Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Kejti0000

Broj poruka: 241

Prijavi adminu

teicaa02

Evo da se i ja pridružim forumu 😁
    Nakon godine ipo pokušavanja napokon smo 5.1. dobili svoj + (jedan dan kašnjenja). Taj dan sam vadila betu i bila je 250, nakon tri dana je bila 1060 pa opet nakon dva dana 2400. Po tome je zasad sve okej 😁
    Prvi pregled mi je već 15.1.
    Sad gledam da su vama pregledi kasnije pa pretpostavljam da se neće puno vidjeti kod mene 😕

Pozdrav! 🤗
    Mislim da se tek u 6. tjednu nešto vidi, pa čak i srce čuje. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

Jeleenaa

Broj poruka: 284

Prijavi adminu

Kejti0000

Da, svjesna sam toga.
    Imam nabrekle grudi, pojačanu sluz, napuhnuta sam i san mi je isprekidan (ugl. jer moram na wc, a pokusavam trpiti da se ne rashladim). Ponekad me uhvati lagana žgaravica, ali većina toga mi se znala i ranije događati, a nisam bila trudna.
    Što se hormona tiče, moji divljaju cijeli život (Hashimoto), tako da u tom smislu zasad ništa novo. 🤣

Mozda je do hasimota. Probaj mozda jos jedan test pa ako bude negativan provjeri sa ginekologom sta je u pitanju. 
    Ima nas vec par na temi sto je jako lijepo 😍

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

• curka2312

Broj poruka: 120

Prijavi adminu

ivonab2306

Jeleenaa

curka2312

Jeleenaa

Bas ne znam kada reci. Sacekacu pregled da cujem prvo misljenje doktora i sta on kaze na osnovu moga posla. Svakako ne bih da budem licemjerna i da se skonta a ja da sutim. Ja nikome nisam rekla ni za pozitivaj test 🤣 jeste li vi?
    Ni mi nismo nikome rekli 🙏🏽 a ugovor imam takoder na odredeno.. isto smo isli pod cijenu posla, ne zelimo cekati toliko dugo zbog ugovora
    Ja sam danas usla u 5 nedelju, a vidim da neko ne govori ni prije 12. Ja cu morati reci najblizima nakon pregleda, ako bude sve u redu, a vjerovatno i poslodavcu.
    Najbolje da smo cekale ugovor, pa onda mozda ne bi islo ovako glatko. Za sve nas onaj gore ima plan
    Ja isto cekam prvi pregled pa cu biti pametnija nakon toga… zvala sam ginekologinju, pregled mi je 25.1. 😁 ko ce docekat 🥹
    Sto se tice toga kad reci, naravno svi se nadamo da ce biti sve ok i razmisljamo pozitivno, ali nitko ne garantira da ce i nakon npr 12.tjedna biti sve savrseno u redu, tako da… kada osjecate da to zelite i/ili (morate) podijeliti, tako napravite 😊
    Kako kazu, mi planiramo - Bog se smije 😊

Ja moram, zbog opisa posla, u suprotnom bih to drzala za sebe i bliznje.. 
    bas to, mi planiramo, a Netko drugi sve zna.. u Njegove ruke sve 🙏🏽🤗

*rani spontani- 01.24

• Gabi1304

Broj poruka: 89

Prijavi adminu

Al mi je cudno kasni mi 11 dana imam bolne grudi na dodir bolove u trbuhu kao da cu dobiti,iscjedak imam malo pojacan normalan bjeli iscjedak a  test negativan koji sam radila navecer

Jeleenaa

Prijavi adminu

Gabi1304

Al mi je cudno kasni mi 11 dana imam bolne grudi na dodir bolove u trbuhu kao da cu dobiti,iscjedak imam malo pojacan normalan bjeli iscjedak a test negativan koji sam radila navecer

Pa jesi li uradila test jutros?

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    Čekamo dječaka 💙
    28.8. Naredni pregled ❤️

• Gabi1304

Prijavi adminu

Jeleenaa

Gabi1304

Al mi je cudno kasni mi 11 dana imam bolne grudi na dodir bolove u trbuhu kao da cu dobiti,iscjedak imam malo pojacan normalan bjeli iscjedak a test negativan koji sam radila navecer

Nisam al neznam dali mi se isplati u opce da radim 

Jeleenaa

Prijavi adminu

Gabi1304

Jeleenaa

Gabi1304

Nisam al neznam dali mi se isplati u opce da radim

Pa ako sumnjas najbolje uradi da ne razbijas glavu.

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    Čekamo dječaka 💙
    28.8. Naredni pregled ❤️

• Gabi1304

Prijavi adminu

Pa neznam vidjet cu mozda napravim cekat cu jos par dana ako vidim da je i dalje nema napravim.

Jeleenaa

Prijavi adminu

https://ibb.co/LSntsws
    Evo da vidis moj test na drugi dan izostanka. Dosta debela linija. Tako da mislim da ti je moralo pokazati

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    Čekamo dječaka 💙
    28.8. Naredni pregled ❤️

pčeliCa300

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

Gabi1304

Pa neznam vidjet cu mozda napravim cekat cu jos par dana ako vidim da je i dalje nema napravim.

Ne znam zasto cekati, napravi test. Nakon sto ti 11 dana kasni ili si trudna ili nisi...mi ti ne možemo potvrditi trudnocu. Ako ti inace ne kasni javi se ginekologu i ako treba odi na pregled.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.