Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Kejti0000

Broj poruka: 241

Prijavi adminu

Martinaaa_

Kejti0000

Danas sam neplanski završila na pregledu jer mi se pojavila sukrvica. 😞
    Po menstruaciji sam računala trudnoću 7+2, a danas je po veličini ploda od 2,6 mm procijenjeno 6+1. Čuli su se otkucaji srca. 🙏🏻
    Dobila sam Duphaston 3x2. Samo se nadam da će sve biti u redu. 🙏🏻
    Citam vas malo sa proljetnih beba, Kejti, tocno tako je meni bilo na pocetku trudnoce, bila sam nekih 6+4 i dobila sam obilno krvarenje, bila je bas svjeza krv. U tom trenu mi je svijet stao, odjurila u bolnicu, culi su se otkucani i dobila sam dphastone. Nastavio se smedi iscjedak i jos jednom se ponovilo jako krvarenje. Nakon toga me smedi iscjedak pratio negdje do 13 tt. I evo hvala Bogu sve je uredu, tako da vjerujem da ce i kod tebe biti tako.🍀
    Odbrojavam sitno, hvata me nervoza ali volim vas citati i prisjecati se pocetka toliko zeljene trudnoce 😊
    Zelim vam svima uredne i skolske trudnoce, da vas sto prije produ mucnine i ostale brige koje imate 🍀🙂

Drago mi je da je kod tebe sve super prošlo i što odbrojavaš sitno do dolaska bebice. 🥰
    Nadam se da će i kod mene biti sve u redu i da se nikakva sukrvica više neće pojavljivati. 🙏🏻

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

Kejti0000

Prijavi adminu

Jeleenaa

Da li je neka od vas planirala otvarati bolovanje?
    I da li ste vi upucene u rad trudnice sa pesticidima?

Čitala sam da su pesticidi štetni. Štoviše, imaš pravo na dopust trudne radnice (puna plaća za vrijeme dopusta) pod uvjetom da je trudnoća uredna. Stvar je jedino poslodavca, je li firma privatna ili državna. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća

Jeleenaa

Broj poruka: 284

Prijavi adminu

Kejti0000

Jeleenaa

Čitala sam da su pesticidi štetni. Štoviše, imaš pravo na dopust trudne radnice (puna plaća za vrijeme dopusta) pod uvjetom da je trudnoća uredna. Stvar je jedino poslodavca, je li firma privatna ili državna.

Meni je samo bitno da trudnoca bude ureda. A ako su stetni pod cijenu otkaza, ali da ne rizikujem. 

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

Martinaaa_

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

Kejti0000

Martinaaa_

Kejti0000

Danas sam neplanski završila na pregledu jer mi se pojavila sukrvica. 😞
    Po menstruaciji sam računala trudnoću 7+2, a danas je po veličini ploda od 2,6 mm procijenjeno 6+1. Čuli su se otkucaji srca. 🙏🏻
    Dobila sam Duphaston 3x2. Samo se nadam da će sve biti u redu. 🙏🏻
    Citam vas malo sa proljetnih beba, Kejti, tocno tako je meni bilo na pocetku trudnoce, bila sam nekih 6+4 i dobila sam obilno krvarenje, bila je bas svjeza krv. U tom trenu mi je svijet stao, odjurila u bolnicu, culi su se otkucani i dobila sam dphastone. Nastavio se smedi iscjedak i jos jednom se ponovilo jako krvarenje. Nakon toga me smedi iscjedak pratio negdje do 13 tt. I evo hvala Bogu sve je uredu, tako da vjerujem da ce i kod tebe biti tako.🍀
    Odbrojavam sitno, hvata me nervoza ali volim vas citati i prisjecati se pocetka toliko zeljene trudnoce 😊
    Zelim vam svima uredne i skolske trudnoce, da vas sto prije produ mucnine i ostale brige koje imate 🍀🙂
    Drago mi je da je kod tebe sve super prošlo i što odbrojavaš sitno do dolaska bebice. 🥰
    Nadam se da će i kod mene biti sve u redu i da se nikakva sukrvica više neće pojavljivati. 🙏🏻

Vjerujem da ce sve biti u redu 🙏🍀

💓

Kejti0000

Prijavi adminu

Jeleenaa

Kejti0000

Jeleenaa

Meni je samo bitno da trudnoca bude ureda. A ako su stetni pod cijenu otkaza, ali da ne rizikujem.

Komplikacije mozes dobiti bez problema s obzirom na takvo radno mjesto. Komplikacije pokriva HZZO, tako da to poslodavcu ne ide na štetu. 
    Ja sam prvotno razmišljala o dopustu, sad samo molim boga da sve bude ok i da bez stresa dočekam pregled 25.1.
    Ne znam ni kako će mi se voditi trudnoća pa dotad ne mogu znati zadovoljavam li za dopust ili moram uzeti komplikacije. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća

Jeleenaa

Prijavi adminu

Kejti0000

Jeleenaa

Kejti0000

Jeleenaa

Komplikacije mozes dobiti bez problema s obzirom na takvo radno mjesto. Komplikacije pokriva HZZO, tako da to poslodavcu ne ide na štetu.
    Ja sam prvotno razmišljala o dopustu, sad samo molim boga da sve bude ok i da bez stresa dočekam pregled 25.1.
    Ne znam ni kako će mi se voditi trudnoća pa dotad ne mogu znati zadovoljavam li za dopust ili moram uzeti komplikacije.

Tako i ja. Pregled nam je u dan. Samo da tada vidimo da je sve u redu i valjda ce nam tada nesto vise reci i uputiti nas.

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    Čekamo dječaka 💙
    28.8. Naredni pregled ❤️

Marija96

Broj poruka: 449

Prijavi adminu

Jeleenaa

Marija96

Jeleenaa

Marija96

Jeleenaa

Citala sam sad bas i cini se stetnim za trudnice i plod, razvoj fetusa. Najbolje provjetit s poslodavcem i pitati ginekologa, vidjeti kako su druge osobe, ali zbog zdravlja ja bi trazila vidjela jel mogu a vjv imas pravo.
    Ja sam u direktoj vezi sa pesticidima i fitofarmacijom, uz to dizem i tesko. Napomenucu ginekologu pa vidjecemo.
    Po tome bi trebala bit doma.. A ne radit takav posao, bas reci to na pregledu pa ces vidjet
    Mislim nisam ja neka da zelim biti u kuci i ne radim nistam. Ali i same ste sve trudne i zelite da sve bude u redu. Ne zelim da dodatno doprinosim vec da sprijecim sto mogu da je do.mene

Maa jasno. I meni je cak bolje dok radim nego doma plus je sad jos lose vrijeme pa ni nemozes nikud. No, ako ce posao ugrozit plod normalno da cu biti doma.. Nije mi to bas za zezanciju.. 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙
    Iduci pregled: 26.8.

Matejaa95

Broj poruka: 349

Prijavi adminu

Cure dobro sam predosjetila. Prokrvarila sam. Tako da za ove jesenske bebe ipak ništa . Sretno vam

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

ivona2306

Broj poruka: 245

Prijavi adminu

Matejaa95

Cure dobro sam predosjetila. Prokrvarila sam. Tako da za ove jesenske bebe ipak ništa . Sretno vam

Joooj, zao mi je :(
    Nadam se da ces uskoro ugledati svoj plusic 

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

Jeleenaa

Prijavi adminu

Matejaa95

Ne daj se. Zelim ti uskoro plusic ☺️

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    Čekamo dječaka 💙
    28.8. Naredni pregled ❤️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.