Mi danas bili na bowen terapiji i vec je puno bolje! Vidjet cemo ovih dana da se ne ponadam previse! Puno manje plača danas, trebalo joj dugo da zaspi, ali cini mi se da nije bilo grceva uopce , barem nisam cula. Malo je plakala jer bi zaspala pa se trgnula i tako par puta! Uglavnom, ja sam zadovoljna!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 +, Nifty low risk, its a girl! 🩷
Drago mi.je da je bar taj dan bilo bolje.
Kako je sad, je i dalje bolje? Hocete ici opet?
.
Ostale cure, kako kod vas?
.
Mi smo ok, i dalje cesto muka s uspavljivanjima po damu ali eto, valjda je to novo normalno.. dok se ne promijeni opet.
Malo su se vratili i probavni problemi zadnje dane, grci se dok jede, nadam se da su to zadnji trzaji.
It's a boy 💙
Mi smo generalno ok, ali nekad kao da se probudi na lijevu nogu. Neke dane je super, uživamo, ali neke... plače ona, plačem ja. Nije joj ništa konkretno jer čim ju nosiš i ljuljaš prestane plakat, ali ne mogu je toliko nositi, a ne mogu ju ni pustiti da plače.Još su sad krenule i prave suze, pa kad to vidim, nije mi dobro. 😂 A uspavljivanje, ni ne znam koje sve metode imam, svaki put druga radi. Kad sam skroz očajna i ništa ne ide, onda ili marama ili ju pustim da spava na meni.
🙋♀️ 29
🧔♂️30
9.3.2024 pozitivan test ✅️
03.05 Qualified® 90°, nalaz uredan
Čekamo djevojčicu ❤️
Termin: 11/2024
06.11. Naredni pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji