Da li ste vi upucene o dizanju teskih predmeta? Koliko najvise kg smije dizati trudnica?
Ne znam koliko kg, ali znam da treba izbjegavati nošenje tereta, npr. podizanje vjedra s mokrom odjećom iz perilice.
Također, i saginjanje je dobro izbjegavati, npr. vađenje posuđa iz perilice.
Ja nastojim izbjegavati, ali je nemoguće sasvim eliminirati, pogotovo kad se ide u trgovinu po namirnice.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Pozdrav
Drugi put se javljam na ovoj temi.
Znaci 9.6.23 sam saznala sa sam trudna simptome sam imala kao sto su bolne grudi,bolovi u trbubu,udebljala sam 2 kile,jela sam povrce sto.inace ne jedem i gadila mi kava jednostavno je nisam mogla piti.
I colu sam odjednom prestala inace colu pijem po cijele dane ali u toj trudnoci nisam imala zelju da je pijem gadilo mi se.
I imala sam jedan problem kada sam znala da jedem pojedem malo i kad hocu jos jednu zlicu da ponedem tjera me da povracam i morala sam prestati da jedem.
I kraj 3 mj trudnoce ipak sam morala da idem na ciscenje jer srce je stalo.
I od 8 mjeseca nakon sto je sve proslo ponovo pokusavam da ostanem trudna i sada mi opet kasni kao sto mi je i tada kasnilo al ovaj put sam napravila nakon 7 dana kasnjenja test ali na vecer sam radila i pokazalo je veliki minus.
Grudi me bole al ne kao u prvoj trudnoci samo na dodir i u trbuhu kao da cu svaki cas dobiti.
Pa mi nije jasno dali sam ja krivo uradila test ili je prerano ,i ili moze da bude infekcija/upala pa da radi toga da kasni.
Prvi dan menstruacije je bio 29.11.23.do 3.12.23
I trebala sam dobiti 31.12 al nisam pa me zanima vase misljenjeKupi clear blue test u apoteci i uradi na prvoj mokraci. Ma da bi nakon toliko trebalo da je i navece pozitivan.
I ja mislim da bi se nakon toliko kašnjenja već trebalo vidjeti.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
Ja sam radila test 5. dan kašnjenja, odmah se pojavio plus, mada se nisam osjećala drugačije niti trudno.
Ni sad se ne osjećam pretjerano drugačije, a 6+4 sam trenutno.
Ja sam imala simptome, doslovno sam osjecala kako se plod ugnijezdio 😂
Probadanje, menstrualna bol, grudi bolne i otecene, hormoni podivljali skroz naskroz
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Evo da se i ja pridružim forumu 😁
Nakon godine ipo pokušavanja napokon smo 5.1. dobili svoj + (jedan dan kašnjenja). Taj dan sam vadila betu i bila je 250, nakon tri dana je bila 1060 pa opet nakon dva dana 2400. Po tome je zasad sve okej 😁
Prvi pregled mi je već 15.1.
Sad gledam da su vama pregledi kasnije pa pretpostavljam da se neće puno vidjeti kod mene 😕
👩🏼 30
👨🏻 30
1. trudnoća
5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
Termin poroda: 12.9. 🙏🏼
Da, svjesna sam toga.
Imam nabrekle grudi, pojačanu sluz, napuhnuta sam i san mi je isprekidan (ugl. jer moram na wc, a pokusavam trpiti da se ne rashladim). Ponekad me uhvati lagana žgaravica, ali većina toga mi se znala i ranije događati, a nisam bila trudna.
Što se hormona tiče, moji divljaju cijeli život (Hashimoto), tako da u tom smislu zasad ništa novo. 🤣
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji