Mi danas bili na bowen terapiji i vec je puno bolje! Vidjet cemo ovih dana da se ne ponadam previse! Puno manje plača danas, trebalo joj dugo da zaspi, ali cini mi se da nije bilo grceva uopce , barem nisam cula. Malo je plakala jer bi zaspala pa se trgnula i tako par puta! Uglavnom, ja sam zadovoljna!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Drago mi.je da je bar taj dan bilo bolje.
Kako je sad, je i dalje bolje? Hocete ici opet?
.
Ostale cure, kako kod vas?
.
Mi smo ok, i dalje cesto muka s uspavljivanjima po damu ali eto, valjda je to novo normalno.. dok se ne promijeni opet.
Malo su se vratili i probavni problemi zadnje dane, grci se dok jede, nadam se da su to zadnji trzaji.
It's a boy 💙
Zao mi je za sve poteskoce koje imate, nadam se da ce se sve uskoro smiriti i poboljsati 😊
Mi smo jucer napunili 12 tjedana i valjda je ovo skok jer je po danu razdrazljiva i samo se hoce nosati, ruke i ledja mi otpadaju 🥹
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Mi smo generalno ok, ali nekad kao da se probudi na lijevu nogu. Neke dane je super, uživamo, ali neke... plače ona, plačem ja. Nije joj ništa konkretno jer čim ju nosiš i ljuljaš prestane plakat, ali ne mogu je toliko nositi, a ne mogu ju ni pustiti da plače.Još su sad krenule i prave suze, pa kad to vidim, nije mi dobro. 😂 A uspavljivanje, ni ne znam koje sve metode imam, svaki put druga radi. Kad sam skroz očajna i ništa ne ide, onda ili marama ili ju pustim da spava na meni.
11/2024 👶🩷
Kako ste mi cure? Kako su bebice? Nasa cura je postala prava mala dobra smjeskica bowen terapije su skroz pomogle. Ne plače vise! Preko dana nece spavati, samo na rukama, ili u kosari pored otvorenog prozora
braco ju bas ne dozivljava, to mi je bas krivo, ali valjda bude i to sjelo na svoje kako vrijeme ide!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Cureee ja sam u cijeloj strci zaboravila napisat da je 21.11. Stigla na svijet moja curka :) 21.11. U 11.01. Stigla je Nika, 3320 teška i 49 cm velika :) rođena na carski koji smo imali dogovoren. Ja tek sad dolazim malo k sebi jer gospodična ne želi nit spavati nit želi ležat u njenom krevetiću 🤷 no sve je prošlo super cura je turbo zdrava :) sutra imamo prvi pregled kod pedijatra, kukići su nam super :) a sad ako dama odluči da bi mogla odspavati ja ću se bacit na čitanje foruma jer mi je baš falilo :)
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Zelim svima ugodne praznike!
Sanya113 cestitam!!!
Miss_Ivy bas mi je drago da je pomoglo!
.
Kod nas kako koji dan i noc. Jednu noc spava super (prekjucer), jednu npr. jucer od 1 ujutro uopce nije htio zaspat u kreveticu, ni ako ga spustim, samo u rukama a i tako se probudio u 3. Po danu isto kako kad. Svako toliko napravi i doma jedan duzi spavanac, ali cesto su i kraci od 30 min, ako ga ne drzimo. Jedino u autu ili setnji spava duze. (Nije da smo ga ucili, do sada smo ga uvijek u krevetic stavljali.)
A ima i dana kad je super. Kad je budan je uglavnom dosta veseo i smije se puno. Jedino moramo stalno mijenjati jer voli da ga zabavljamo i svaka aktivnost mu brzo dosadi. Nije on tip da moze duze se zabavljati sam.
Mislim da smo isto malo u regresiji sna i mozda i u skoku. Srecom ima i dosta dobrih dana i noci.
I promijenilo se i to da mi je odjednom smanjio i kolicinu adaptiranog mlijeka koju oije uz cicu.
Rekla bi da je kod nas promjenjivo. :-P
It's a boy 💙
Zelim svima sretnu novu godinu!
.
Cure, ima li jos koga tu, kako ste?
It's a boy 💙
Sretna Nova!
Sanya113 čestitam! ❤️
Miss_Ivy super da je pomoglo!
Arianne nam je noćno spavanje super, od 23 do 8-9 ujutro. Ali zato po danu sve po 15 minuta, taman dok ju uspavam ona je opet budna. Onda jedan dan odspava 2 sata u komadu pa se ponadam da će sad tako ubuduće, a ona opet po 15 minuta.
Od novosti, počela se je smijati i glasno pričati, prati igračke i općenito ju je lakše zabaviti.
11/2024 👶🩷
Nimble, moj ima nocni spavanac od oko 6 popodne do 5-6 ujutro. To mi je mrvicu rano ali nikako da ga mklaknem malo kasnije, cini se da njemu odgovara.
Sad se budi 3-4 puta. Znao je manje i napravit veci razmak nakon sto prvi put zaspi, npr i do pol noci, jedan. Ali valjda smo sad u onoj regresiji pa je to skratio
Po danu spava 3 ili 4 puta, kako koji dan, ovisi kad se probudi i koliko su mu dugi spavanci.
Evo mi smo sad od neki dan napunili 4 mjeseca.
.
Ima jos koga tu, kako ste?
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji