Čitam vas cijelo vrijeme i kod svake se pronalazim. Od menga bolova, od simfize, od jedva okretanja. Al ja kad to spomenem svojem dr on kaže tijelo se priprema za porod.
Reko super. Možda se onda i ranije pripremi. Beba je ionako po kilaži spremna. 🙂
Ono što mene muči zadnjih tjedan dana puno gore nego prije je žgaravica, užasaaas
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Mom.N93 a kod mene obrnuto zgaravica me nemuci toliko zadnja 3 dana od kako mi se malo spustio stomak. Samo povremeno imam nalete slabosti i mucnine 🤷♀️
Amarenna kako se osjecas? Nesto si mi u glavi da bi se mogla poroditi uskoro 💕
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Teich isto kao i ti imam nalete mučnine ali prođe, bh kontrakcije su tu i dalje , i neki umor me uhvatio samo mi se spava baš se osjećam mamurno, a ponoći nikako zaspat 🤣🤣 nadam se da će uskoro, voljela bi izdržati bar još 10- tak dana ali spremna sam ako krene ranije , samo nebi voljela prenijeti 🫣 muž isto govori ti ako izdrzis još tjedan dana bit će super, a ja imam opet neki osjećaj da će se držat do termina u busi. Kako god, spremna sam na sve , jedva čekam da stigne malo sam već I nestrpljiva 😀 seka stalno pita kad ću donjet bracu, a braco ne želi ni čuti za bracu već je jaaaako ljubomoran 🙈 😘❤
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
I ja isto imam baš nalete mučnine i slabosti i baš me usred dana zna uhvatiti da moram leći i ne mogu nikud. Ništa me ne boli nego jednostavno mi je slabo...
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
I ja isto imam baš nalete mučnine i slabosti i baš me usred dana zna uhvatiti da moram leći i ne mogu nikud. Ništa me ne boli nego jednostavno mi je slabo…
Tako i meni dođe..
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Teich isto kao i ti imam nalete mučnine ali prođe, bh kontrakcije su tu i dalje , i neki umor me uhvatio samo mi se spava baš se osjećam mamurno, a ponoći nikako zaspat 🤣🤣 nadam se da će uskoro, voljela bi izdržati bar još 10- tak dana ali spremna sam ako krene ranije , samo nebi voljela prenijeti 🫣 muž isto govori ti ako izdrzis još tjedan dana bit će super, a ja imam opet neki osjećaj da će se držat do termina u busi. Kako god, spremna sam na sve , jedva čekam da stigne malo sam već I nestrpljiva 😀 seka stalno pita kad ću donjet bracu, a braco ne želi ni čuti za bracu već je jaaaako ljubomoran 🙈 😘❤
Ajde super,a vidjet cemo do kada ce bebice htjet biti u busi 🤩 ja bi voljela isto jos bar 2tj,ali vidjet cemo kako ce biti i kolostrum mi bas curio danas, bolile me cicke i ja uzela malo kao da izmasiran da me popusti kad je to krenilo curiti ajme,e da i inace sam imala zatvor po par dana od sinoc me vec par puta tjera i na veliki van bas mi je pritisak i za piskit i za kakiti 🤷♀️ i moj muz kaze daj Boze jos 10 dana a kumina procjena 15og da cu roditi. A ja sretna i sto sam do ovdje dogurala kakve su bile procjene uzas 😊😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Ei. Ja danas imam pregled. Da li je koja imala u 27tj kao lošiji nalaz urina i malo nisko željezo. Kako ste to riješile?antibiotik za urin ili?kupila sam već čaj od brusnice i tražila svugdje onaj prašak iz Dm, d-manoza,međutim nigdje ga nisam mogla naći
Kako los nalaz urina? Bakterije? Proteini?
