Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Kejti0000

Broj poruka: 241

Prijavi adminu

ivonab2306

Matejaa95

I mene je bas strah. Smedi boja dva puta vec. Ali malo.
    Sada bolovi bas kao da cu dobit m al bas ono ultra😢
    Meni je isto tako bilo u pocetku 5. tjedna, smeckasti tragovi, al samo dan dva i onda je nestalo. sve dok nije obilno krvarenje, ne bi trebala imat strah

Ja sam jučer zbog sukrvice u gustoj sluzi dobila Duphastone. Trudnoca prema plodu procijenjena 6+1, iako je po menstruaciji 7+2. 
    Ne znam je li rano u 4. ili 5. tjednu javljati se zbog sukrvice i blagog krvarenja. 
    Ja sam i danas sva pod stresom iako mi se pojavilo jučer malo, a danas nema ništa. Popila sam vec jucer 2x2 tablete. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

ivona2306

Broj poruka: 245

Prijavi adminu

Kejti0000

ivonab2306

Matejaa95

Meni je isto tako bilo u pocetku 5. tjedna, smeckasti tragovi, al samo dan dva i onda je nestalo. sve dok nije obilno krvarenje, ne bi trebala imat strah
    Ja sam jučer zbog sukrvice u gustoj sluzi dobila Duphastone. Trudnoca prema plodu procijenjena 6+1, iako je po menstruaciji 7+2.
    Ne znam je li rano u 4. ili 5. tjednu javljati se zbog sukrvice i blagog krvarenja.
    Ja sam i danas sva pod stresom iako mi se pojavilo jučer malo, a danas nema ništa. Popila sam vec jucer 2x2 tablete.

Nadam se da ce tako i ostati, da ti se vise nece pojavljivati.
    Ja sam bas pratila svaki dan, i nisam imala niti priblizno krv, ni sukrvica, nego doslovno par flekica smeckastih, tako da se nisam javljala zbog toga…a to mi se dogodilo taman krajem 4.,pocetkom 5.tjedna. Nakon toga vise nista nisam imala osim obicnog bijelog iscjetka.

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

Matejaa95

Broj poruka: 349

Prijavi adminu

Kejti0000

ivonab2306

Matejaa95

Javila sam se prije dva dana. Na hitnoj su mi rekli ili su prokrvarit i dobit m ili se javit na kontrolu po dogovooru sa ginekologom. Na ultrazvuku ništa nije vidio jer je rano. Kazem noje ni krv nit ista malo smedeg i to je to al ti bolovi. I leđa me bas bole

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

pčeliCa300

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

Jeleenaa

Da li je neka od vas planirala otvarati bolovanje?
    I da li ste vi upucene u rad trudnice sa pesticidima?

Ja cu u nekom trenutku sigurno otvarati bolovanje, ali kada ne znam. Cekam prvo pregled, a ako je sve ok, vjerojatno cu raditi jos koji mjesec. Vezano uz rad sa pesticidima ne znam nista...

Marija96

Broj poruka: 449

Prijavi adminu

Jeleenaa

Hej, meni će sada na pregledu kad utvrdi trudnocu otvorit bolovanje odnosno komplikacije. Jer radim s ljepilom, lakovima, dizem tesko i ostalo. Sad dok cekam pregled sam se dog da sam na godisnjem, jer stvarno nebi htjela riskirati. Možda bi bilo sve u redu možda nebi ali bolje mir.

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙
    Iduci pregled: 26.8.

Marija96

Prijavi adminu

Jeleenaa

Citala sam sad bas i cini se stetnim za trudnice i plod, razvoj fetusa. Najbolje provjetit s poslodavcem i pitati ginekologa, vidjeti kako su druge osobe, ali zbog zdravlja ja bi trazila vidjela jel mogu a vjv imas pravo. 

11.01. ➕
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙

Martinaaa_

Broj poruka: 209

Prijavi adminu

Kejti0000

Danas sam neplanski završila na pregledu jer mi se pojavila sukrvica. 😞
    Po menstruaciji sam računala trudnoću 7+2, a danas je po veličini ploda od 2,6 mm procijenjeno 6+1. Čuli su se otkucaji srca. 🙏🏻
    Dobila sam Duphaston 3x2. Samo se nadam da će sve biti u redu. 🙏🏻

Citam vas malo sa proljetnih beba, Kejti, tocno tako je meni bilo na pocetku trudnoce, bila sam nekih 6+4 i dobila sam obilno krvarenje, bila je bas svjeza krv. U tom trenu mi je svijet stao, odjurila u bolnicu, culi su se otkucani i dobila sam dphastone. Nastavio se smedi iscjedak i jos jednom se ponovilo jako krvarenje. Nakon toga me smedi iscjedak pratio negdje do 13 tt. I evo hvala Bogu sve je uredu, tako da vjerujem da ce i kod tebe biti tako.🍀
    Odbrojavam sitno, hvata me nervoza ali volim vas citati i prisjecati se pocetka toliko zeljene trudnoce 😊
    Zelim vam svima uredne i skolske trudnoce, da vas sto prije produ mucnine i ostale brige koje imate 🍀🙂

💓

Jeleenaa

Broj poruka: 284

Prijavi adminu

Marija96

Jeleenaa

Citala sam sad bas i cini se stetnim za trudnice i plod, razvoj fetusa. Najbolje provjetit s poslodavcem i pitati ginekologa, vidjeti kako su druge osobe, ali zbog zdravlja ja bi trazila vidjela jel mogu a vjv imas pravo.

Ja sam u direktoj vezi sa pesticidima i fitofarmacijom, uz to dizem i tesko. Napomenucu ginekologu pa vidjecemo.

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

Marija96

Prijavi adminu

Jeleenaa

Marija96

Jeleenaa

Ja sam u direktoj vezi sa pesticidima i fitofarmacijom, uz to dizem i tesko. Napomenucu ginekologu pa vidjecemo.

Po tome bi trebala bit doma.. A ne radit takav posao, bas reci to na pregledu pa ces vidjet 

11.01. ➕
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙

Jeleenaa

Broj poruka: 284

Prijavi adminu

Marija96

Jeleenaa

Marija96

Jeleenaa

Po tome bi trebala bit doma.. A ne radit takav posao, bas reci to na pregledu pa ces vidjet

Mislim nisam ja neka da zelim biti u kuci i ne radim nistam. Ali i same ste sve trudne i zelite da sve bude u redu. Ne zelim da dodatno doprinosim vec da sprijecim sto mogu da je do.mene

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.