Pozdrav curke! Napravila test danas i pozitivan je! Iako sutra trebam dobiti, nesto mi nije dalo mira.. Još ginekolog da potvrdi :)naime, bila sam vec trudna, u 8tj izgubila, srce je prestalo kucati, pa se nadam da će ovoga puta sve biti u redu 🙏 i nadam se da cemo se ovdje lijepo druziti 😘 jos jednom želim veliki pozdrav svima vama ovdje koliko vas god ima❤️
Dobrodošla 😍
Bas mi je zao zbog prethodne trudnoce, pokusavam takve mogucnosti da iskljucim. Srecno 💓
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Pozdrav curke! Napravila test danas i pozitivan je! Iako sutra trebam dobiti, nesto mi nije dalo mira.. Još ginekolog da potvrdi :)naime, bila sam vec trudna, u 8tj izgubila, srce je prestalo kucati, pa se nadam da će ovoga puta sve biti u redu 🙏 i nadam se da cemo se ovdje lijepo druziti 😘 jos jednom želim veliki pozdrav svima vama ovdje koliko vas god ima❤️
Zbog tebe sam uletila na temu jer sam čirnula grupu sezonskih beba gdje sam spadala. JAKO,JAKO mi je drago da si dočekala plus nakon onoga 25.7 što je bilo. Želim ti da ti bude najdosadnija i najškolskija trudnoća od srca. Kada to čudo dođe na svijet,sve što si do sada prošla će ti postati davna prošlost i zaboravit ćeš. Moja princeza evo leži nasuprot mene,imale smo carski rez pa čekamo otpust iz bolnice,mazimo se,lijepo papamo i super nam je.
Svakoj na temi želim uredne trudnoće sa što manje i bez ikakvih komplikacija i da sretno i uspješno na svijet donesete male anđelčiće. I kada mislite da ne možete sve to-u trenutku kada prvi puta primite to malo čudo u ruke ćete zapravo spoznati svoju snagu. Držite se i uživajte u trudnoći maksimalno 🫶😁
Zbog tebe sam uletila na temu jer sam čirnula grupu sezonskih beba gdje sam spadala. JAKO,JAKOmi je drago da si dočekala plus nakon onoga 25.7 što je bilo. Želim ti da ti bude najdosadnija i najškolskija trudnoća od srca. Kada to čudo dođe na svijet,sve što si do sada prošla će ti postati davna prošlost i zaboravit ćeš. Moja princeza evo leži nasuprot mene,imale smo carski rez pa čekamo otpust iz bolnice,mazimo se,lijepo papamo i super nam je.
Svakoj na temi želim uredne trudnoće sa što manje i bez ikakvih komplikacija i da sretno i uspješno na svijet donesete male anđelčiće. I kada mislite da ne možete sve to-u trenutku kada prvi puta primite to malo čudo u ruke ćete zapravo spoznati svoju snagu. Držite se i uživajte u trudnoći maksimalno 🫶😁
Draga hvala, znala sam nekad uletit u onu grupu i tražit tvoje komentare ali te nikako nisam mogla naci. Drago mi je jako sto je sve u redu s vama😘 ja sam se i djecala uzasno loše, sada sam to, i ima vec, prebrodila, jednostavno moras krenit dalje i nekako si slozit u glavi da je tako moralo biti i da ce biti još bolje. Valjda ce ovog puta biti dobro!!💗‼️
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Pozdrav curke! Napravila test danas i pozitivan je! Iako sutra trebam dobiti, nesto mi nije dalo mira.. Još ginekolog da potvrdi :)naime, bila sam vec trudna, u 8tj izgubila, srce je prestalo kucati, pa se nadam da će ovoga puta sve biti u redu 🙏 i nadam se da cemo se ovdje lijepo druziti 😘 jos jednom želim veliki pozdrav svima vama ovdje koliko vas god ima❤️Cestitam, dobrodosla ❤️
💗
11.01. ➕
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Pozdrav curke! Napravila test danas i pozitivan je! Iako sutra trebam dobiti, nesto mi nije dalo mira.. Još ginekolog da potvrdi :)naime, bila sam vec trudna, u 8tj izgubila, srce je prestalo kucati, pa se nadam da će ovoga puta sve biti u redu 🙏 i nadam se da cemo se ovdje lijepo druziti 😘 jos jednom želim veliki pozdrav svima vama ovdje koliko vas god ima❤️Dobrodošla 😍
Bas mi je zao zbog prethodne trudnoce, pokusavam takve mogucnosti da iskljucim. Srecno 💓
❤️ Nemoj ni misliti o icemu takvom. Bit će sve kako mora biti 🙏
11.01. ➕
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Mene od jutros bole ledja i dno stomaka, a mislila sam.da je to samo za proslu sedmicu karakteristicno. Nadam se da je sve ok
I osjecam.blagu mucninu
Mislim da je normalno da se bolovi javljaju jer se maternica siri, mene je zadnja dva tri dana manje bolilo i od sinoc sam pocela osjecati jace probadanje..evo jutros isto malo. Meni isto neka muka, osjecaj kao da sam se napila vecer prije pa mi se ujutro gadi sve
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Mene od jutros bole ledja i dno stomaka, a mislila sam.da je to samo za proslu sedmicu karakteristicno. Nadam se da je sve ok
I osjecam.blagu mucninuMislim da je normalno da se bolovi javljaju jer se maternica siri, mene je zadnja dva tri dana manje bolilo i od sinoc sam pocela osjecati jace probadanje..evo jutros isto malo. Meni isto neka muka, osjecaj kao da sam se napila vecer prije pa mi se ujutro gadi sve
E istooo
Kao da sam mamurna. Najslicnije tome
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
Evo ja sam danas bila na prvom pregledu (5+3 iako sam ja po aplikaciji izračunala 5+4) i vidjela sam samo pravilna gestacijska sa zumanjcanom vrećicom. Plod se nije vidio pa me narucila za 10 dana i rekla je da bi se tad trebalo sve vidjeti. Isti tako mi je rekla da mogu vadit betu danas i prekosutra da mirna čekam taj pregled. To bi onda kao značilo da se plod dobro razvija ako beta poduplano raste?
👩🏼 30
👨🏻 30
1. trudnoća
5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
Termin poroda: 12.9. 🙏🏼
Evo ja sam danas bila na prvom pregledu (5+3 iako sam ja po aplikaciji izračunala 5+4) i vidjela sam samo pravilna gestacijska sa zumanjcanom vrećicom. Plod se nije vidio pa me narucila za 10 dana i rekla je da bi se tad trebalo sve vidjeti. Isti tako mi je rekla da mogu vadit betu danas i prekosutra da mirna čekam taj pregled. To bi onda kao značilo da se plod dobro razvija ako beta poduplano raste?
Sto se tiče pregleda mislim da je to u redu. A što se tiče bete stvarno nisam upucena. Ja nisam nista vadila, cekam prvi pregled. Sada se samo opusti i mirna cekaj iduci pregled 🥰
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji