Evo moj update za ovaj tjedan... U ponedjeljak je beta bila 485, u srijedu beta 1550, doktorica je prezadovoljna jer beta dobro napreduje, a danas mi je bio pregled i dali su mi terapiju Clexanom kad su vidjeli nalaze krvi. Na uzv-u se vidjela gestacijska vrećica ❤️ dakle, za sada je sve dobro🙏🏻
Sljedeći tjedan mi slijedi praćenje reakcije na Clexane- vadjenje krvi u pon, srijedu, petak i pregled ponovno u petak. Imam sreću što si mogu rasporediti vrijeme na poslu jer je ovo sve iscrpljujuće, ali sve za malu mrvicu❤️
Kako ste vi cure?
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Supeeeer Claire123, odlicne vijesti 🤗
Ja sam isto generalno dobro, jedino osjecam vise umora, nemam bas puno energije i jutros sam doslovno osjetila kako mi temperatura raste, izmjerila sam i imala sam 37,1. Je li to ok u ranoj fazi trudnoce?
Negdje sam citala da je normalno imati do 37,4 radi progesterona koji raste. Isto tako tu i tamo me u donjem dijelu stomaka, to je isto tako nadam se skroz normalno.
I ja jedva cekam pregled! 🙏🏻
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Claire123 jako mi je drago da je sve dobro prošlo 😍🥳
Ja sam za sad super. Jos uvijek nemam mucnine niti povracam. Iako se pitam da li je sve ok jer se ne osjećam trudno. Cak mi je prestali i povremeni grcevi….Dobila vec kilu-dvije jer sam stalno gladna. Jedva cekam pregled!
I ja sam se udebljala. Stalno sam gladna. Ne znam kako da utolim glad
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Ja sam isto generalno dobro, jedino osjecam vise umora, nemam bas puno energije i jutros sam doslovno osjetila kako mi temperatura raste, izmjerila sam i imala sam 37,1. Je li to ok u ranoj fazi trudnoce?
Negdje sam citala da je normalno imati do 37,4 radi progesterona koji raste. Isto tako tu i tamo me u donjem dijelu stomaka, to je isto tako nadam se skroz normalno.
I ja jedva cekam pregled! 🙏🏻
Mene isto povremeno probode ali rjedje. Prosle sedmice je puno i vise i cesce. Grudi su pune. Mucnina jos nije pocela. Ne mogu docekatu pregled bas mi daleko to
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
I ja jedva cekam pregled! 🙏🏻Mene isto povremeno probode ali rjedje. Prosle sedmice je puno i vise i cesce. Grudi su pune. Mucnina jos nije pocela. Ne mogu docekatu pregled bas mi daleko to
Da, i mene je prosli tjedan puno vise bolilo. Grudi isto da, teske i bole na dodir. Joj i meni, ali sto vise razmisljam o tome, vrijeme mi sporije prolazi. Treba se opustiti sto vise mozemo
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Jeleenaa- 4+3, s tim da je ovulacija izgleda bila malo ranije, znači možda koji dan više. Postala sam svjesna kad sam danas vidjela točkicu na uzv-u, a mislim da ću biti najsvjesnija večeras kad se krenem pikati Clexaneom 🤣🫣
PčeliCa300- to ti je dovoljan simptom, rano je još za neke izražene simptome, a i svaka trudnoća je različita (moj glavni simptom ovih dana je često podrigivanje, jedva se suzdržavam🤭 🙈🙈). P.S. i meni su se smanjili grčevi...
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Jeleenaa- 4+3, s tim da je ovulacija izgleda bila malo ranije, znači možda koji dan više. Postala sam svjesna kad sam danas vidjela točkicu na uzv-u, a mislim da ću biti najsvjesnija večeras kad se krenem pikati Clexaneom 🤣🫣
PčeliCa300- to ti je dovoljan simptom, rano je još za neke izražene simptome, a i svaka trudnoća je različita (moj glavni simptom ovih dana je često podrigivanje, jedva se suzdržavam🤭 🙈🙈). P.S. i meni su se smanjili grčevi…
Tebi su dosta rano zakazali pregled. Voljela bih i ja, ali ovako mozda se bude vise vidjelo.
Ne znam od koje nedelje krecu mucnine?
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji