Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Leptirko22

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

teicaa02

Uh nadam se da će sve bit dobro uz Božju pomoć🙏🏼 i vama i meni 🤍
    Odakle ste cure? Ima li ko iz Splita pa da mi preporuci dobrog ginekologa? Svakako cu vodit trudnoću privatno u Cita al znam da moram imat i svoga socijalnog ginekologa zbog uputnica i svega kasnije.

Ja sam u grupi ljetne bebe, jer mi je termin pocetak 9og mj. Isto vodim u Cita i isto trazim ginekologa 🤣🤣

Jeleenaa

Broj poruka: 284

Prijavi adminu

Ja sam žene tek juĉe osjetila neke jače simptome. Sva sam malaksala, smetaju mi cigarete (nisam pušaĉ), kafu obozavam a svaki dan mi je sve ruznija. Glavobolja, mucnina bez povracanja i malo sam.plakala 🤣, a nisam bas sigurna zasto

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

pčeliCa300

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

Meni za sada jos nista ne smeta, ali sam stalno umorna. Vikendom obvezno popodne spavam, a tijekom tjedna zaspim jako rano navecer. Pazite li što jedete i u kojoj mjeri? Npr. Salame, meki sirevi, tuna ili sl. I pijete li kavu? 

Matejaa95

Broj poruka: 349

Prijavi adminu

Boook curee. Rana trudnoca. Usla u 5 tj. Smeckasto na papiru 2 putaa al nista strasno. U prvoj trudnoci mi nije bilo tako pa sam malo u strahu. Osim toga ništa napuhana i razdražljiva 🤣🤣 imam curicu od 2 ipo godineee i razmišljam kako ce to sve biti kad rodim🤣🤣

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Jeleenaa

Prijavi adminu

pčeliCa300

Meni za sada jos nista ne smeta, ali sam stalno umorna. Vikendom obvezno popodne spavam, a tijekom tjedna zaspim jako rano navecer. Pazite li što jedete i u kojoj mjeri? Npr. Salame, meki sirevi, tuna ili sl. I pijete li kavu?

Uglavnom pravim domace, tako da to ne jedem
    A kafu pijem. Procitala sam da do 2 soljice dnevno ne smetaju. Ali kako je krenulo zgadice mi se 🤣

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    Čekamo dječaka 💙
    28.8. Naredni pregled ❤️

Kejti0000

Broj poruka: 241

Prijavi adminu

Jesi li počela piti prenatalne kapsule?Ja sam izbacila prvo kavu, a odnedavno i čajeve jer vidim da ih dosta nepovoljno utječe, čak i kamilica za koju sam smatrala da je najblaža. 
    Nastojim jesti što više voća, a povrće i inače jedem raznoliko i na dnevnoj bazi. Za Božić sam jela dosta kolača i tešku hranu, tako da sad pazim da ne nabacam kg na samom početku jer sam fizičku aktivnost skroz smanjila. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

Jeleenaa

Prijavi adminu

Matejaa95

Boook curee. Rana trudnoca. Usla u 5 tj. Smeckasto na papiru 2 putaa al nista strasno. U prvoj trudnoci mi nije bilo tako pa sam malo u strahu. Osim toga ništa napuhana i razdražljiva 🤣🤣 imam curicu od 2 ipo godineee i razmišljam kako ce to sve biti kad rodim🤣🤣

Dobro nam došla 😊😊

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    Čekamo dječaka 💙
    28.8. Naredni pregled ❤️

Jeleenaa

Prijavi adminu

Kejti0000

Jesi li počela piti prenatalne kapsule?Ja sam izbacila prvo kavu, a odnedavno i čajeve jer vidim da ih dosta nepovoljno utječe, čak i kamilica za koju sam smatrala da je najblaža.
    Nastojim jesti što više voća, a povrće i inače jedem raznoliko i na dnevnoj bazi. Za Božić sam jela dosta kolača i tešku hranu, tako da sad pazim da ne nabacam kg na samom početku jer sam fizičku aktivnost skroz smanjila.

Ne znam kome je upuceno, ali odgovoricu haha
    Ja sam u pripremi popila 2 kutije femibiona 2 i inofolic. Sada ne pijem nista cekam pregled.Djevojke ne bi bilo lose da svaka u opisu napisemo kada smo dobile plusic i nas pregled. Hvala Bogu sve nas je vise pa je tesko upamtiti. 😊

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    Čekamo dječaka 💙
    28.8. Naredni pregled ❤️

Matejaa95

Broj poruka: 349

Prijavi adminu

Jeleenaa

Kejti0000

Ja sam u pripremi popila 2 kutije femibiona 2 i inofolic. Sada ne pijem nista cekam pregled.Djevojke ne bi bilo lose da svaka u opisu napisemo kada smo dobile plusic i nas pregled. Hvala Bogu sve nas je vise pa je tesko upamtiti. 😊

Kako se stavi taj opis dole?😀

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Kejti0000

Broj poruka: 241

Prijavi adminu

Jeleenaa

Kejti0000

Da, da, tebe sam pitala. 😊
    Bilo bi dobro da vec pocnes piti, npr. Novalac, Elenatal ili nesto slično. Mislim da ces biti puno odmornija i imati vise energije. Svakako ce ti nesto od toga i preporuciti. Jako je bitno i zbog razvoja ploda. Meni je preporucen Elenatal i pijem otkad mi je pokazalo +. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.