Evo da se i ja pridružim forumu 😁
Nakon godine ipo pokušavanja napokon smo 5.1. dobili svoj + (jedan dan kašnjenja). Taj dan sam vadila betu i bila je 250, nakon tri dana je bila 1060 pa opet nakon dva dana 2400. Po tome je zasad sve okej 😁
Prvi pregled mi je već 15.1.
Sad gledam da su vama pregledi kasnije pa pretpostavljam da se neće puno vidjeti kod mene 😕
Pozdrav! 🤗
Mislim da se tek u 6. tjednu nešto vidi, pa čak i srce čuje.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Da, svjesna sam toga.
Imam nabrekle grudi, pojačanu sluz, napuhnuta sam i san mi je isprekidan (ugl. jer moram na wc, a pokusavam trpiti da se ne rashladim). Ponekad me uhvati lagana žgaravica, ali većina toga mi se znala i ranije događati, a nisam bila trudna.
Što se hormona tiče, moji divljaju cijeli život (Hashimoto), tako da u tom smislu zasad ništa novo. 🤣
Mozda je do hasimota. Probaj mozda jos jedan test pa ako bude negativan provjeri sa ginekologom sta je u pitanju.
Ima nas vec par na temi sto je jako lijepo 😍
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Bas ne znam kada reci. Sacekacu pregled da cujem prvo misljenje doktora i sta on kaze na osnovu moga posla. Svakako ne bih da budem licemjerna i da se skonta a ja da sutim. Ja nikome nisam rekla ni za pozitivaj test 🤣 jeste li vi?Ni mi nismo nikome rekli 🙏🏽 a ugovor imam takoder na odredeno.. isto smo isli pod cijenu posla, ne zelimo cekati toliko dugo zbog ugovoraJa sam danas usla u 5 nedelju, a vidim da neko ne govori ni prije 12. Ja cu morati reci najblizima nakon pregleda, ako bude sve u redu, a vjerovatno i poslodavcu.
Najbolje da smo cekale ugovor, pa onda mozda ne bi islo ovako glatko. Za sve nas onaj gore ima planJa isto cekam prvi pregled pa cu biti pametnija nakon toga… zvala sam ginekologinju, pregled mi je 25.1. 😁 ko ce docekat 🥹
Sto se tice toga kad reci, naravno svi se nadamo da ce biti sve ok i razmisljamo pozitivno, ali nitko ne garantira da ce i nakon npr 12.tjedna biti sve savrseno u redu, tako da… kada osjecate da to zelite i/ili (morate) podijeliti, tako napravite 😊
Kako kazu, mi planiramo - Bog se smije 😊
Ja moram, zbog opisa posla, u suprotnom bih to drzala za sebe i bliznje..
bas to, mi planiramo, a Netko drugi sve zna.. u Njegove ruke sve 🙏🏽🤗
*rani spontani- 01.24
Al mi je cudno kasni mi 11 dana imam bolne grudi na dodir bolove u trbuhu kao da cu dobiti,iscjedak imam malo pojacan normalan bjeli iscjedak a test negativan koji sam radila navecer
Pa jesi li uradila test jutros?
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
Al mi je cudno kasni mi 11 dana imam bolne grudi na dodir bolove u trbuhu kao da cu dobiti,iscjedak imam malo pojacan normalan bjeli iscjedak a test negativan koji sam radila navecerPa jesi li uradila test jutros?Nisam al neznam dali mi se isplati u opce da radim
Pa ako sumnjas najbolje uradi da ne razbijas glavu.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji