc i ništa - samo broj 1 obavim i onda je svježa krv .. sama sam doma tako da bi sama trebala i do bolnice..
Jako mi je žao što prolazis kroz sve to ali ja bi sigurno otisla odma doktoru, neka te pregledaju zbog tvoje sigurnosti i zdravlja...
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Lana, zao mi je. Nisam upratila kolika ti je trudnoca, ako je veca onda su male sanse da se samo iscisti i mislim da ces trebati kiretazu. U svakom slucaju ja bih trazila taj postupak i svi ga rade sa anestezijom totalnom (imala sam jednu i ja i apsolutno bezbolno fizicki, psiha je nesto drugo).
Jer i ako pustis prirodno, postoji sansa da ces se napatiti i opet kasnije morati na postupak. Sretno! 🍀
Lana, zao mi je. Nisam upratila kolika ti je trudnoca, ako je veca onda su male sanse da se samo iscisti i mislim da ces trebati kiretazu. U svakom slucaju ja bih trazila taj postupak i svi ga rade sa anestezijom totalnom (imala sam jednu i ja i apsolutno bezbolno fizicki, psiha je nesto drugo).
Jer i ako pustis prirodno, postoji sansa da ces se napatiti i opet kasnije morati na postupak. Sretno! 🍀
Ma prošla već prošle godine u 8 mjesecu spontani- samo me poslali doma sa tabletama da to sama obavim..
tablete ne želim nikako- a kiretazu je u zadnje vrijeme očito teško dobiti.. popila sam ibuprofen i mirujem.. kćer mladja mi ide na druženje oko 14.. pa ću vidjeti kako će biti do tada pa onda do ZG ..
Lana jako mi je zao da to opet prolazis... 🤗🤗 Šaljem podrsku..
Kod mene u prvoj trudnoći je sve samo otislo, rekla bi malo jači menstrualni bolovi, u više navrata ali kroz mozda 3h sve gotovo. Drugi put kiretaza, uspavaju te probudis se, fizički meni najbezbolnije, o psihi neću pričati. Treći put tablete+ vakum.. molila sam za te tablete jer ih nisu tad bas davali, nebi to više nikad uzela, kod mene je dugo trajalo i bolovi su bili gori nego na porodu, opet nije kod svakoga isto, zavisi i od trajanja trudnoće.. nisam poslje nijednog postupka imala neka krvarenja ni probleme... Pišem to čisto ako ti nesto znači tudje iskustvo..
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Lanajako mi je zao da to opet prolazis… 🤗🤗 Šaljem podrsku..
Kod mene u prvoj trudnoći je sve samo otislo, rekla bi malo jači menstrualni bolovi, u više navrata ali kroz mozda 3h sve gotovo. Drugi put kiretaza, uspavaju te probudis se, fizički meni najbezbolnije, o psihi neću pričati. Treći put tablete+ vakum.. molila sam za te tablete jer ih nisu tad bas davali, nebi to više nikad uzela, kod mene je dugo trajalo i bolovi su bili gori nego na porodu, opet nije kod svakoga isto, zavisi i od trajanja trudnoće.. nisam poslje nijednog postupka imala neka krvarenja ni probleme… Pišem to čisto ako ti nesto znači tudje iskustvo..
Hvala ti ❤️ ma najradije bi sama - pa ako krene na loše uvijek stignem i tamo.. bas imaju praksu sad tih tableta- pogotovo kad krene- a to stvarno nema šanse ..
Neću vas sad vise zamarati- predivan je dan ustvari- sunce.. toplo.. i ja sjedim na terasi i koliko mogu se pokušavam opustiti …
Lanajako mi je zao da to opet prolazis… 🤗🤗 Šaljem podrsku..
Kod mene u prvoj trudnoći je sve samo otislo, rekla bi malo jači menstrualni bolovi, u više navrata ali kroz mozda 3h sve gotovo. Drugi put kiretaza, uspavaju te probudis se, fizički meni najbezbolnije, o psihi neću pričati. Treći put tablete+ vakum.. molila sam za te tablete jer ih nisu tad bas davali, nebi to više nikad uzela, kod mene je dugo trajalo i bolovi su bili gori nego na porodu, opet nije kod svakoga isto, zavisi i od trajanja trudnoće.. nisam poslje nijednog postupka imala neka krvarenja ni probleme… Pišem to čisto ako ti nesto znači tudje iskustvo..
Hvala ti ❤️ ma najradije bi sama - pa ako krene na loše uvijek stignem i tamo.. bas imaju praksu sad tih tableta- pogotovo kad krene- a to stvarno nema šanse ..
Neću vas sad vise zamarati- predivan je dan ustvari- sunce.. toplo.. i ja sjedim na terasi i koliko mogu se pokušavam opustiti …
Jako mi je zaooo 😔😔😔 ali mislim da si dobro odlucila, pusti neka ide samo, i kroz koji dan odi neka te pregledaju da se uvjere da je sve cisto, ovako ce te mozda bespotrebno izmučiti a moze se mozda samo rjesiti. Zelim ti sto brzi oporavak, i sto prije da ostvariš novu trudnocu. 🙏🏻❤️
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Nakon cijelog dana bolova i grčeva i krvi.. ipak sam otišla do bolnice.. znaci “srce” kucaaaaaa… mirovanje do utorka.. nije obecavajuca situacija.. gestacijska se je malo spustila.. ali kaže medicina nije 2+2 i svega smo vidjeli i samo pozitivni i u slučaju krvarenja sa ugruscima - odmah na hitnu ❤️
Nakon cijelog dana bolova i grčeva i krvi.. ipak sam otišla do bolnice.. znaci “srce” kucaaaaaa… mirovanje do utorka.. nije obecavajuca situacija.. gestacijska se je malo spustila.. ali kaže medicina nije 2+2 i svega smo vidjeli i samo pozitivni i u slučaju krvarenja sa ugruscima - odmah na hitnu ❤️
Ovo su divneee vijesti!!! 😍😍❤️ jako sam sretna zbog tebe i bebiceeee!🙏🏻 Bogu hvala da srčeko kuca i da je sve dobro.❤️🧸
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Vauuuu 🥳 koja lijepa vijest za dobro jutro 😊
Sretnooo, cijeli forum navija za tebe i bebu 🤞🤞🤞
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji