Lana jako mi je zao da to opet prolazis... 🤗🤗 Šaljem podrsku..
Kod mene u prvoj trudnoći je sve samo otislo, rekla bi malo jači menstrualni bolovi, u više navrata ali kroz mozda 3h sve gotovo. Drugi put kiretaza, uspavaju te probudis se, fizički meni najbezbolnije, o psihi neću pričati. Treći put tablete+ vakum.. molila sam za te tablete jer ih nisu tad bas davali, nebi to više nikad uzela, kod mene je dugo trajalo i bolovi su bili gori nego na porodu, opet nije kod svakoga isto, zavisi i od trajanja trudnoće.. nisam poslje nijednog postupka imala neka krvarenja ni probleme... Pišem to čisto ako ti nesto znači tudje iskustvo..

11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
04/25 missed ab
Lanajako mi je zao da to opet prolazis… 🤗🤗 Šaljem podrsku..
Kod mene u prvoj trudnoći je sve samo otislo, rekla bi malo jači menstrualni bolovi, u više navrata ali kroz mozda 3h sve gotovo. Drugi put kiretaza, uspavaju te probudis se, fizički meni najbezbolnije, o psihi neću pričati. Treći put tablete+ vakum.. molila sam za te tablete jer ih nisu tad bas davali, nebi to više nikad uzela, kod mene je dugo trajalo i bolovi su bili gori nego na porodu, opet nije kod svakoga isto, zavisi i od trajanja trudnoće.. nisam poslje nijednog postupka imala neka krvarenja ni probleme… Pišem to čisto ako ti nesto znači tudje iskustvo..
Hvala ti ❤️ ma najradije bi sama - pa ako krene na loše uvijek stignem i tamo.. bas imaju praksu sad tih tableta- pogotovo kad krene- a to stvarno nema šanse ..
Neću vas sad vise zamarati- predivan je dan ustvari- sunce.. toplo.. i ja sjedim na terasi i koliko mogu se pokušavam opustiti …
Lanajako mi je zao da to opet prolazis… 🤗🤗 Šaljem podrsku..
Kod mene u prvoj trudnoći je sve samo otislo, rekla bi malo jači menstrualni bolovi, u više navrata ali kroz mozda 3h sve gotovo. Drugi put kiretaza, uspavaju te probudis se, fizički meni najbezbolnije, o psihi neću pričati. Treći put tablete+ vakum.. molila sam za te tablete jer ih nisu tad bas davali, nebi to više nikad uzela, kod mene je dugo trajalo i bolovi su bili gori nego na porodu, opet nije kod svakoga isto, zavisi i od trajanja trudnoće.. nisam poslje nijednog postupka imala neka krvarenja ni probleme… Pišem to čisto ako ti nesto znači tudje iskustvo..
Hvala ti ❤️ ma najradije bi sama - pa ako krene na loše uvijek stignem i tamo.. bas imaju praksu sad tih tableta- pogotovo kad krene- a to stvarno nema šanse ..
Neću vas sad vise zamarati- predivan je dan ustvari- sunce.. toplo.. i ja sjedim na terasi i koliko mogu se pokušavam opustiti …
Jako mi je zaooo 😔😔😔 ali mislim da si dobro odlucila, pusti neka ide samo, i kroz koji dan odi neka te pregledaju da se uvjere da je sve cisto, ovako ce te mozda bespotrebno izmučiti a moze se mozda samo rjesiti. Zelim ti sto brzi oporavak, i sto prije da ostvariš novu trudnocu. 🙏🏻❤️

🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Nakon cijelog dana bolova i grčeva i krvi.. ipak sam otišla do bolnice.. znaci “srce” kucaaaaaa… mirovanje do utorka.. nije obecavajuca situacija.. gestacijska se je malo spustila.. ali kaže medicina nije 2+2 i svega smo vidjeli i samo pozitivni i u slučaju krvarenja sa ugruscima - odmah na hitnu ❤️
Nakon cijelog dana bolova i grčeva i krvi.. ipak sam otišla do bolnice.. znaci “srce” kucaaaaaa… mirovanje do utorka.. nije obecavajuca situacija.. gestacijska se je malo spustila.. ali kaže medicina nije 2+2 i svega smo vidjeli i samo pozitivni i u slučaju krvarenja sa ugruscima - odmah na hitnu ❤️
Ovo su divneee vijesti!!! 😍😍❤️ jako sam sretna zbog tebe i bebiceeee!🙏🏻 Bogu hvala da srčeko kuca i da je sve dobro.❤️🧸

🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Vauuuu 🥳 koja lijepa vijest za dobro jutro 😊
Sretnooo, cijeli forum navija za tebe i bebu 🤞🤞🤞

🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Jako me to iznenadilo kako se bori ❤️ nije bas naravno najbolja situacija..ali daje šansu sto je meni najvažnije 😁😁 hvala vam
Ako srce kuca, ja mislim da ce to sve biti ok, samo uzimaj progesteron i strogo lezi! Ovo je zaista cudo, drzimo fige. ❤️

Stvarno lijepe vijesti... Nadam se da ce sve nakraju izaći na dobro... Zbilja je borac... Istina je to sto kazu, nista nije tako jednostavno kako se cini na prvu, postoji i razlog zasto su i startu rekli da cekas bez obzira na betu... Mene samo zanima jesu ti dali bilo kakvo objasnjenje, sto bi moglo biti ili do cega?

11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
04/25 missed ab
Stvarno lijepe vijesti… Nadam se da ce sve nakraju izaći na dobro… Zbilja je borac… Istina je to sto kazu, nista nije tako jednostavno kako se cini na prvu, postoji i razlog zasto su i startu rekli da cekas bez obzira na betu… Mene samo zanima jesu ti dali bilo kakvo objasnjenje, sto bi moglo biti ili do cega?
Bok, ovako piše na nalazu : dijagnoza naravno : prijeteći pobačaj, u kavumu se prikazuje pravilna GV i ZV s odjekom za plod, CRL 3mm - još nejasne embriokardije- ovo naravno je isto li la.. dojma da se formirao retroplacentalni hematom.
Moj ginekolog u petak je rekao da nema hematoma, nema odjeka.. i da je CRL 4.3 mm.. ona je jučer rekla da je u mm teško procijeniti - da nije to 100 % kad je tako maleno.. magnezij, folna, duphaston, prenatalni vitamini .. i samo je rekla situacija nije bajna, no mi smo se tu svega nagledali i ne mogu reci ništa.. nekad bude super, nekad ne …
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji