Meni je ranije zbog heparina, moje anamneze s koagulacijom i prethodnog spontanog… Zato sam pod povećanim okom doktora i na stalnom vadjenju krvi… U prethodnoj trudnoći prvi pregled je bio pred kraj šestog tjedna, tako da samo opušteno🤩 mučnine budu u prosjeku nekad peti, šesti tjedan, javljajte cure kojima su počele kako ste 🤭
Ja sam imala zakazan godišnji gin. pregled na dan kad sam i napravila test na trudnoću i kad mi se pokazao plus.
Ginekologica je tad izračunala trudnoću 4+5, ali se nije vidjelo ništa osim zadebljanog endometrija. Da nisam napravila test, rekla bi mi da sam ili trudna ili da moram dobiti svaki čas i da mi samo kasni.
Kako sam imala sa sobom detaljne nalaze krvi i hormona štitnjače koje sam obavila prethodni tjedan radi druge kontrole, sve je pregledala i rekla da je krvna slika odlična. Nije predlagala praćenje bete.
Pregled mi je dogovoren kad bude 8+5.
Dala mi je i Nifty promo letak i rekla da razmislim želim li se testirati jer se obavlja do 12. tt.Jeste li vi planirale raditi neki od prenatalnih testova?
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Pozdrav svima!
I ja sam mislila pričekati do prvog pregleda, ali sam nestrpljiva, pa sam vam se odlučila pridružiti.
Meni su dva digitalna testa pozitivna i dvije one trakice. S tim da je druga linija baš dosta svijetlija, ali je vidljiva u roku pet minuta. Po zadnjoj menstruaciji, jučer sam bila trudna točno tri tjedna, a mengu očekujem ( ne očekujem ) u utorak.
Od simptoma bolne grudi ( koje nikad nemam pred mengu) i grčevi i bolovi u dodnjem dijelu trbuha i leđa kao kad trebam procurit. Sinoć me uhvatila neka groznica i mislila sam da ću se razbolit, ali od jutros samo glavobolja. Ja ću pričekati još do utorka i ako ne dobijem zvat ću doktora i naručit se na pregled.Neka nas sve dragi Bog blagoslovi i da održimo naše trudnoće i dobijemo žive i zdrave bebice. ❤️
Čestitam i zahvaljujem na lijepim željama i molitvama za sve nas! Pridružujem se njima! 🙏🏻 🥰
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
Meni je ranije zbog heparina, moje anamneze s koagulacijom i prethodnog spontanog… Zato sam pod povećanim okom doktora i na stalnom vadjenju krvi… U prethodnoj trudnoći prvi pregled je bio pred kraj šestog tjedna, tako da samo opušteno🤩 mučnine budu u prosjeku nekad peti, šesti tjedan, javljajte cure kojima su počele kako ste 🤭Ja sam imala zakazan godišnji gin. pregled na dan kad sam i napravila test na trudnoću i kad mi se pokazao plus.
Ginekologica je tad izračunala trudnoću 4+5, ali se nije vidjelo ništa osim zadebljanog endometrija. Da nisam napravila test, rekla bi mi da sam ili trudna ili da moram dobiti svaki čas i da mi samo kasni.
Kako sam imala sa sobom detaljne nalaze krvi i hormona štitnjače koje sam obavila prethodni tjedan radi druge kontrole, sve je pregledala i rekla da je krvna slika odlična. Nije predlagala praćenje bete.
Dala mi je i Nifty promo letak i rekla da razmislim želim li se testirati jer se obavlja do 12. tt.Jeste li vi planirale raditi neki od prenatalnih testova?
Suprug i ja rasmatramo prenatalni test, ali cucemo preporuke ginekologa.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Meni je ranije zbog heparina, moje anamneze s koagulacijom i prethodnog spontanog… Zato sam pod povećanim okom doktora i na stalnom vadjenju krvi… U prethodnoj trudnoći prvi pregled je bio pred kraj šestog tjedna, tako da samo opušteno🤩 mučnine budu u prosjeku nekad peti, šesti tjedan, javljajte cure kojima su počele kako ste 🤭Ja sam imala zakazan godišnji gin. pregled na dan kad sam i napravila test na trudnoću i kad mi se pokazao plus.
Dala mi je i Nifty promo letak i rekla da razmislim želim li se testirati jer se obavlja do 12. tt.Jeste li vi planirale raditi neki od prenatalnih testova?Suprug i ja rasmatramo prenatalni test, ali cucemo preporuke ginekologa.
Tako i mi, cekamo prvi pregled pa da bude sve opipljivije, onda cemo dalje odlucivati Iako bi ja vrlo rado napravila
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Mislim da svima preporučuju, pogotovo onima preko 30 g. jer imaju i neku proviziju na to.
Čula sam dosta slučajeva da testiranje pokaže problem, ljudi se isekiraju, rade daljnje preglede i ispadne da je sve u redu; a bilo je i obrnutih slučajeva.
Pokazuje vjerojatnost, a ne garantira 100%, iz tog razloga, ja sam trenutno mišljenja da ne bih radila.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
Mislim da svima preporučuju, pogotovo onima preko 30 g. jer imaju i neku proviziju na to.
Čula sam dosta slučajeva da testiranje pokaže problem, ljudi se isekiraju, rade daljnje preglede i ispadne da je sve u redu; a bilo je i obrnutih slučajeva.
Pokazuje vjerojatnost, a ne garantira 100%, iz tog razloga, ja sam trenutno mišljenja da ne bih radila.
Da, kuzim. Pa ne znam, ja necu donositi jos nikakve zakljucke pogotovo jer mi je prva trudnoca, vidjet cu sta doktorica kaze… ocito nitko i nista nam ne moze 100% garantirati da ce sve biti savrseno u redu, dok na svijet ne dodje to malo biće, živo i zdravo
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Pozdrav curke! Napravila test danas i pozitivan je! Iako sutra trebam dobiti, nesto mi nije dalo mira.. Još ginekolog da potvrdi :) naime, bila sam vec trudna, u 8tj izgubila, srce je prestalo kucati, pa se nadam da će ovoga puta sve biti u redu 🙏 i nadam se da cemo se ovdje lijepo druziti 😘 jos jednom želim veliki pozdrav svima vama ovdje koliko vas god ima❤️
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Pozdrav svima!
I ja sam mislila pričekati do prvog pregleda, ali sam nestrpljiva, pa sam vam se odlučila pridružiti.
Meni su dva digitalna testa pozitivna i dvije one trakice. S tim da je druga linija baš dosta svijetlija, ali je vidljiva u roku pet minuta. Po zadnjoj menstruaciji, jučer sam bila trudna točno tri tjedna, a mengu očekujem ( ne očekujem ) u utorak.
