Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ivona2306

Broj poruka: 245

Prijavi adminu

Claire123 - hvala! Ma cekat cu ja onda strpljivo prvi pregled. A tebi sva sreca sa betom sutra :)Jeleenaa - hvala 🤗 uopce nisam ocekivala da cu ovako poprilicno brzo ostati trudna, pokusavamo vec par mjeseci, ali tek je prosli mjesec bilo bas ciljano u plodnim danima - i upalilo! Ali svakako se pokusavam opustiti i uzivati, isto zelim i tebi 😊

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

pčeliCa300

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

ivonab2306

Heeej cure, evo i ja se prikljucujem!
    Napravila prvi test prekjucer, pozitivaaaan - napravim i jos jedan danas jer nisam mogla vjerovati da je plusic dosao tako brzo i opet pozitivan🙏🏻
    Sada sam 4+2tt
    Sutra zovem ginekologicu i onda idemo lagano dalje. Zanima me za ovu betu, jel se to inace ide vadit prije prvog pregleda ili? Prva trudnoca mi je pa nisam bas u sve upucena, ali sam istovremeno i sretna i uzbudjena i u malom strahu. Zeljno iscekujemo bebicu tako da se nadam da ce sve biti u redu 🙏🏻Cestitke svim novopecenim trudnicama! 🥰

Dobrodošla  Ni ja nisam vadila netu, čekam pregled

• curka2312

Broj poruka: 120

Prijavi adminu

Jeleenaa

Bas ne znam kada reci. Sacekacu pregled da cujem prvo misljenje doktora i sta on kaze na osnovu moga posla. Svakako ne bih da budem licemjerna i da se skonta a ja da sutim. Ja nikome nisam rekla ni za pozitivaj test 🤣 jeste li vi?

Ni mi nismo nikome rekli 🙏🏽 a ugovor imam takoder na odredeno.. isto smo isli pod cijenu posla, ne zelimo cekati toliko dugo zbog ugovora

*rani spontani- 01.24

Jeleenaa

Broj poruka: 284

Prijavi adminu

curka2312

Jeleenaa

Bas ne znam kada reci. Sacekacu pregled da cujem prvo misljenje doktora i sta on kaze na osnovu moga posla. Svakako ne bih da budem licemjerna i da se skonta a ja da sutim. Ja nikome nisam rekla ni za pozitivaj test 🤣 jeste li vi?
    Ni mi nismo nikome rekli 🙏🏽 a ugovor imam takoder na odredeno.. isto smo isli pod cijenu posla, ne zelimo cekati toliko dugo zbog ugovora

Ja sam danas usla u 5 nedelju, a vidim da neko ne govori ni prije 12. Ja cu morati reci najblizima nakon pregleda, ako bude sve u redu, a vjerovatno i poslodavcu.
    Najbolje da smo cekale ugovor, pa onda mozda ne bi islo ovako glatko. Za sve nas onaj gore ima plan

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

ivona2306

Broj poruka: 245

Prijavi adminu

Jeleenaa

curka2312

Jeleenaa

Ja sam danas usla u 5 nedelju, a vidim da neko ne govori ni prije 12. Ja cu morati reci najblizima nakon pregleda, ako bude sve u redu, a vjerovatno i poslodavcu.
    Najbolje da smo cekale ugovor, pa onda mozda ne bi islo ovako glatko. Za sve nas onaj gore ima plan

Ja isto cekam prvi pregled pa cu biti pametnija nakon toga… zvala sam ginekologinju, pregled mi je 25.1. 😁 ko ce docekat 🥹
    Sto se tice toga kad reci, naravno svi se nadamo da ce biti sve ok i razmisljamo pozitivno, ali nitko ne garantira da ce i nakon npr 12.tjedna biti sve savrseno u redu, tako da… kada osjecate da to zelite i/ili (morate) podijeliti, tako napravite 😊 
    Kako kazu, mi planiramo - Bog se smije 😊

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

Jeleenaa

Prijavi adminu

ivonab2306

Jeleenaa

curka2312

Jeleenaa

Ja isto cekam prvi pregled pa cu biti pametnija nakon toga… zvala sam ginekologinju, pregled mi je 25.1. 😁 ko ce docekat 🥹
    Sto se tice toga kad reci, naravno svi se nadamo da ce biti sve ok i razmisljamo pozitivno, ali nitko ne garantira da ce i nakon npr 12.tjedna biti sve savrseno u redu, tako da… kada osjecate da to zelite i/ili (morate) podijeliti, tako napravite 😊
    Kako kazu, mi planiramo - Bog se smije 😊

U pravu si. Lijepo si rekla ovo. Moj je 26.1 
    Stvarno se nadam da ce sve biti u redu i da je pred nama najljepsa godina. A onda da svoje najmilije obradujemo 😊😊😊

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    Čekamo dječaka 💙
    28.8. Naredni pregled ❤️

Kejti0000

Broj poruka: 241

Prijavi adminu

Ni ja nisam čekala posao na neodređeno da bih išla na bebu. Na bebi smo radili više od godinu dana, a ugovor na neodređeno sam dobila tek prije 2 mjeseca. 
    Sve se posložilo kada je valjda došlo pravo vrijeme.
    Samo se molim da sve bude u redu i da beba bude zdrava, a trudnoća uredna.
    Najužoj obitelji sam već rekla za trudnoću, a i nekoliko bliskih prijateljica jer i inače pričamo o tim ženskim stvarima i ovo nam nije tabu tema.

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

Jeleenaa

Prijavi adminu

Da li ste vi upucene o dizanju teskih predmeta? Koliko najvise kg smije dizati trudnica?

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    Čekamo dječaka 💙
    28.8. Naredni pregled ❤️

• Gabi1304

Broj poruka: 89

Prijavi adminu

Pozdrav 
    Drugi put se javljam na ovoj temi.
    Znaci 9.6.23 sam saznala sa sam trudna simptome sam imala kao sto su bolne grudi,bolovi u trbubu,udebljala sam 2 kile,jela sam povrce sto.inace ne jedem i gadila mi kava jednostavno je nisam mogla piti.
    I colu sam odjednom prestala inace colu pijem po cijele dane ali u toj trudnoci nisam imala zelju da je pijem gadilo mi se.
    I imala sam jedan problem kada sam znala da jedem pojedem malo i kad hocu jos jednu zlicu da ponedem tjera me da povracam i morala sam prestati da jedem.
    I kraj 3 mj  trudnoce ipak sam morala da idem na ciscenje jer srce je stalo.
    I od 8 mjeseca nakon sto je sve proslo ponovo pokusavam da ostanem trudna i sada mi opet kasni kao sto mi je i tada kasnilo al ovaj put sam napravila nakon 7 dana kasnjenja test ali na vecer sam radila i pokazalo je veliki minus.
    Grudi me bole al ne kao u prvoj trudnoci samo na dodir i u trbuhu kao da cu svaki cas dobiti.
    Pa mi nije jasno dali sam ja krivo uradila test ili je prerano ,i ili moze da bude infekcija/upala pa da radi toga da kasni.
    Prvi dan menstruacije je bio 29.11.23.do 3.12.23
    I trebala sam dobiti 31.12 al nisam pa me zanima vase misljenje

Jeleenaa

Prijavi adminu

Gabi1304

Pozdrav
    Drugi put se javljam na ovoj temi.
    Znaci 9.6.23 sam saznala sa sam trudna simptome sam imala kao sto su bolne grudi,bolovi u trbubu,udebljala sam 2 kile,jela sam povrce sto.inace ne jedem i gadila mi kava jednostavno je nisam mogla piti.
    I colu sam odjednom prestala inace colu pijem po cijele dane ali u toj trudnoci nisam imala zelju da je pijem gadilo mi se.
    I imala sam jedan problem kada sam znala da jedem pojedem malo i kad hocu jos jednu zlicu da ponedem tjera me da povracam i morala sam prestati da jedem.
    I kraj 3 mj trudnoce ipak sam morala da idem na ciscenje jer srce je stalo.
    I od 8 mjeseca nakon sto je sve proslo ponovo pokusavam da ostanem trudna i sada mi opet kasni kao sto mi je i tada kasnilo al ovaj put sam napravila nakon 7 dana kasnjenja test ali na vecer sam radila i pokazalo je veliki minus.
    Grudi me bole al ne kao u prvoj trudnoci samo na dodir i u trbuhu kao da cu svaki cas dobiti.
    Pa mi nije jasno dali sam ja krivo uradila test ili je prerano ,i ili moze da bude infekcija/upala pa da radi toga da kasni.
    Prvi dan menstruacije je bio 29.11.23.do 3.12.23
    I trebala sam dobiti 31.12 al nisam pa me zanima vase misljenje

Kupi clear blue test u apoteci i uradi na prvoj mokraci. Ma da bi nakon toliko trebalo da je i navece pozitivan.

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    Čekamo dječaka 💙
    28.8. Naredni pregled ❤️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.