Lakse mi je kad vidim da nijedna beba bas ne spava. Ja sam si vec mislila da sa mojom nesto nije u redu vrtila sam stare poruke, pa vidim da ni sin nije uopce spavao kad je bio tako mali i stalno je kmecao. Ali ova moja zenska ne kmeci, ona urla. Bas ce biti neka glasna djevojka najgore mi hranjenje preko noci pa kad krene urlati nakon hranjenja, probudi mi sve u kuci!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 +, Nifty low risk, its a girl! 🩷
Miss_Ivy, i moj kad place, onda vristi.
Ali srecom ne place puno, nesto ga je bila mucila probava ali ne tako puno, mozda bi u najgorem periodu plakao par puta dnevno do pola sata, ali to par dana. I ugl place ako je gladan (to brzo rijesimo) ili ako je nervozan kad nije uspio zaspat.
.
Vam spavaju i vrecama? Bas mislim koju kupit. I dali onu klasicnu bas ko vreca ili s nogavicama. Kod nas u sobi zna bit hladno, i do 19 stupnjeva ponekad, ugl je oko 20.
It's a boy 💙
Moja malo plače, ali kad plače, to je onda deranje, ne možeš uopće pričati uz nju.
Ja imam vreće, soba je isto tako na 19-20. Imam ove klasične i super mi je. Imam jednu koja ima drukere na naramenicama i ta je super jer ju lako obučem kad mi se beba uspava. Imam drugu koja ima baš rukave i dok joj provučem ruke kroz te rukave skroz se razbudi tako da to ne bi preporučila. Imam samo vreću i ne pokrivam ju.
🙋♀️ 29
🧔♂️30
9.3.2024 pozitivan test ✅️
03.05 Qualified® 90°, nalaz uredan
Čekamo djevojčicu ❤️
Termin: 11/2024
06.11. Naredni pregled
Uh uspavljivanje! Preko dana samo u marami ili u setnji! Kad je u marami mogu se i poigrati sa sinom, mogu usisati, mogu svasta raditi, ali ode kicma. A prek noci, uspavljivanje od 3 sata, gdje se dere kao jarić. Kako ne dojim, napravim pauzu da zviznem rakiju, pa se vratim smirenijanocu 2 budenja i vecinom bas nemirno spava, pa se ne naspavam bas. Uglavnom, jako zahtjevno dijete koje samo place, dal od grcica , dal od nervoze. Jedva cekam da malo poraste i da prode ovo tesko razdoblje..
Nas je spasilo colic baby se zovu kapi, homeopatske su kad počne plakat daješ 15 kapi i onda svakih 15 min dok se ne smiri mislim da u jednoj turi 4 puta možeš dat po 15 kapi...ugl da ne kompliciram ja sam svom znala dat nakon hranjenja navečer i dudu i tako bi zaspao...te kapi su slatke pa im paše...možda pomogne nama su spasile živce 😅
Moj isto pajki u klasičnoj vreći, kod nas je u stanu uvijek dosta toplo oko 24-25 😁 ali bebač je u vreći 😁
Kaj se tiče grceva nama je espumisan pomogao i hrana protiv grceva i zatvora. To su one comfort hrane za djecu, ima raznih proizvođača. Nama npr. Ove colic kapi nisu pomagale tako da za grčeve je najbolje vidjeti što tvojoj bebi paše. Možda joj bude pasalo možda nešto 6. tek pomogne. Ja svog ponoći malo nahranim pa presvučem da se ne vrišti jer je gladan dok ga presvlačim, pa onda stavim u vreću i nahranim još koliko hoće i kad zaspi samo ga spustim u kinderbet 😁 meni se ta taktika pokazala najbolja 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Ikica koju hranu koristis? I kolko vam.puta kakaju? Iris samo 1x , a mislim da je borna punio pelene puno cesce imam i te colic. Nju opale grcevi, 2 sata, pa onda nervoza jer je umorna 2 sata. Pa to deranje traje i po 4 sata navecer
👩 40 👨 39
Ikica koju hranu koristis? I kolko vam.puta kakaju? Iris samo 1x , a mislim da je borna punio pelene puno cesceimam i te colic. Nju opale grcevi, 2 sata, pa onda nervoza jer je umorna 2 sata. Pa to deranje traje i po 4 sata navecer
Mi koristimo Nan Comfortis, ali čula sam pozitivna iskustva i za Apatmil Comfort 😁meni malac kaka jedno 3x os čega jedno gotovo uvijek bude na podlozi za prematanje 😂🙈 dok nismo prešli na tu Comfort hranu tada je samo jednom dnevno kakao i puno su ga više mučili grčevi. Jedino što jede s puno manjim razmacima tj. preko dana zna jesti svakih 2h, ali ponoći zato zna odvaliti 5h u komadu bez hranjenja 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Ja se onda nesmijem zaliti.
Moja spava kao mali puh.
Bocica svaka 3 sata a izmedu hranjenja spavanje po sat vremena a nekada i 2 ako smo kraj nje.
Po noci spava od 9 navecer do 7 ujutro uz jedno hranjenje u snu.
Da joj nedam bocicu nebi se ni budila.
Kazu mi da ju nebudim pedijatri ali meni je to predugo bez papice, zao mi je.. popapa i samo nastavi.
Ja ju uspavljujem u gnijezdu, dam dudu i samo zaspe uz kratko mazenje.
Djete za pozeljeti
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan testTermin 25.9
It's a girl 🩷👶
Ja se onda nesmijem zaliti.
Moja spava kao mali puh.
Bocica svaka 3 sata a izmedu hranjenja spavanje po sat vremena a nekada i 2 ako smo kraj nje.
Po noci spava od 9 navecer do 7 ujutro uz jedno hranjenje u snu.
Da joj nedam bocicu nebi se ni budila.
Kazu mi da ju nebudim pedijatri ali meni je to predugo bez papice, zao mi je.. popapa i samo nastavi.
Ja ju uspavljujem u gnijezdu, dam dudu i samo zaspe uz kratko mazenje.
Djete za pozeljeti
isss cula sam o takvoj djeci, ali mislila sam da ne postoje blago tebi, sigurno si lijepa, nasminkana i odmorna
probala sam ja i comfort aptamil pa ne vidim neku razliku.. jedva cekam da prode 2 godine
👩 40 👨 39
Sortiraj odgovore
Najstariji