Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    06. Ožujak 2025. 19:48

Ja mislim da je regresija! Nadam se u biti, da ce poceti uskoro normalnije spavati! A budi se u 6, a citavu noc aktivna!

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Arianne
    07. Ožujak 2025. 15:34

Nimble krivo smo se skuzila. Nisam mislila koliko napravis nego kad znas da je sita, ti ona sama prestanw jest? Jer moj ne prestaje cuclat bas pa mi po ponašanju pogađamo je li mu dosta i da li "nezainteresirano jede" 🙈
    .
    Sto se tice spavanja meni se ponekad probudi kad u snu pokusava na trbuh. Tj place zatvorenih ociju u polusnu. Spava na leđima ili boku.
    .
    Meni je sad po danu dobar, zna i po sat i pol spojit ali ne bude sve skupa luno vise od 3 h dnevno. Ali noci se i dalje budi oko 5-6 puta I nece bas spavat sam. Nisam htjela da tako ispadne najvise zbog njegove sigurnosti ali spava uglavnom i noci i danju u nasem krrvetu. Uspavljuje se tako da legnem kraj njega i pjevam i mazim ga a nocu uglavnom cicanjem. Kad ga pokusam u krevetic se budi. Ma nocu sad cim se malo odmaknem od njega se pocne budit 

It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.