Moj nalaz nije bio bas prelos, ali imala sam bakterija i kad sam popila antibiotike za entetokoku (iz vaginalnog brisa je izvadili), rijesilo se i to. Svakako ti ne moze naskodit vise vode nego obicno (ja dnevno popijem 3l Prolom vode). Caj od brusnice mi je preporucivala gin., cak ima neka brusnica na pipetu koja je kao super, ali nije bila zadovoljna endokrinologinja jer ima dosta secera. Ona mi je preporucila da pijem probiotik, navecer. Ako pocnes piti caj od brusnice gledaj fa nije onaj iz obicne trgovine jer njegov sastav je takav da ima najmanje brusnice , a vecina je zapravo sipurak (moze biti loš).
Ako su proteini u pitanju, mjeri pritisak i izbaci sve sto je slano i madno: so, kocka za supu, supa iz kese, przene snicle….
———
Zeljezo: Meni je odjednom spalo sa 21 na 13 iako sam cuclala Ferrum tablete. Onda mi je gin. rekla da uzmem Tothemu, ali naravno, nisam jer ima secera pa sam umjesto toga uzela Solgar Gente Iron 25 uz C vitamin naravno. Negdje za 10 dana od 13 je poraslo na 13,3, ali jedem dosta: “rižoto” od prosa (proso je odlican za zeljezo), sok od cvekle s limunom iscijedim, srdele jedem stalno jer nisam neki fan mesa ali jedem i meso i to puretinu, leću sa puretinom i bijeli grah , al sve neslano. Ponekad pojedem sardinu iz konzerve. Privremeno sam skoro izbacila jogurt svaki dan 10 puta kao prije haha, jer ponistava zeljezo. E da, i leblebija je super.
Takodjer, ako smijes setati, setaj, jer cirkulacija- oksigen- krv prema tkivima- hemoglobin- zeljezo je povezano.
Nadam se da ti bar malo pomogne. Javi kako si uspjela na kraju.
——-
Moj pregled danas je prosao super hvala Bogu ❤️ Ono sto sam se zalila da vibrira i udara u mjehur, dr kaze da naravno da cu osjetit svakakve senzacije jer raste dvoje djece. Samo da sve svima bude dobro. Pozdraaaav 🌼
Ajde super,a vidjet cemo do kada ce bebice htjet biti u busi 🤩 ja bi voljela isto jos bar 2tj,ali vidjet cemo kako ce biti i kolostrum mi bas curio danas, bolile me cicke i ja uzela malo kao da izmasiran da me popusti kad je to krenilo curiti ajme,e da i inace sam imala zatvor po par dana od sinoc me vec par puta tjera i na veliki van bas mi je pritisak i za piskit i za kakiti 🤷♀️ i moj muz kaze daj Boze jos 10 dana a kumina procjena 15og da cu roditi. A ja sretna i sto sam do ovdje dogurala kakve su bile procjene uzas 😊😊
Isto, isto kod mene, znaci zatvor me mučio dobra 2 tjedna sigurno, ajmeee muke...a evo već 2 3 dana i mene samo na wc tjera...🙈 kolostrum i kod mene curka....mislim da smo mi spremne 🤣🤣🤣🤣 ajde svaki dan nam puno znači da su još u buši, naravno, al bitno da smo dogurale do super tjedana 🙏🩷
Lena bravo za super pregled, tebi će svakako biti teže nego nama, ipak imaš dvije bebice u sebi 🥰
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Dobre ste vi kojima je već u 36. i 37. tjednu dosta, realno meni je već dosta, a jedva sam u 32.
Inače mene doktorica nije slala više ni na kakve pretrage i vađenja krvi. Zadnje sam imala briseve i to u valjda u 16. ili 17. tjednu i ogtt nekad oko 21., ne sjećam se više. Krv vadila samo jednom na početku i to je to. Tako da, ako mi nešto i fali, pojma nemam prenatale ne pijem, popijem magnezij, kalcij i vitamin d3, za željezo boga pitaj, valjda je ok.
Meni stigli nalazi od IAT, pise negativno e sad što to znači tko zna 🤣🤣
Ja sam inace A + grupa
Ako koja zna nek napiše...
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji