Hej mame, jutros u 9:32 nam je stigao Mak težak 377pg i 50cm dugDogovoreni carski je bio, pod spinalnom anestezijom koja baš i nije prošla najbolje, nije djelovala u potpunosti i osjetila sam prva dva reza i ogromnu neopisivu bol, krenuo mi je onda padati tlak jako, pa su me nekako uspjeli dobiti natrag. Pa onda opet kad su vadili malca, užasna bol s jedne strane tijela, tako da su me na kraju za šivanje uspavali potpuno. Ali malac je prošao savršeno, i zaplakao je dok još nije ni izašao skroz vanto je najbitnije! Sad se mazimo, već je i ciku hvatao, pravi dečko, sve znaSve u svemu, divan osjećaj je biti majka 🩵
Cestitam i zelim vam brz oporavak te puno zdravlja i srece 💙💙
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Hej mame, jutros u 9:32 nam je stigao Mak težak 377pg i 50cm dugDogovoreni carski je bio, pod spinalnom anestezijom koja baš i nije prošla najbolje, nije djelovala u potpunosti i osjetila sam prva dva reza i ogromnu neopisivu bol, krenuo mi je onda padati tlak jako, pa su me nekako uspjeli dobiti natrag. Pa onda opet kad su vadili malca, užasna bol s jedne strane tijela, tako da su me na kraju za šivanje uspavali potpuno. Ali malac je prošao savršeno, i zaplakao je dok još nije ni izašao skroz vanto je najbitnije! Sad se mazimo, već je i ciku hvatao, pravi dečko, sve znaSve u svemu, divan osjećaj je biti majka 🩵
Čestitam draga, želim ti brz oporavak I puno mazenja sa svojom bebicom 😘❤️
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Mercuria, cestitam!
.
Mis Ivy, bas mi je drago ds se netko javio. Kako izgledaju grcevi, traju bas vise sati? Je na tvojem mlijeku ili AD?
.
Ja i dalje pokusavam.cicu pa AD i neko vrijeme smo bolji pa opet losiji na cici. Sad smo dosli u losiju fazu. Par zadnjih dana mi zna mi po 6-7 puta podrignut za vrijeme hranjenja, i nakon cice i nakon bocice. Kako jede na cici ili bocici se grci i pocne plakat i onda ga dignemo i podrigne. Ali muka je stvarno, traju mi hranjenja onda i 45 min do sat. I kad je u takvoj fazi brze odustane od sise.
.
Jos sam ja (glupaca :-P) pokusala pozu nogometne lopte i njemu je tako super da je htio i po noci a meni full neudobna. Toliko da sam obozavala osjecaj dok dojim, a u toj pozi mrzim jer ubijaju leđa. I inace je super nocu a nocas po prvi put vristao dok to nismo probali, a ja umirem. Rekla sam si sad da vise nikad je ne probam da je zaboravi, cemo vidjet koliko cu bit dosljedna. :-P
It's a boy 💙
Ja sam odustala od dojenja.. mlijeka nije bilo dovoljno za nju, a ja nisam imala vremena ju stalno stavljati na cicu zbog sina. Ona satima zna plakati, i cujem kako klopoce sve u njoj. Sinoc mi je plakala od 2 do pol 6 ujutro. Premorena sam. Probala sam comfort aptamil, ali tesko joj ide na bocicu , pa nit ne jede, nego place od gladi. Ne znam vise sta da radim, vec se bojim noci.. narucila sam ju u sv katarinu na bowen terapiju, ali nece me primiti prije prvog pregleda kod pedijatrice , tako da idemo tek 9.12. Do tada cemo ispaliti svi....
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 +, Nifty low risk, its a girl! 🩷
Mis Ivy, ma ne bi se ni ja gnjavila sa vise djece. Ovako imam samo njega i jos mi ujutri dođe mama a popodne je partner. Sad smo se pola sata svađale s njim zbog cice i on pobijedio, tvrdoglav ke ko mazga i samo vristi kad nije po njegovom. Inwce to ne radim ali sad sam probala. Mozda samo sebi otezavam.
Jos ja imam srece, meni nije bilo problem bocica, ovaj moj nije odbijao nijedmu zasad. koju joj bocicu davas? Mozda bi prihvatila neku drugu? Neki sisac koji lakse ide?
It's a boy 💙
Tommee tippee ili dr. Brown. Slabo mi jede sad kad ju grcevi muce! Vuce, pa krene klopotanje po crijevima pa stane. I tako cmače 60 ml i po pol sata. Super da imas pomoc, to jako puno znaci. Naci cete valjda uskoro pozu koja oboma pase!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 +, Nifty low risk, its a girl! 🩷
Drage mame, čitam vas povremeno još od trudnoće, evo i sad nakon poroda, pa da vam se pridružim napokon.
Miss_Ivy kod nas je ista situacija bila, grčenje, izvijanje, plakanje, vrištanje danima i noćima, samo na rukama je htjela biti i ništa drugo, a i to jedva da je pomagalo. Na kraju smo joj uzeli Espumisan (tako su nam u bolnici rekli) i preporodili se svi skupa. Tri puta dnevno joj dajemo po 25 kapi i tek povremeno vidim da se napinje/grči, pa krene prduckati ili kakati i to je to. Nama je počeo djelovati nakon neka 3-4 dana, iako neke mame mi kažu da im nije ni najmanje pomogao 🤷🏻♀️ meni su prijateljice preporučile BioGaiu probiotik i Homeolab kids relief gas&colic, ali nismo na kraju probali ni jedno ni drugo kad nam je Espumisan pomogao. Homeolab je nešto na prirodnoj bazi, prijateljica kaže da je davala svom malom kad bi mu krenuli grčevi i da bi odmah pomoglo i da bi se dijete odmah uspavalo od toga. Eto, nadam se da sam barem malo pomogla.
Pozdrav svima 🥰
Baby M 🌸 15.10.2024. 🌸
Evo i da se javimo, 17.11. 2024. stigao naš dječak :D
Sve je prošlo kako sam htjela, još uvijek sam pod dojmom jer nisam očekivala da će se sve tako posložiti.
Bila ujutro 16og na pregledu, gdje je ustanovljeno da sam otvorena 3 prsta i da će porod vjvj krenuti kroz dan, dva. Isti taj dan oko 18h, krenu neki bolovi, lagani, svakih sat i pol, legnemo spavati i u 1 ujutro krene jače, pa jače i dok je postalo neizdrživo, probudila supruga i u bolnicu. Tamo smo došli oko 2h i u 04:40 stigao dečkić od 3.100 i 49 cm dug. :D
Dakle u 2 i pol sata, potpuno prirodno, bez dripa, bez epiziotomije rodila, kažem još sam u šoku.
Jer prvi porod je bio induciran, rezana, pucana, šavovi, nisam mogla 10 dana sjesti, jedva hodala, a o trudovima da ne govorim, ovo je nebo i zemlja drip i prirodno. Uvijek me zanimalo kako je prirodno roditi i eto doživjela sam i prezadovoljna sam cijelim ishodom. Beba samo sisa i spava! : D
Tako da itekako postoji ogromna razlika od rađanja sa dripom odnosno indukcijom i prirodno. :D
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji