Meni za sada jos nista ne smeta, ali sam stalno umorna. Vikendom obvezno popodne spavam, a tijekom tjedna zaspim jako rano navecer. Pazite li što jedete i u kojoj mjeri? Npr. Salame, meki sirevi, tuna ili sl. I pijete li kavu?
I ja sam umorna stalno i grudi me bole, kao da ce eksplodirati
Pa ja ne jedem nista od ovoga sta si navela, pazim isto tako da jedem vise povrca i voca. sto se kave tice moram popit bar jednu dnevno zasad, ali pokusavam je skroz izbaciti, bolje je ne piti radi kofeina… nije mi se pocela gaditi
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Jesi li počela piti prenatalne kapsule?Ja sam izbacila prvo kavu, a odnedavno i čajeve jer vidim da ih dosta nepovoljno utječe, čak i kamilica za koju sam smatrala da je najblaža.
Nastojim jesti što više voća, a povrće i inače jedem raznoliko i na dnevnoj bazi. Za Božić sam jela dosta kolača i tešku hranu, tako da sad pazim da ne nabacam kg na samom početku jer sam fizičku aktivnost skroz smanjila.Ne znam kome je upuceno, ali odgovoricu haha
Ja sam u pripremi popila 2 kutije femibiona 2 i inofolic. Sada ne pijem nista cekam pregled.Djevojke ne bi bilo lose da svaka u opisu napisemo kada smo dobile plusic i nas pregled. Hvala Bogu sve nas je vise pa je tesko upamtiti. 😊Da, da, tebe sam pitala. 😊
Bilo bi dobro da vec pocnes piti, npr. Novalac, Elenatal ili nesto slično. Mislim da ces biti puno odmornija i imati vise energije. Svakako ce ti nesto od toga i preporuciti. Jako je bitno i zbog razvoja ploda. Meni je preporucen Elenatal i pijem otkad mi je pokazalo +.
Hvala na preporuci. Vidim da je Elenatal na fazon Femibiona 1. Idem danas u apoteku. Naskoditi ne moze.Bas mi je lijepo kada nas je dosta tu i razmjenjujemo iskustva i misljenja.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Pozdrav cure.
Prvi puta pisem ovdje jer prvi puta imam pozitivne testove..
Zadnja mj mi je bila 20.12, docek nove je bio pun pogodak i 12.1 blago pozitivan test.
Svaki naredni dan crta se vidjela sve jace.
Trebala sam dobiti sutra. Narucena na prvi pregled 31.1..
Ali ja cesto kroz dan imam bolove kao da cu dobiti svaki cas i to me bas plasi. Grudi su malo bolne ali su ogromne i teske, mucnina je prisutna..
Dali je to sve normalno ?
Danas mi je 3 tj i 6 dan
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan testTermin 25.9
It's a girl 🩷👶
Pozdrav cure.
Zadnja mj mi je bila 20.12, docek nove je bio pun pogodak i 12.1 blago pozitivan test.
Ali ja cesto kroz dan imam bolove kao da cu dobiti svaki cas i to me bas plasi. Grudi su malo bolne ali su ogromne i teske, mucnina je prisutna..
Danas mi je 3 tj i 6 dan
To je skroz uredu. Osjecaj da menstruacija dolazi, i pronadanje ce potrajati. Grudi takodje..
Opusti se samo, sve smo to prosle ☺️☺️
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Pozdrav cure.
Danas mi je 3 tj i 6 dan
Cestitam 🥳 sve je normalno
I mene je bas strah. Smedi boja dva puta vec. Ali malo.
Sada bolovi bas kao da cu dobit m al bas ono ultra😢
Meni je isto tako bilo u pocetku 5. tjedna, smeckasti tragovi, al samo dan dva i onda je nestalo. sve dok nije obilno krvarenje, ne bi trebala imat strah
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji