Jeleenaa- 4+3, s tim da je ovulacija izgleda bila malo ranije, znači možda koji dan više. Postala sam svjesna kad sam danas vidjela točkicu na uzv-u, a mislim da ću biti najsvjesnija večeras kad se krenem pikati Clexaneom 🤣🫣
PčeliCa300- to ti je dovoljan simptom, rano je još za neke izražene simptome, a i svaka trudnoća je različita (moj glavni simptom ovih dana je često podrigivanje, jedva se suzdržavam🤭 🙈🙈). P.S. i meni su se smanjili grčevi…Tebi su dosta rano zakazali pregled. Voljela bih i ja, ali ovako mozda se bude vise vidjelo.
Ne znam od koje nedelje krecu mucnine?
Mislim da bi mogle početi (ako uopće počnu) oko 6tt
Jeleenaa- 4+3, s tim da je ovulacija izgleda bila malo ranije, znači možda koji dan više. Postala sam svjesna kad sam danas vidjela točkicu na uzv-u, a mislim da ću biti najsvjesnija večeras kad se krenem pikati Clexaneom 🤣🫣
PčeliCa300- to ti je dovoljan simptom, rano je još za neke izražene simptome, a i svaka trudnoća je različita (moj glavni simptom ovih dana je često podrigivanje, jedva se suzdržavam🤭 🙈🙈). P.S. i meni su se smanjili grčevi…Tebi su dosta rano zakazali pregled. Voljela bih i ja, ali ovako mozda se bude vise vidjelo.
Ne znam od koje nedelje krecu mucnine?Mislim da bi mogle početi (ako uopće počnu) oko 6tt
Znaci da se nadam od iduce nedelje. Voljela bih da obavim pregled i ako sve bude u redu da kazem sefu. Da me mucnine ne preduhitre
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Meni je ranije zbog heparina, moje anamneze s koagulacijom i prethodnog spontanog... Zato sam pod povećanim okom doktora i na stalnom vadjenju krvi... U prethodnoj trudnoći prvi pregled je bio pred kraj šestog tjedna, tako da samo opušteno🤩 mučnine budu u prosjeku nekad peti, šesti tjedan, javljajte cure kojima su počele kako ste 🤭
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Ne znam od koje nedelje krecu mucnine?Mislim da bi mogle početi (ako uopće počnu) oko 6tt
Znaci da se nadam od iduce nedelje. Voljela bih da obavim pregled i ako sve bude u redu da kazem sefu. Da me mucnine ne preduhitre
Ja ih isto stalno ocekujem i nadam se da ce biti barem nakon pregleda (da ako trebam zamolim za bolovanje). Ja sam po M otprilike 5tt a po ovulaciju i koji dan više. Nakon pregleda sam mislila staviti onu trakicu u potpis
Znaci da se nadam od iduce nedelje. Voljela bih da obavim pregled i ako sve bude u redu da kazem sefu. Da me mucnine ne preduhitreJa ih isto stalno ocekujem i nadam se da ce biti barem nakon pregleda (da ako trebam zamolim za bolovanje). Ja sam po M otprilike 5tt a po ovulaciju i koji dan više. Nakon pregleda sam mislila staviti onu trakicu u potpis
Kakvu trakicu? Nisam upucena
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
Pozdrav svima!
I ja sam mislila pričekati do prvog pregleda, ali sam nestrpljiva, pa sam vam se odlučila pridružiti.
Meni su dva digitalna testa pozitivna i dvije one trakice. S tim da je druga linija baš dosta svijetlija, ali je vidljiva u roku pet minuta. Po zadnjoj menstruaciji, jučer sam bila trudna točno tri tjedna, a mengu očekujem ( ne očekujem ) u utorak.