Od simptoma bolne grudi ( koje nikad nemam pred mengu) i grčevi i bolovi u dodnjem dijelu trbuha i leđa kao kad trebam procurit. Sinoć me uhvatila neka groznica i mislila sam da ću se razbolit, ali od jutros samo glavobolja. Ja ću pričekati još do utorka i ako ne dobijem zvat ću doktora i naručit se na pregled.Neka nas sve dragi Bog blagoslovi i da održimo naše trudnoće i dobijemo žive i zdrave bebice. ❤️ Također, u pitanju je prva trudnoća.Čestitam, dobrodošla!Ja sam za vikend imala isplaniran put u Austriju, ali s obzirom da se ne osjecam najbolje, imam blage glavobolje i povisenu temperaturu, odlucila sam mirovati i provesti laganiji vikend, bez ikakve uzurbanosti. Zelim svaki rizik svesti na minimum i cuvat se koliko mogu. A za sve ostalo, dat ce Onaj gore da bude ok 🙏🏻🤗
Hvala na dobrodošlici. ❤️ I ja sam mišljenja da se treba paziti i svesti rizik na minimum. Ima vremena za sve. Koliko si ti trudna? Ja sam također odlučila provesti mirniji vikend jer mi se danas prilikom mokrenja, kad sam se obrisala pojavila kao neka sluz, smeđe boje. Znam da to žene inače imaju, ali eto, mene je uplašilo jer bi ja mengu trebala ( nadam se da neću 🙏 ) dobit u utorak. I dalje su mi prisutni bolovi u donjem dijelu trbuha, donji dio leđa i grudima. Maloprije sam išla mokrit i mrvicu svijetlo smeđeg ima na dnevnom ulošku, ali prilikom brisanja ništa. Nadam se da će bit sve u redu. 🥹
21.12.2023. zadnja M
11.01. ➕️😍
05.02. -prvi pregled, ❤️ kuca 🙏
06.03. Nifty plus - stiže nam curica 🩷
26.09.2024.- Termin porođaja 🧸🎀
08.04. -Idući pregled
Pozdrav svima!
Od simptoma bolne grudi ( koje nikad nemam pred mengu) i grčevi i bolovi u dodnjem dijelu trbuha i leđa kao kad trebam procurit. Sinoć me uhvatila neka groznica i mislila sam da ću se razbolit, ali od jutros samo glavobolja. Ja ću pričekati još do utorka i ako ne dobijem zvat ću doktora i naručit se na pregled.Neka nas sve dragi Bog blagoslovi i da održimo naše trudnoće i dobijemo žive i zdrave bebice. ❤️ Također, u pitanju je prva trudnoća.Čestitam, dobrodošla!Ja sam za vikend imala isplaniran put u Austriju, ali s obzirom da se ne osjecam najbolje, imam blage glavobolje i povisenu temperaturu, odlucila sam mirovati i provesti laganiji vikend, bez ikakve uzurbanosti. Zelim svaki rizik svesti na minimum i cuvat se koliko mogu. A za sve ostalo, dat ce Onaj gore da bude ok 🙏🏻🤗Hvala na dobrodošlici. ❤️ I ja sam mišljenja da se treba paziti i svesti rizik na minimum. Ima vremena za sve. Koliko si ti trudna? Ja sam također odlučila provesti mirniji vikend jer mi se danas prilikom mokrenja, kad sam se obrisala pojavila kao neka sluz, smeđe boje. Znam da to žene inače imaju, ali eto, mene je uplašilo jer bi ja mengu trebala ( nadam se da neću 🙏 ) dobit u utorak. I dalje su mi prisutni bolovi u donjem dijelu trbuha, donji dio leđa i grudima. Maloprije sam išla mokrit i mrvicu svijetlo smeđeg ima na dnevnom ulošku, ali prilikom brisanja ništa. Nadam se da će bit sve u redu. 🥹
Isto to je meni bilo, i to je sasvim normalno - ako se u vrijeme kada ocekujes menstruaciju to pojavi, oskudno krvarenje koje je roskasto il smeđkasto - najvjerojatnije je rijec o implantacijskom krvarenju. Samo je vazno da nije obilno i da traje jako kratko, dan-dva.
Ja sam sad 4+5, jaaaako nestrpljivo ocekujem prvi pregled. Moramo biti pozitivne i vjerovati da ce sve biti dobro
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Pozdrav curke! Napravila test danas i pozitivan je! Iako sutra trebam dobiti, nesto mi nije dalo mira.. Još ginekolog da potvrdi :)naime, bila sam vec trudna, u 8tj izgubila, srce je prestalo kucati, pa se nadam da će ovoga puta sve biti u redu 🙏 i nadam se da cemo se ovdje lijepo druziti 😘 jos jednom želim veliki pozdrav svima vama ovdje koliko vas god ima❤️
Cestitam, dobrodosla ❤️
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji