Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Doriis
    19. Siječanj 2025. 17:33

Mi sutra imamo 2 mjeseca! Lijepo napreduje curka. Imala je nekoliko skokova u razvoju ali uspjesno smo ih prebrodili 😊

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

LadyD
    21. Siječanj 2025. 07:38

samo da vam mahnemo... rastemo ... 💪 kako ste i kako su bebice?

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Mercuria
    21. Siječanj 2025. 20:58

Evo i mene da se javim. Nama je veselo  malog su napali i grčevi i refluks tako da je uspavljivanje pakleno, a i dojenje isto tako. Ali napreduje odlično, unatoč svemu.
    Budi se uglavnom dva puta tijekom noći, osim kad je u nekim skokovima, onda me maltretira svakih sat vremena 😂🙈
    Grčevi su nam baš veliki problem, probali smo i sa Espumisanom, i Biogiaiom, i Colic kapima od maline i Tiba kapima, toplim oblozima, masažama, vježbicama, baš sve.. sad trenutno idemo na Bowen terapije pa se nadam nekom pomaku na bolje. Ako ništa, svi me tješe da bi uskoro trebalo prestati, sa neka 3-4 mjeseca. Držim si fige!

⭐ Miss_Ivy ⭐
    22. Siječanj 2025. 21:01

Drzim vam i ja fige! Nama je pomoglo! Mi smo sineka poslali u vrtic, nakon 4 dana donio neku virozu, prenio na malu, vec se tjedan dana borimo sa bolesti. Njega smo zalječili, ali ona sirota toliko kaslje. Bili smo na srebrnjaku vec 2 puta, sva sreca neg na rsv i nije se spustilo na pluca. Po cijele dane usisavam smrklje jednom i drugom, inhaliranje, uz to sam se i sama razbolila. Solo sam s njima do daljnjeg. Inace iris je prava mala veseljka 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Arianne
    25. Siječanj 2025. 20:26

Bas mi je drago da topic nije skroz zamro i da ste se javile. Zao mi je zbog grceva Mercuria. Vidim da je Miss Ivy bowen pomoglo, bas mi je drago da je veseljka 
    .
    Mi smo bili s grcevima dosta dobro prosli, znao je imat smwtnje dok je jeo pa su nam hranjenja redovito trajala 45 min - sat vremena. Ali te smernje su dolazole u valovima, par dana bi se pojavils pa nestale. Sad se nadam da se ne vracaju vise. Kako nije bilo strasno ja nisam nista koristila 
    .
    I moj je mali veseljko. Velik je vec, ima oko 7600 grama, bas veliki decko. Poceo se rolat, sad je u fazi da volo vriskat, pljuvat, smijat se. Od pred koji tjedan ga jaaaako zanima sve okolo. Bas lijepo napredujemo 

It's a boy 💙

ivona2306
    25. Siječanj 2025. 21:43

Drago mi je da ste vi i vase bebice dobro 🤗 mi smo isto super, sutra nam je 4 mjeseca, ne vjerujem kako vrijeme leti 🥹
    Malecka lijepo napreduje, ima vec preko 6ipo kila, na proslom pregledu sa 3 ipo mjeseca je vec bila udvostrucila porodjajnu tezinu😂 tako da je ona sebi stvorila zalihe za zimu 😄  uglavnom je vesela i smije se, guguce, vice na nas i tako haha, veselo. Odnedavno je pocela spavati cijelu noc bez budjenja za hranjenje, tako da nekad zna odspavati i 8-10 sati u komadu. Vidit cemo oce li nas pokositi ova regresija sna, ali svakako se ne bi bunila da ostanu noci ovakve kakve su sada 🤭
    Jos uvijek se iskljucivo izdajam i tako joj dajem na bocicu, rijetko kada joj trebam napraviti bocu dohrane, pa cu vidjeti dokle ce tako ici. 

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

NimbleAlpaca
    29. Siječanj 2025. 15:52

Mi imamo 3 mjeseca za 10 dana i sad je toliko lakše sve postalo. Dnevni spavanci su i dalje koma, ali noću imamo 1-2 buđenja. Nekako smo se navikle jedna na drugu pa je sad puno lakše, puno više ju interesiraju igračke, čak se zna i po 20tak minuta sama zaigrati. Grčeve smo izbjegle, čini se. Još uvijek dojim + dohrana. Kako dobro napreduje, pedijatrica je savjetovala da pređemo isključivo na dojenje, ali to je bila muka i za mene i za nju jer je bila stalno gladna i ne bi plakala sam dok se nosi tako da sam zanemarila taj savjet i vratila dohranu. Neka jede dijete. 😂

11/2024 👶🩷

⭐ Miss_Ivy ⭐
    30. Siječanj 2025. 20:57

Koje igracke?  moja ni sekunde nemre lezati na miru, samo bi se nosila! 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

nora3001
    01. Veljača 2025. 11:57

Aaaaa pozdrav svim curkama.
    Nisam dugooo bila tu.
    Saljemo pozdrave svim mamam i bebama,drago nam je da ste dobro i napredujete.
    Nama je 4 i po mjeseca snalazimo se i sve je u najboljem redu.
    Malo su nas uhvatile viroze ali guramo.Saljemo poljupce svima
    🩷😘😘

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

NimbleAlpaca
    04. Veljača 2025. 15:38

Miss Ivy najviše joj se sviđaju slikovnice s onim šuškavim papirom unutra. Neke zvečkice su isto ok. I samo da su što jarkije boje, ništa od ovih igračaka u bež boji 🤣

11/2024 👶🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.