Evo i mene s pregleda bebica dobro 2,500 Kg procjenjena idalje guzom dole. Jos jedan pregled u sljedeći petak i onda 29.8 u bolnicu a carski je planiran 30.8 😁 jedino ako bi se nešto promjenilo u međuvremenu onda se i to mjenja za sada stoji tako. Jos maloooooooo😍😍
Ajme meni je to tak uzbudljivo kad znate kad će bit porod, odnosno za kad je planirano 🥰🥰
Mi smo zapravo u dan trudne, meni je isto danas 36+0 (traka krivo pokazuje) 🙈
Nisam zapamtila, jel' postoji razlog zašto ideš na carski ili zbog bebe na zadak?
Da samo zato sto je na zadak. Bilo bi dobro da rade manuelno okrecanje bebe ali eto ovdjje gdje sam ja to nerade. Samo nek je ona meni dobro.
Jelusicka super, kad znas kad je termin i imas jos vremena malo da se pripremis. Bitno da je bebana dobro, planirani carski rez je rutinski i sve ce biti super ☺️♥️🥰 taman ce slaviti rodjendane pred polazak u skolu ☺️
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Jelusicka ajme nemogu zamisliti koje je to uzbuđenje kad znas otprilike datum poroda, (jedino ako bebica nebude htjela ranije van,pa ubrza hehe). Hvala Bogu da je sve bilo u redu na pregledu 🥰🥰
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Pa da samo par dana ranije kaže dr da nevidi potrebu da bude prije jer sam full zatvorena. E sad jedino ako krene prije nešto trudovi ili puknuce vodenjaka dolazim ranije normalno . onda ko stigne radi carski . svejedno bi bilo carski ako bude na guzi. Daaa ffull sam uzbudena bas jos malo ostalo. Par dana nakon mog rođendana 😆 moram naci 2 osobe B- za svaki slučaj. A stalno sam mislila kad je pravo vrijeme za sisanje farbanje i generalku. e sad znam 🤣🤣
Predobro, sad je stvarno slatko iščekivanje jer točno znaš kad bebica dolazi i datum je super, taman pred kraj ljeta, bit će puno ludih proslava rođendana jer se taman svi vrate s mora i točno je prije škole
Jelušićkaa još maloooo, moj se malac u prosloj trudnoci okrenuo u 38tt na glavu tek tako da držim fige ipak da se okrene 🩷😍😍 predobro...uskoro nam počinju dolazit bebice...evo ja od jutra isto u generalki sve je to usporeno pored dvoje malaca i mog jedva hodanja i nikako saginjanja, brzog umora i slično, ali ide pomalo...🤣🤣🤣🤣 sad sam zaista spremna da nam dođe bebac i uzbuđena na najjače zbog svih nas 😃
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Joj bome sve smo blizu 🤣 ja od jucer od pregleda imam konstantnu bol u donjem djelu leđa i pritisak dolje i menstrualne bolove s probadanjem i strecanjem unutra mislim da je cerviks u pitanju.. Grcevi me ubise po noci da sepam po danu od boli u listovima,stopalima. Od sutra krecem polako kucu sređivati i pripremati sto je ostalo za bebicu. 🥰 a sama sebi sam kao tenk,jos malo mi i dizalica treba da me pokrene 🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Kako ste curke? Tko jos ima pregled ovaj tj (ja sam u petak)?
Moram priznat da me zalosti sto je ovdje toliko zamrlo otkad je vocap grupe..
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Ja sam u četvrtak u TA. Idem sad jednom tjedno... Ali kod mene ničega novog ovako subjektivno se osjećam skroz normalno nikakvih naznaka da bi se nešto pokrenulo... Nikakvih novih bolova...
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji