Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Arianne
    05. Veljača 2025. 20:04

Pozdrav
    Drago mi je da ste svi u redu.
    Nadam se samo da su proski grcevi Mercuria.
    .
    Mi smo ok. Ni moj se ne voli bas puno igrat sam s igrackama. Najcesce vrijeme na podu zavrsi tako da vristi jer ne moze do igracke ili je ne moze stavit u usta kako hoce. Sad se vec oko mjesec dana rola s trbuha na leđa i evo sad je neki dan poceo se vrtit ukrug ns trbuhu.
    .
    Nimble koliko dohrane dajes i kako znas koliko treba dat?
    Ja se ful mucim s tim. U bolnici su mi bili rekli da dajen kad pije ali je on to poceo jako pit. Sad zadnje dajem dok se vise ne buni tj place kad zavrsi pit. Jer on sam bas i ne bi stao. 🙈
    .
    Neko vrijeme je bas puno dobivao na tezini sad je malo usporio, imao je prosli tjedan na sistematskom nesto manje od 8 kila.

It's a boy 💙

NimbleAlpaca
    10. Veljača 2025. 12:20

Arianne ja sam muku mučila s time, sve sam isprobala. 🤣 Na kraju mi je pedijatrica rekla da ju podojim i odmah nakon dojke dam bočicu (al odmah, ne nakon 5,10 minuta) i to mi super funkcionira. Onda ona pojede koliko još može i kad je gotova izbaci bocu. Ili nekad bi htjela dudati, ali ne jede, onda popusti vakum na boci (nisam sigurna dal razumiješ, kada aktivno jede dosta je jak vakum na boci pa ju ne mogu samo tako izvaditi, kad prestane, vakum popusti i samo ju izvadim van).

Prije sam ju znala nahraniti pa onda tu bočicu razvlačiti još po sat vremena, svako toliko bi pojela 10ml. Sada koliko pojede odmah i čim završi bacam ostatak mlijeka.

Koliko dohrane ti pojede dnevno? Meni oko 300ml. Mislim da je ok da sad malo manje dobiva. Moja je imala 5.5 kg prošli tjedan.

11/2024 👶🩷

• Arianne
    10. Veljača 2025. 20:27

Nimble ja stalno mucim muku s tim koliko mu AD treba. U bolnici su bili rekli da dajem dok ne prestane pit. Ali on ne pusta bocu bas. Voli papat. 😂 A ful je dosta dobivao, sad ima oko 8 kila, s 3 mjeseca je imao oko 6 i pol. Pa sam.citala i da s AD treba pazit.
    .
    I skuzila ssm bila npr da pojede cijelu bocicu npr 70 nakon cica ako mu dam i kao jos bi i onda ako napravim pauzu 15 minuta nece vise.
     .
    Mi smo isto bili na oko 300 ml dnevno i onda je bio sam smanjio neko vrijeme na oko 100-150 ml dnevno, tad je odbijao. Sad vise mjesec dana nije nikad odbio nijednu bocu ali ja mu dnevno dam oko 170 ml. I dalje dobro dobiva. Dam mu dok ne prestane plakat kad zavrsi jest. Npr dam cice i ako pusta i place dam dozu 35. Pa onda jos 35 ako treba. Jer on ne prestaje jest 🙈 isto uvijek dam bocicu odmah nakon cice (obje), po boci samo cica.
    .
    Sad si i uglavnom pokusava sam drzat bocu.

It's a boy 💙

• Arianne
    11. Veljača 2025. 15:47

Sad vidim da sam gore napisala pa boci samo cica a htjela sam napisat po noci samo cica. 😂

It's a boy 💙

• Arianne
    25. Veljača 2025. 11:52

Pozdrav cure, ima jos koga, kako ste?
    .
    Nimble, bas me zanimalo kako ti skuzis koliko AD dati nakon cica?

It's a boy 💙

NimbleAlpaca
    25. Veljača 2025. 18:23

Hej, malo me pregazilo pa nisam tu navratila neko vrijeme. Arianne, ja zamiješam pa bacim pola, ko da besplatno dobivam taj AD 🤣🤣
    Vidim da ujutro nesto manje pije, ali ostalo ne mogu procijeniti pa uvijek zamiješam previše 😅
    Inače, moja cura slini ko luda, ne znam jedu li zubići ili što, ali svi smo mokri.

11/2024 👶🩷

⭐ Miss_Ivy ⭐
    28. Veljača 2025. 22:56

I nasa mala je slinavka! Vidim dole bijele jastucice, ne znam kolko treba da to izbije! Budi se preko noci 3-4 puta za papanje, ja sam totalno iscrpljena. Jos k tome sam sa njih dvoje sama po cijeli dan! Ne znam kad ce sin krenuti u vrtic. Cekam da prođe sezona gripe. Nadam se kroz 10ak dana da bude krenuo, pa ce biti malo lakse.

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

NimbleAlpaca
    04. Ožujak 2025. 21:55

Miss Ivy to je u regresiji sada ili se i inače toliko budi?

Meni se budi po noći jednom ili nijednom, svako toliko odspava od 9 navečer do 8 ujutro tako da je to super. Po danu je isto bolje, ali nijedan spavanac nije preko pola sata (osim u kolicima u šetnji - onda može i sat, sat i pol 🤣).
    Kako ostali spavaju? Jesu krenule regresije sna već?

11/2024 👶🩷

• Premija
    04. Ožujak 2025. 23:14

Pozdrav i od nas! Moj M navršilo 5 mjeseci. Sve je ok. Velik je, počeo je i papati. Spava dobro, većinom dva buđenja tokom noći. Kroz dan je baš zadovoljan. Otkako je navršio 3 mj, baš se lijepo smirio i prilagodio rutini. Nije imao neke posebne grčeve.

Ono što me brine je to da voli spavati na trbuhu. Da li i vaše bebe spavaju na trbuhu preko noći?

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

NimbleAlpaca
    06. Ožujak 2025. 13:22

Hej Premija, moja je samo jednom spavala na trbuhu preko noći pa sam cijelu noć dežurala nad njom 😅 Ali koliko su mi rekli i patronažna u pedijatrica, ako se beba sama okrenula na trbuh i nastavila spavat tako, nema straha. Samo makni ako imaš ikakve jastučiće po ogradici i slično.

11/2024 👶🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.