Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipi11
    09. Kolovoz 2023. 08:37

Jutro cure, ja sam noćas išla 4 puta pišati. A kad sam se probudila u 7 malac je već rondao😄
    MalaG baš sam se razveselila kad sam pročitala dobre vijesti, 🙏 da bude tako od drugi dio, vjerujem da će biti💙

MalaG
    09. Kolovoz 2023. 08:57

Hvala vam, cure!🤗❤️
    .
    Mami_m baš su velike cure!😍☺️ Super za uredan pregled, brzo će se one vama pridružiti.🤭🤗❤️
    Teich psiha je čudo.🤯 Ali bitno da je sve "na svojem mjestu".😅
    .
    I meni su krenule nesanice. Ovo je bila (tek) druga neprospavana noć. Em vruće, em stalni odlasci na WC, em se nikak namjestiti. Plus, muž mi fino pjevao na uho cijelu noć.😂

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Pereca333
    09. Kolovoz 2023. 09:31

Joj kad vas citam zene lakse mi bude. 😂 Vidim da je sve to "normalno" u trudnoci. 
    Spavanje je sve losije, oko 1 zaspim pa piskim u pola dva, cetiri i u sest. U sedam ide muz na posao tad se probudim i ne mogu zaspati, ustanem popijem kafu, i onda zaspim, dok se okrenem vec je vece, meni dani brzo prolaze a noci nikako 😂 
    Sto se snova tice, juce sam sanjala vidim moju curicu onako kroz kozu stomala se vidi, lice, pa nogica pa prstic i kaze ona meni sad cu ja izaci 😂 ja joj govorim stani nije jos vrijeme i kad sam se probudila donji ves mi bio mokar, prepala se plodna voda, uhvatila me panika, kupila sam one test trakice da istestiram ali izgleda je urin ili isjedak, nije se ponavljalo vise. Mislim da ludim 😂

Drago mi je da su svima pregledi uredni i sve ide kako treba 🙏

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Lily123
    09. Kolovoz 2023. 11:09

Super za dobre preglede i nalaze, samo neka se tako nastavi dalje, ipak smo na samom finišu 
    Mene jutros probudila neka oštra bol na području ispod trbuha, točno između prepone i pregiba trbuha. Razmišljam da je vjerojatno istegnut mišić jer sam opet usisavala i ribala kao nenormalna  samo sam se okrenula na drugu stranu i izignorirala pa je prestalo. A beba aktivna jako, baš udara, lupka, trese, nekad me prepadne koliko jako lupi. Jedva čekam ga upoznat aaaa, da vidim tko je to radio nered u trbuhu  još dva mjeseca, samo se nadam da neću prenosit jer mi je već dosta haha. 

Mimica91
    09. Kolovoz 2023. 11:23

MalaG super vijesti, bit će to sve dobro na kraju 😌
    Ana26 nisi se dugo javljala pa sam mislila da ne pratiš više 😄 super da je sve dobro, idemo uskoro po svoje bebice 🥰

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

MalaG
    09. Kolovoz 2023. 15:21

Mi obavili kontrolu i sve je uredno, Bogu hvala.🙏 Protoci uredni, a bebač se okrenuo glavicom prema dolje. 🤭
    .
    Također, između jučerašnjeg razgovora sa babicom i današnje kontrole su stigli i preostali rezultati amnio i sve je uredno i bez komplikacija.🙏🙏🙏 Ogroman kamen nam je pao sa srca i baš nam je laknulo. Ne mogu ni opisati koliko. Suze su samo tekle niz lice.🤭🥲 Sad će nam svakako biti puno lakše gurati dane do kraja!☺️🙏
    Od ❤️ vam svima hvala na svakoj podršci, toploj riječi i dobroj želji! Užasno puno znači imati takvu potporu i podršku, posebice jer se osobno ne poznajemo, a kao da se poznajemo.🤗❤️ 

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

amarenna
    09. Kolovoz 2023. 15:38

MalaG

Mi obavili kontrolu i sve je uredno, Bogu hvala.🙏 Protoci uredni, a bebač se okrenuo glavicom prema dolje. 🤭
    .
    Također, između jučerašnjeg razgovora sa babicom i današnje kontrole su stigli i preostali rezultati amnio i sve je uredno i bez komplikacija.🙏🙏🙏 Ogroman kamen nam je pao sa srca i baš nam je laknulo. Ne mogu ni opisati koliko. Suze su samo tekle niz lice.🤭🥲 Sad će nam svakako biti puno lakše gurati dane do kraja!☺️🙏
    Od ❤️ vam svima hvala na svakoj podršci, toploj riječi i dobroj želji! Užasno puno znači imati takvu potporu i podršku, posebice jer se osobno ne poznajemo, a kao da se poznajemo.🤗❤️

MalaG bravo, bravoooooo🎉🎉🎉🎉 neopisivo mi je drago da je sve uredu I nadam se da ćete sada u miru dočekati svog borca, lava, deckica 💙💙 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    09. Kolovoz 2023. 15:46

MalaG

.

Bas mi je srce puno kad ovo citam 🥰🥰 sad se malo opusti i uzivaj u ostatku trudnoce,u slatkim pripremama i iscekivanju svog djecaka 👶❤️

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Jelušićkaa
    09. Kolovoz 2023. 15:56

Mala G supeeet bas mi je drago
     Sad se opusti i lijepo iscekuj svog malisu 💗💗

mami_m
    09. Kolovoz 2023. 16:45

MalaG tooooo ❤️❤️❤️

🧑 31
    👩 27
    👧❤ 5
    10/22 💔 missAb 8tt
    🩸Trombofilija
    27.1. ➕️🥰
    clexane 💉
    👭🩷🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.