Evo i mene da se javim. Nama je veselo malog su napali i grčevi i refluks tako da je uspavljivanje pakleno, a i dojenje isto tako. Ali napreduje odlično, unatoč svemu.
Budi se uglavnom dva puta tijekom noći, osim kad je u nekim skokovima, onda me maltretira svakih sat vremena 😂🙈
Grčevi su nam baš veliki problem, probali smo i sa Espumisanom, i Biogiaiom, i Colic kapima od maline i Tiba kapima, toplim oblozima, masažama, vježbicama, baš sve.. sad trenutno idemo na Bowen terapije pa se nadam nekom pomaku na bolje. Ako ništa, svi me tješe da bi uskoro trebalo prestati, sa neka 3-4 mjeseca. Držim si fige!
Drzim vam i ja fige! Nama je pomoglo! Mi smo sineka poslali u vrtic, nakon 4 dana donio neku virozu, prenio na malu, vec se tjedan dana borimo sa bolesti. Njega smo zalječili, ali ona sirota toliko kaslje. Bili smo na srebrnjaku vec 2 puta, sva sreca neg na rsv i nije se spustilo na pluca. Po cijele dane usisavam smrklje jednom i drugom, inhaliranje, uz to sam se i sama razbolila. Solo sam s njima do daljnjeg. Inace iris je prava mala veseljka
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji