Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

NimbleAlpaca

Broj poruka: 51

Prijavi adminu

Vezano za spavanje, jesu li vaši bebači glasni dok spavaju? Moja stenje, gunđa, jauče, mljacka, zna se i zaderat. Znači, probudimo se, osluškujemo kratko da vidimo dal spava i onda kao pokušavaš zaspati, ali ni ne možeš jer je baš glasna. Prije sam ju dizala na hranjenje kad je mljackala, ali skoro ništa mi ne bi pojela pa sad to više ne radim dok se baš ne razdere.

🙋‍♀️ 29
    🧔‍♂️30
    9.3.2024 pozitivan test ✅️
    03.05 Qualified® 90°, nalaz uredan
    Čekamo djevojčicu ❤️
    Termin: 11/2024
    06.11. Naredni pregled

• Arianne

Broj poruka: 286

Prijavi adminu

Tinchi, lijepo je cut da ima i takvih beba. 😁
    .
    Miss_Ivy, moj kaki ponekad 1 dnevno, ponekad i 3 puta. Ako mi prođe 24 sata da nije jeo, ja si napravim kompot od suhih sljiva. Ali mislim da su rekli mi, jos patronaza, da moze i 3 puta dnevno i jednom u tri dana.
    .
    Nimble Alpaca i moj to radi. I jos se komesa i vrti i rukama. Toje cesto bila krivnja za moje nespavanje. Znaci dojim ga po noci zaspe na meni miran. Cim gs spustim to komesanje i traje, ali on se ne budi. Ili me nekas to komesanje probudi i to traje pa zna proc i jos pola sata ili sat dok mu dam jest. Ali meni to smeta da spavam, znala sam ga puszit s tatom u sobi i pobjec na kauc. Ja cujrm sve a tata tek kad place.

It's a boy 💙

• Arianne

Prijavi adminu

Ja i dalje malo mucim muku s uspavljivanjem po danu.
    Probala sam babybjorn i sviđa mu se, nosiljka malo manje ali navikava se.  Jednom je cak zaspao u nosiljci 
    I tezak mi je, bojim se da mi ne dođe mama da ga ne bi mogla toliko nosit i duze bi cekao bocicu i vise bi mi plakao. Bas me to rastuzuje.

It's a boy 💙

⭐ Miss_Ivy ⭐

Broj poruka: 1640

Prijavi adminu

Da da komesa se, pa s tim rucicama sama sebe uplasi. Mislim si da ju pocnem povijati, ali ne znam kad bi to napravila jer mislim da bi pop.. kad je budna. A kad spava, rade ju ne bi dirala. Prek dana ne spava uopce, samo u marami ili u kolicima. Odustala sam od uspavljivanja i stavljanja u krevetic jer se zbudi za 10 min. U marami spava , ne smeta joj ni kuhanje, usisavanje, braco koji galami. Ali meni leđa otpadaju. Ali eto, spava. Mozda da probate marame. Ja imam ergobaby aura. Na pocetku negoduju, ali par cucnjeva i shhh shhh i smiri se i zaspi.

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 +, Nifty low risk, its a girl! 🩷

NimbleAlpaca

Prijavi adminu

Arianne kod nas ista stvar, hranim ju u 2, od 1 me budi svakih 10 minuta 🤣
    Miss Ivy ja sam isto razmišljala o povijanju jer se prvo vrijeme stalno budila zbog tog mahanja, ali skužila sam da kad spava na boku se manje trza, a i kako vrijeme prolazi vidim da sve manje maše ručicama što me i veseli i rastužuje u isto vrijeme. Kažu do 3 mjeseca da skroz nestane.

🙋‍♀️ 29
    🧔‍♂️30
    Čekamo djevojčicu ❤️
    06.11. Naredni pregled

NimbleAlpaca

Prijavi adminu

Btw ja isto imam tu maramu, kad ju naučiš vezati super stvar. U početku me bilo malo strah držati je u tome jer se jako izvijala na nazad, ali sada već dosta kontrolira vrat pa je ok. A isto, u marami zaspi za 5 minuta. Nekad ju čak i uspijem prebaciti iz marame u krevetić, nekad baš i ne. 😅

🙋‍♀️ 29
    🧔‍♂️30
    Čekamo djevojčicu ❤️
    06.11. Naredni pregled

• Arianne

Prijavi adminu

Miss_Ivy, ovako kad pises tvoja zvuci bas opasna da je.
    .
    Ja imam posuđenu maramu  i jednom sam s frendicana je probala zavezat, ali mozda je bio prepospan i u tutici pa je plakao i vise nisam. Strah me sama je vezat. Pa probavam ergobaby omni breeze nosiljku jer mu ju je lakse namjestit. 
    Nju mi je poklonila mama (po mom izboru) ali ja sam kupila sam bila one zastite za pojas kad ih stavi u usta i supet da jesam jer mu je pojas odmah u ustima. Pa je lakse prat. 
    .
    Opcenito mu je sad stalno nesto u ustima, pa makar majica. Onda bi mi zmocio ful svaku majicu pa sam mu stavila bavarin pa mu je sad bavarin u ustima. Svaka igracka, moje ruke, sve zavrsi u ustima, smijesan je. Kad je u gymu i ne moze neku igracku provuc do usta se ful isfrustrira.

It's a boy 💙

• Arianne

Prijavi adminu

E i da se pohvalim, ponekad nam, jednom ili dvaput u danu cak uspije zaspat u kreveticu. Jednom je u babybjornu zaspo. Uglavnom i dalje na rukama. Sad je upravo na cici zaspo - nakon pola sata pokusavanja nosenjem (zato mogu i pisat sad jer je zaspo).

It's a boy 💙

⭐ Miss_Ivy ⭐

Broj poruka: 1640

Prijavi adminu

Moja isto negoduje u marami, ali nakon hopsanja po stanu se smiri i onda odspava i do 2 sata na meni dok kuham ili usisavam. Sa prvim bi brzo odustala jer sam mislila da nece, ali s njom se ne dam. Uz jos jedno dijete, nemam luksuz sa njom lezati dok spava. A bome ju ne mogu ni slusati kako place. Mi idemo na bowen terapiju u utorak , pa se nadam da ce nesto pomoci sa tim grcevima..

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 +, Nifty low risk, its a girl! 🩷

• Arianne

Prijavi adminu

Drzim fige da uspije Bowen. Mi smo cak dosta ok prosli sa grcevima. Jos do pred mozda 2 tjedna mi je znao placuckat nakon hranjenja, sad je prestao.
    .
    I za to mahanje rukama u snu, ima 3 mjesca ali nije jos stalo 
    .
    Mi danas opet zaspimo placuci, vec nekoliko puta zaredom jos od sinoc. Probali smo u kreveticu i izvadim ga ja ako ne ide dok se ne rasplace skroz. I bude miran dok ga nosimo par min i onda plac da ga ne mozes smirit. Kao da ne bi spavao. Do neog perioda bude ziv i vesel i ne pokazuje da bi zaspao uopce, onda sljedevu minutu plsce neutjesno. Pokusabam hvatat i pratim wake windows, ali ili mi ne ide ili on stvarno ne zeli zaspat. Uspjela sam ga smirit svaki put tek na sisi.
    I nije ni gladan po meni jer ne posise puno, skroz malo guta i zaspi 

It's a boy 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.