Od simptoma bolne grudi ( koje nikad nemam pred mengu) i grčevi i bolovi u dodnjem dijelu trbuha i leđa kao kad trebam procurit. Sinoć me uhvatila neka groznica i mislila sam da ću se razbolit, ali od jutros samo glavobolja. Ja ću pričekati još do utorka i ako ne dobijem zvat ću doktora i naručit se na pregled. Neka nas sve dragi Bog blagoslovi i da održimo naše trudnoće i dobijemo žive i zdrave bebice. ❤️
21.12.2023. zadnja M
11.01. ➕️😍
05.02. -prvi pregled, ❤️ kuca 🙏
06.03. Nifty plus - stiže nam curica 🩷
26.09.2024.- Termin porođaja 🧸🎀
08.04. -Idući pregled
Znaci da se nadam od iduce nedelje. Voljela bih da obavim pregled i ako sve bude u redu da kazem sefu. Da me mucnine ne preduhitreJa ih isto stalno ocekujem i nadam se da ce biti barem nakon pregleda (da ako trebam zamolim za bolovanje). Ja sam po M otprilike 5tt a po ovulaciju i koji dan više. Nakon pregleda sam mislila staviti onu trakicu u potpisKakvu trakicu? Nisam upucena
Ma ona traka koju cure stave za pracenje u kojem si tjednu
Pozdrav svima!
I ja sam mislila pričekati do prvog pregleda, ali sam nestrpljiva, pa sam vam se odlučila pridružiti.
Meni su dva digitalna testa pozitivna i dvije one trakice. S tim da je druga linija baš dosta svijetlija, ali je vidljiva u roku pet minuta. Po zadnjoj menstruaciji, jučer sam bila trudna točno tri tjedna, a mengu očekujem ( ne očekujem ) u utorak.
Od simptoma bolne grudi ( koje nikad nemam pred mengu) i grčevi i bolovi u dodnjem dijelu trbuha i leđa kao kad trebam procurit. Sinoć me uhvatila neka groznica i mislila sam da ću se razbolit, ali od jutros samo glavobolja. Ja ću pričekati još do utorka i ako ne dobijem zvat ću doktora i naručit se na pregled.Neka nas sve dragi Bog blagoslovi i da održimo naše trudnoće i dobijemo žive i zdrave bebice. ❤️ Također, u pitanju je prva trudnoća.
21.12.2023. zadnja M
11.01. ➕️😍
05.02. -prvi pregled, ❤️ kuca 🙏
06.03. Nifty plus - stiže nam curica 🩷
26.09.2024.- Termin porođaja 🧸🎀
08.04. -Idući pregled
Pozdrav svima!
Od simptoma bolne grudi ( koje nikad nemam pred mengu) i grčevi i bolovi u dodnjem dijelu trbuha i leđa kao kad trebam procurit. Sinoć me uhvatila neka groznica i mislila sam da ću se razbolit, ali od jutros samo glavobolja. Ja ću pričekati još do utorka i ako ne dobijem zvat ću doktora i naručit se na pregled.Neka nas sve dragi Bog blagoslovi i da održimo naše trudnoće i dobijemo žive i zdrave bebice. ❤️ Također, u pitanju je prva trudnoća.
Čestitam, dobrodošla! Ja sam za vikend imala isplaniran put u Austriju, ali s obzirom da se ne osjecam najbolje, imam blage glavobolje i povisenu temperaturu, odlucila sam mirovati i provesti laganiji vikend, bez ikakve uzurbanosti. Zelim svaki rizik svesti na minimum i cuvat se koliko mogu. A za sve ostalo, dat ce Onaj gore da bude ok 🙏🏻🤗
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Pozdrav svima!
Od simptoma bolne grudi ( koje nikad nemam pred mengu) i grčevi i bolovi u dodnjem dijelu trbuha i leđa kao kad trebam procurit. Sinoć me uhvatila neka groznica i mislila sam da ću se razbolit, ali od jutros samo glavobolja. Ja ću pričekati još do utorka i ako ne dobijem zvat ću doktora i naručit se na pregled.Neka nas sve dragi Bog blagoslovi i da održimo naše trudnoće i dobijemo žive i zdrave bebice. ❤️
Dobrodošla 😊😊
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji