MalaG ajme predivne vijesti💙💙💙 🥳🥰❤️ mogu misliti koje olakšanje i stvarno užasno koji stres si morala proći ali eto to je sad iza vas i sad možeš uživati u zadnjim tjednima i konačno se opustiti🥰 ❤️
MalaG toliko mi je neizmjerno drago zbog tebe i muža i vašeg malog borca 💙💙💙💙 toliko strepnje i muke i neizvjesnosti bi malo tko mogao izdržati. A vi ste sa svojim mališanom dokazali da ste zajedno jedan uigrani tim koji se biti do kraja 💙💙
Nisam redom upamtila ko je spominjao koje simptome, ali sa većinom se mogu poistovjetiti 😂 od pišanja po noći min 3 puta, od žgaravice koja me jučer satrala najgore do sad. Doslovno sam osjećala između skapula kad mi je kretalo žarenje i pečenje i imam osjećaj da mi se iziritirala cijela sluznica jer danas osijećam svaki zalogaj koji gutam. Stidna kost me ubija kod svakog okreta, podizanja, premještanja ko u stare babe.
Inače smo danas bili u Petrovoj na kontroli, zapravo na onom njihovom redovnom vaginalnom čačkanju. Pošto smo uzv radili prošli tjedan, ovaj put ga nisu. Cervix je i dalje (već 4 mj) 1 čl, uloživ za jagodicu prsta prohodan do uz. Kaže dr da bi se na silu moglo i dublje al ne želi. Kontrola za tjedan dana jer se boji da se zbog tlaka i šećera nešto ne zakomplicira.
I onda nakon kontrole odem u Muller po onaj etui i dva puta me tako sjevne posred cervixa da sam zaviknula koliko me zaboljelo. Sve zvijezde sam vidjela 🙈🙈
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
MalaG predobre vijesti 🤍🤍🤍🎉🎉🎉 sad uzivajte na max!
Mimica ja sam spakirala ipak u veci da mi stanu i ulosci unutra, i sve mi je taman stalo. Vidla sam na ljetnim bebama da cure objese uloske na kofer 🤷♀️ i da na sv.Duhu mole da kofer bude max 55x40x20, moj je 55x40x30 pa valjda je to ok 🤣
Od frendica znam da ti u vinogradsku kofer ne stane u sobu jer su nagurali 4 kreveta u dvokrevetne, doslovno nemas ni nocni ormaric neg moras nuzne stvari drzat na krevetu.
Trbuh meni moj kao da se nikad nije ni podignuo, samo u 2 navrata sam osjetila da malo teze disem. Dolje me zna zapeci kad prcka valjda po mjehuru ili cervixu 🤣 evo fotke, ne izgleda bas spusteno jelda? https://ibb.co/2kxRF1W
Ana26 drago mi je da si se javila i da ste dobro. Ti si iz splita, jesam dobro zapamtila?
Puni mjesec jeste cule da kao rodilista budu puna puncata za vrijeme punog mjeseca? 😅 mi mantramo da rodim tada, puni mjesec pada na cca 31.8.
Pa mi usput mozda dijete i vrtic dobije 😅
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
PS kako su vam prosli pregledi jucer i danas?
Kiki za tebe sam samo zapamtila da imas 🤣 al bilo vas je jos. Mozak bye bye
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Joj moram izmjeriti svoju torbu da vidim kolika je, ali ne da mi se sada ustat...
Trbuh i meni isto kao da se nikad nije ni dignuo, dišem skroz normalno, nemam nikakav pritisak.. Tako da ne znam, ja mislim da ja to uopće neću skužit kad i ako se spusti bebač.
Ja isto nadam rodit do 31.08 radi vrtića haha
Ali sad čitam na ljetnim bebama da puštaju do 41+3 ako ne krene samo, u tom slučaju ulazim u 9 mjesec za tjedan dana... Nadam se da će ipak krenut ranije, da neću prenijeti
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Hahahaha svi se nadamo prije tog famoznog 1.9. rodit radi vrtica iako znam da vrtic necemo dobit jer je to kod nas nemoguce, al nadajmo se kao 🤣🤣
Lalaland ako me pamcenje sluzi tebi je drob dosta rano bia velik, a sad kao da stoji kakav je bia i prije tipa 2 miseca 🤭
Lola ja sam pocela jest datulje, taj caj nikako da kupim, al planiram, ananas također 🙈
Moja je na 2800 g, ctg uredan, koliko sam skuzila ona linija s trudovima je isla do 50 🤷 zao mi je da me nije vag gledala da vidim jel se sta događa 🙈 kupila sam i ulje za međicu, al bit ce to vise samo za natapkat a ne masirat i navlacit 🤣🤣🤣
Ja cu ovih dana isto krenut s cajem, datuljama i masiranjem, kupila sam vec ulje za međicu, iako sam malo lijena za to al natjerat cu se. Imam i pilates loptu pa cu na nju malo naskakivat 😅 Mala je prekjucer imala 2700, a u utorak nam ne prvi ctg i brisevi. Iskreno, dosta mi je trudnoce i jedva cekam da se porodim!!!
It’s a girl 💞
Djevojke ne morate kupovati ono specijalno ulje za medjicu, mozete koristiti i ulje za strije ili ja sam kupila za bebu cisto bademovo ulje moze i to. Gledala sam sastav, sve je to isto.
Je li jos pijete Femibion? Ja imam jos dve nedelje i kontam onda preci na neku jefitniju varijantu jer platim za mjesec dana 35 € a ne znam da li ce mi nova kutija trebati. ☺️
Mala G drago mi je da je sve ok, sad uzivaj u trudnoci kako si zasluzila i spremaj se za bebanu 🥰🙏
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Djevojke ne morate kupovati ono specijalno ulje za medjicu, mozete koristiti i ulje za strije ili ja sam kupila za bebu cisto bademovo ulje moze i to. Gledala sam sastav, sve je to isto.
Je li jos pijete Femibion? Ja imam jos dve nedelje i kontam onda preci na neku jefitniju varijantu jer platim za mjesec dana 35 € a ne znam da li ce mi nova kutija trebati. ☺️
Mala Gdrago mi je da je sve ok, sad uzivaj u trudnoci kako si zasluzila i spremaj se za bebanu 🥰🙏
Meni je rekla da nastavim mjesec dva poslije poroda sa prenatalom. I zbog krvi i kose svega. Uzmi Natural Wealth perenatal 100 komada=100 dana oko 16€. One su isplqtive pijem ih čitavu trudnoću.
Mala Gdrago mi je da je sve ok, sad uzivaj u trudnoci kako si zasluzila i spremaj se za bebanu 🥰🙏
Meni je rekla da nastavim mjesec dva poslije poroda sa prenatalom. I zbog krvi i kose svega. Uzmi Natural Wealth perenatal 100 komada=100 dana oko 16€. One su isplqtive pijem ih čitavu trudnoću.
I ja sam dobila preporuke za te prenetale imam jos za ovaj tjedan ovih sto sam cijelu tridnocu pila pa cu si kupiti te u apoteci i taman cu imati za prva 2-3mj poslje poroda.. Nisam jos nista pocela trositi ni caj od maline ni datulje,ananas i to sve sto govore da potice porod. Međicu necu ni ovaj put masirati,nisam ni s malim pa je proslo sve oke.. Jedino se veselimo odnosima od iduceg tjedna 🫣🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji