Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Doriis

Broj poruka: 151

Prijavi adminu

Mi sutra imamo 2 mjeseca! Lijepo napreduje curka. Imala je nekoliko skokova u razvoju ali uspjesno smo ih prebrodili 😊

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

LadyD

Broj poruka: 873

Prijavi adminu

samo da vam mahnemo... rastemo ... 💪 kako ste i kako su bebice?

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Mercuria

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Evo i mene da se javim. Nama je veselo  malog su napali i grčevi i refluks tako da je uspavljivanje pakleno, a i dojenje isto tako. Ali napreduje odlično, unatoč svemu.
    Budi se uglavnom dva puta tijekom noći, osim kad je u nekim skokovima, onda me maltretira svakih sat vremena 😂🙈
    Grčevi su nam baš veliki problem, probali smo i sa Espumisanom, i Biogiaiom, i Colic kapima od maline i Tiba kapima, toplim oblozima, masažama, vježbicama, baš sve.. sad trenutno idemo na Bowen terapije pa se nadam nekom pomaku na bolje. Ako ništa, svi me tješe da bi uskoro trebalo prestati, sa neka 3-4 mjeseca. Držim si fige!

⭐ Miss_Ivy ⭐

Broj poruka: 1646

Prijavi adminu

Drzim vam i ja fige! Nama je pomoglo! Mi smo sineka poslali u vrtic, nakon 4 dana donio neku virozu, prenio na malu, vec se tjedan dana borimo sa bolesti. Njega smo zalječili, ali ona sirota toliko kaslje. Bili smo na srebrnjaku vec 2 puta, sva sreca neg na rsv i nije se spustilo na pluca. Po cijele dane usisavam smrklje jednom i drugom, inhaliranje, uz to sam se i sama razbolila. Solo sam s njima do daljnjeg. Inace iris je prava mala veseljka 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.