Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Matejaa95

Broj poruka: 349

Prijavi adminu

Hvala cureee. Sva srećaa imam svoju ljepoticu , tako da uz nju sve je u najboljem redu. Doći se red i na drugu bebu😀
    Sretno

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Marija96

Broj poruka: 449

Prijavi adminu

Matejaa95

Cure dobro sam predosjetila. Prokrvarila sam. Tako da za ove jesenske bebe ipak ništa . Sretno vam

Zao mi je. Cuvaj se💗

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙
    Iduci pregled: 26.8.

• Claire123

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Matejaa95

Hvala cureee. Sva srećaa imam svoju ljepoticu , tako da uz nju sve je u najboljem redu. Doći se red i na drugu bebu😀
    Sretno

Žao mi je, čuvaj se i nema posustajanja ❤️🙏🏻

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

Petra110622

Broj poruka: 349

Prijavi adminu

Pozdrav svim curama 😊
    Jutros sam ugledala svoj plus na 10dpo, sacekat cu do ponedjeljka i onda cu zvati za prvi termin 🤞 iako je jos rano, nadam se da se nastavljamo druziti na ovoj temi ❤

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

• karla1408

Broj poruka: 27

Prijavi adminu

teicaa02

Uh nadam se da će sve bit dobro uz Božju pomoć🙏🏼 i vama i meni 🤍
    Odakle ste cure? Ima li ko iz Splita pa da mi preporuci dobrog ginekologa? Svakako cu vodit trudnoću privatno u Cita al znam da moram imat i svoga socijalnog ginekologa zbog uputnica i svega kasnije.

Preporucam u Cita dr Mrsica, meni vodio drugu trudnoću i carski radio, sada također idem kod njega 25.01😁

teicaa02

Broj poruka: 68

Prijavi adminu

karla1408

teicaa02

Odakle ste cure? Ima li ko iz Splita pa da mi preporuci dobrog ginekologa? Svakako cu vodit trudnoću privatno u Cita al znam da moram imat i svoga socijalnog ginekologa zbog uputnica i svega kasnije.
    Preporucam u Cita dr Mrsica, meni vodio drugu trudnoću i carski radio, sada također idem kod njega 25.01😁

Meni vodi dr. Aračić u Cita i bas sam zadovoljna s njom 🥰 ali naravno trebat će mi neko preko HZZOa. On prima preko HZZOa? 

👩🏼 30
    👨🏻 30
    1. trudnoća
    5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
    Termin poroda: 12.9. 🙏🏼

Leptirko22

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

teicaa02

karla1408

teicaa02

Meni vodi dr. Aračić u Cita i bas sam zadovoljna s njom 🥰 ali naravno trebat će mi neko preko HZZOa. On prima preko HZZOa?

Meni je isto dr. Aračić i za sad nemam prigovor. Jako pažljiva doktorica

Jeleenaa

Broj poruka: 284

Prijavi adminu

Danas sam usla u 6 nedelju. Na poslu sam. Jedva sam dotrcala do wc da povratim. Krenulo je 😭

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

pčeliCa300

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

Jeleenaa

Danas sam usla u 6 nedelju. Na poslu sam. Jedva sam dotrcala do wc da povratim. Krenulo je 😭

Ajoj druzi se 💪 i ja sam oko 6tt i sve me strah kad ce krenuti. Da li si prije toga imala mucninu duze vrijeme ili ti je odjednom pocelo biti lose? Meni se uzasno spava i jako sam umorna ovih dana. Idem spavati u 9 navecer a na poslu jedva izdrzim

Jeleenaa

Broj poruka: 284

Prijavi adminu

pčeliCa300

Jeleenaa

Ajoj druzi se 💪 i ja sam oko 6tt i sve me strah kad ce krenuti. Da li si prije toga imala mucninu duze vrijeme ili ti je odjednom pocelo biti lose? Meni se uzasno spava i jako sam umorna ovih dana. Idem spavati u 9 navecer a na poslu jedva izdrzim

Samo sam od jednom osjetila slabost i da je bukvalno krenulo. Totalno je drugacije od mucnije koju imamo kada imamo neki virus. Sada samo na poslu da ne pocnu price
    I ja bas rano lijezem spavati i bas slabo energije imam

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.