Danas sam usla u 6 nedelju. Na poslu sam. Jedva sam dotrcala do wc da povratim. Krenulo je 😭Ajoj druzi se 💪 i ja sam oko 6tt i sve me strah kad ce krenuti. Da li si prije toga imala mucninu duze vrijeme ili ti je odjednom pocelo biti lose? Meni se uzasno spava i jako sam umorna ovih dana. Idem spavati u 9 navecer a na poslu jedva izdrzimSamo sam od jednom osjetila slabost i da je bukvalno krenulo. Totalno je drugacije od mucnije koju imamo kada imamo neki virus. Sada samo na poslu da ne pocnu price
I ja bas rano lijezem spavati i bas slabo energije imam
Uh… drzi se.
I ja sam u 6tjednu, nemam jos uvijek mucnine, pa evo vidjet cemo… isto tako sam samo umorna zasad.
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Pozdrav cure.
Prvi puta pisem ovdje jer prvi puta imam pozitivne testove..
Zadnja mj mi je bila 20.12, docek nove je bio pun pogodak i 12.1 blago pozitivan test.
Svaki naredni dan crta se vidjela sve jace.
Trebala sam dobiti sutra. Narucena na prvi pregled 31.1..
Ali ja cesto kroz dan imam bolove kao da cu dobiti svaki cas i to me bas plasi. Grudi su malo bolne ali su ogromne i teske, mucnina je prisutna..
Dali je to sve normalno ?
Danas mi je 3 tj i 6 dan
Cestitam ti. ❤️Kod mene je vrlo slicna situacija. Ja sam zadnju mengu dobila 21.12., a u plodnim danima smo bili vrijedni i cetiri puta smo imali odnose. Ako mene netko pita, 1.1. je bio taj dan kad se bebica zacela. 🥹 Ja sam vrlo brzo dobila pozitivan test 11.1., a mengu sam trebala dobit jucer, 16.1. i hvala Bogu nisam. Jutros sam ponovo pravila test i ➕️ je kao kuca. Isto imam bolove u trbuhu kao pred mengu i takodjer me je bas strah. 😔 Po aplikaciji danas mi je 3+6. Nadam se da ce sve biti u redu. Drzim i tebi i sebi fige. 🥰
21.12.2023. zadnja M
11.01. ➕️😍
05.02. -prvi pregled, ❤️ kuca 🙏
06.03. Nifty plus - stiže nam curica 🩷
26.09.2024.- Termin porođaja 🧸🎀
08.04. -Idući pregled
Danas sam usla u 6 nedelju. Na poslu sam. Jedva sam dotrcala do wc da povratim. Krenulo je 😭Ajoj druzi se 💪 i ja sam oko 6tt i sve me strah kad ce krenuti. Da li si prije toga imala mucninu duze vrijeme ili ti je odjednom pocelo biti lose? Meni se uzasno spava i jako sam umorna ovih dana. Idem spavati u 9 navecer a na poslu jedva izdrzimSamo sam od jednom osjetila slabost i da je bukvalno krenulo. Totalno je drugacije od mucnije koju imamo kada imamo neki virus. Sada samo na poslu da ne pocnu price
I ja bas rano lijezem spavati i bas slabo energije imam
Da, na poslu uvijek ima znatizeljnih...bar za pocetak mozes se izvuci na neku virozu ili da si pojela nesto sumljivo
I ja bas rano lijezem spavati i bas slabo energije imamDa, na poslu uvijek ima znatizeljnih…bar za pocetak mozes se izvuci na neku virozu ili da si pojela nesto sumljivo
Vec su me pitali sto sam blijeda i sta mi je. A pregled tek iduci petak. Stvarno ne bih nikome nista da govorim dok ne budem sigurna da je sve u redu.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
I ja bas rano lijezem spavati i bas slabo energije imamDa, na poslu uvijek ima znatizeljnih…bar za pocetak mozes se izvuci na neku virozu ili da si pojela nesto sumljivoVec su me pitali sto sam blijeda i sta mi je. A pregled tek iduci petak. Stvarno ne bih nikome nista da govorim dok ne budem sigurna da je sve u redu.
Da, da sve jasno. Trebamo misliti i na sebe...ni ja ne bih htjela da se zna prije prvog pregleda. Mozda ti ne bude cesto lose. Ako se nastavi, a da pitas svog obiteljskog lijecnika za par dana bolovanja?
I ja bas rano lijezem spavati i bas slabo energije imamDa, na poslu uvijek ima znatizeljnih…bar za pocetak mozes se izvuci na neku virozu ili da si pojela nesto sumljivoVec su me pitali sto sam blijeda i sta mi je. A pregled tek iduci petak. Stvarno ne bih nikome nista da govorim dok ne budem sigurna da je sve u redu.Da, da sve jasno. Trebamo misliti i na sebe…ni ja ne bih htjela da se zna prije prvog pregleda. Mozda ti ne bude cesto lose. Ako se nastavi, a da pitas svog obiteljskog lijecnika za par dana bolovanja?
Stvarno se nadam da necu biti jedna od onih trudnica da svaki dan po citav dan imaju mucninu. I svima vam to zelim.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Pozdrav cure.
Zadnja mj mi je bila 20.12, docek nove je bio pun pogodak i 12.1 blago pozitivan test.
Ali ja cesto kroz dan imam bolove kao da cu dobiti svaki cas i to me bas plasi. Grudi su malo bolne ali su ogromne i teske, mucnina je prisutna..
Danas mi je 3 tj i 6 danCestitam ti. ❤️Kod mene je vrlo slicna situacija. Ja sam zadnju mengu dobila 21.12., a u plodnim danima smo bili vrijedni i cetiri puta smo imali odnose. Ako mene netko pita, 1.1. je bio taj dan kad se bebica zacela. 🥹 Ja sam vrlo brzo dobila pozitivan test 11.1., a mengu sam trebala dobit jucer, 16.1. i hvala Bogu nisam. Jutros sam ponovo pravila test i ➕️ je kao kuca. Isto imam bolove u trbuhu kao pred mengu i takodjer me je bas strah. 😔 Po aplikaciji danas mi je 3+6. Nadam se da ce sve biti u redu. Drzim i tebi i sebi fige. 🥰
Onda se pratimo 🙈 ja sam zadnju M dobila 21.12, ali mi je O bila nesto kasnije, pa ne ocekujem M kroz dva dana... sutra cu ponoviti test na 12dpo, nadam se da ce crta biti tamnija 🙏 imam i ja bolove u trbuhu koji nisu isti kao i uvijek pred M, grudi jako bolne.. strah me i svako malo trcim piskit, drzim svima 🤞 🙏❤
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Pozdrav cure.
Danas mi je 3 tj i 6 danCestitam ti. ❤️Kod mene je vrlo slicna situacija. Ja sam zadnju mengu dobila 21.12., a u plodnim danima smo bili vrijedni i cetiri puta smo imali odnose. Ako mene netko pita, 1.1. je bio taj dan kad se bebica zacela. 🥹 Ja sam vrlo brzo dobila pozitivan test 11.1., a mengu sam trebala dobit jucer, 16.1. i hvala Bogu nisam. Jutros sam ponovo pravila test i ➕️ je kao kuca. Isto imam bolove u trbuhu kao pred mengu i takodjer me je bas strah. 😔 Po aplikaciji danas mi je 3+6. Nadam se da ce sve biti u redu. Drzim i tebi i sebi fige. 🥰Onda se pratimo 🙈 ja sam zadnju M dobila 21.12, ali mi je O bila nesto kasnije, pa ne ocekujem M kroz dva dana… sutra cu ponoviti test na 12dpo, nadam se da ce crta biti tamnija 🙏 imam i ja bolove u trbuhu koji nisu isti kao i uvijek pred M, grudi jako bolne.. strah me i svako malo trcim piskit, drzim svima 🤞 🙏❤
Cestitke od srca i nadam se pozitivnom testu i sutra. ❤️ Svakako nam javi. Mene nekako bas plase ti bolovi u trbuhu. Ja cu pricekati jos dva dana, pa cu onda zvati doktora. Znam da su bolovi uobicajeni, ali naravno da je strah prisutan. Iako sam dobila hrpu pozitivnih testova, čak su mi i ovulacijski iste sekunde bili pozitivni. 🤣 Mene isto grudi bole, a to u mom slucaju definitivno nikad nije simptom menge. 🫢
21.12.2023. zadnja M
11.01. ➕️😍
05.02. -prvi pregled, ❤️ kuca 🙏
06.03. Nifty plus - stiže nam curica 🩷
26.09.2024.- Termin porođaja 🧸🎀
08.04. -Idući pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji